تاریخ انتشار: سه شنبه 1398/11/29 - 19:31
کد خبر: 345939

امکان عیب‌یابی شبکه‌های مخابراتی باسامانه بومی

محققان ایرانی توانسته اند به منظور استخراج اطلاعات سیگنالینگ از شبکه مخابرات سیار سامانه ای را طراحی و در یکی از شبکه های مخابراتی اجرایی کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رتبه سوم پژوهش‌های کاربردی در گروه تخصصی برق و کامپیوتر سی و سومین جشنواره بین المللی خوارزمی به محققان طراحی کننده سامانه نظارت و تحلیل شبکه‌های مخابراتی تعلق گرفت.

این سامانه به منظور عیب یابی و کیفیت بخشی شبکه مخابراتی طراحی شده است. سامانه بومی نظارت و تحلیل شبکه‌های مخابراتی علاوه بر تأمین نیازمندی‌های اپراتورهای تلفن همراه، بر اساس درخواست کاربران، قابل تغییر و توسعه بوده که در کشور پشتیبانی می‌شود.

علی سلیمانی یکی از محققان این طرح در گفتگو با مهر گفت: با استفاده از این سامانه می‌توانیم از نسل‌های مختلف شبکه مخابرات سیار برای کیفیت بخشی به شبکه مستقل از شرکت سازنده سوئیچ های مخابراتی پشتیبانی کنیم.

سلیمانی خاطر نشان کرد: این سامانه قادر به پایش کیفیت شبکه‌های نسل‌های دوم، سوم و چهارم تلفن‌های همراه است.

وی با بیان اینکه با استفاده از تجهیزات نرم افزاری و سخت‌افزاری این سامانه می‌توان اشکالاتی که در لینک‌های ارتباطی شبکه‌های تلفن همراه در زمینه مکالمه، SMS و اینترنت ایجاد شده است را تشخیص داد، بیان کرد: یکی از مزایای سامانه نظارت و تحلیل شبکه‌های مخابراتی، تشخیص علت و محل ایجاد اشکال است؛ در واقع می‌توانیم با این سامانه تشخیص دهیم که در کدام نقطه از شبکه مشکلی وجود دارد و به صورت آنلاین عیب‌یابی کنیم.

سلیمانی با بیان اینکه این سامانه اشکالات ایجاد شده در شبکه‌های ارتباطی را به صورت لحظه‌ای و با دقت چند ثانیه تا چند دقیقه تشخیص می‌دهد گفت: در برخی موارد اشکالات از سمت مشتریان گزارش می‌شود و ما می‌توانیم با استفاده از این سامانه علت آن را در این سامانه بیابیم و رفع کنیم.

وی عنوان کرد: این سامانه به دو روش مبتنی بر Probe و Probeless تراکنش مشترکان را از اینترفیس‌های مخابراتی جمع آوری کرده و پس از دیکد آنها مبتنی بر استانداردهای 3GPP و GAMA و با محاسبه شاخص‌های کیفی از آنها به عنوان تحلیل و پایش کیفیت شبکه استفاده می‌کند.

سلیمانی افزود: در حال حاضر این سامانه در یکی از اپراتورهای مخابراتی استفاده می‌شود تا رضایت مشترکان از شبکه مخابراتی افزایش یابد.

سلیمانی با بیان اینکه تمام تجهیزات مورد نیاز این سامانه در همین شرکت دانش بنیان بومی سازی شده است تاکید کرد: این سامانه تنها سامانه بومی کشور در زمینه پایش و تحلیل شبکه‌های مخابراتی محسوب می‌شود.

وی با اشاره به کاربردهای سامانه بومی گفت: آگاهی از مشکلات کیفی سرورها، تحلیل کیفیت سرورهای ارائه شونده، پشتیبانی از نسل‌های مختلف شبکه‌های مخابراتی کاربردهای این سامانه به شمار می‌روند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
دستگیری شهردار و عضو شورای یک شهر + جزئیات
جریمه سنگین ۴سلبریتی زن در عربستان
روشی دائمی برای خلاصی از ورود حشرات
علائم ایمنی چقدر ضروری است؟
خرید عسل؛ فرق تقلبی و اصلی را به سرعت متوجه شوید!
آیا رای دادگاه تجدید نظر قابل اعتراض است؟ شکستن رای در تجدید نظر امکان دارد؟
آیت‌الله خامنه‌ای: سعدی یکی از پایه‌های بنای استوار ادب پارسی است
اردن: نتانیاهو تنها کسی است که از تنش‌ها در منطقه سود می‌برد
با این وضعیت استقلال قید قهرمانی را بزند
خضریان: نباید فرصت میدان‌داری به افراد لابی‌باز در مجلس دوازدهم داده شود
شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل: ایرانی‌ها، ما را مسخره‌ می‌کنند
پرسپولیس رکورد لیگ را شکست
چرا اسماعیلی‌فر آن حرکت را انجام داد؟
خانم بازیگر کارگردان شد و جایزه بین‌المللی گرفت
۳دستور ضربتی رئیسی برای کمک به مردم سیستان و بلوچستان
آمریکا و تجاوز به حق وتو !
برای جلوگیری از بستری‌های بی دلیل بیماران چه باید کرد؟
روایتی تکان‌دهنده از اوضاع وخیم اسرای اهل غزه
نظریه‌پرداز برجسته آمریکایی: اسرائیل از حمله ایران شوکه شد
کدام مراکز مجاز به ارائه خدمات زالو درمانی هستند؟
واکنش سفارت ایران در لندن به اتهامات بی دلیل به سپاه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top