تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/01/18 - 10:44
کد خبر: 351206

برنامه‌ریزی مهارت‌محوری در آموزش ابتدایی با توجه به جهش تولید

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: با توجه به اینکه رویکرد ما در حوزه آموزش ابتدایی، مهارت محوری است امسال این رویکرد براساس جهش تولید برای دانش آموزان برنامه ریزی شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایرنا، رضوان حکیم زاده افزود: یکی از موضوعات مورد توجه آموزش ابتدایی در تکالیف دانش آموزان ارائه فرهنگ درست از تولید داخلی و ملی است تا از این طریق زمینه جهش تولید را فراهم کنیم.

وی ادامه داد: امید است معلمان هم برای تکالیف دانش آموزان این موضوع را مورد توجه قرار دهند تا شاهد جهش تولید در همه عرصه‌ها باشیم و به یقین این مساله مورد توجه معلمان خواهد بود.

حکیم زاده تصریح کرد: باید زمینه های جهش تولید را در کشور فراهم کنیم و یکی از این راهها، ورود این موضوع به تکالیف دانش آموزان به ویژه در دوره ابتدایی به عنوان اصلی ترین مقاطع یادگیری آموزشی است.

وی خاطرنشان کرد: دوره ابتدایی دوره شکل گیری عادات و رفتارها در دانش آموزان است که بر موضوع جهش تولید هم می تواند تاثیر جدی داشته باشد تا باور دانش آموزان به تولید داخلی را افزایش دهیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: از آنجا که هر سال برنامه ملی هویت کودکان ایرانی و اسلامی را در برنامه ریزی های این معاونت داریم؛ امسال نیز ایجاد نگرش دانش آموزان درباره جهش تولید در این برنامه مدنظر ماست تا دانش آموزان با این مقوله بیشتر آشنا شوند.

وی ادامه داد: ایجاد نگرش های لازم از اوایل کودکی اهمیت بسیاری دارد که امید است بتوانیم اهمیت کار و تلاش را به دانش آموزان آموزش دهیم؛ اگرچه افزایش حس مسئولیت پذیری و ایجاد تعلق به کشور نیز می تواند از دیگر موضوعات آموزش به دانش آموزان باشد.

حکیم زاده خاطر نشان کرد: امسال به همین خاطر یکی از برنامه های مهم آموزشی موضوع توجه به تولید داخلی است تا از این طریق شاهد جهش تولید باشیم؛ چرا که معتقدیم دوره ابتدایی بهترین دوره برای یادگیری این مسایل است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نشانه‌های کم‌آبی بدن
پایان قصه ۱۵ ساله حسینی با استقلال؛ شماره یک جدید کیست و از کدام کشور می‌آید؟
علت واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد- کوار مشخص شد
فوری؛ سیدحسین حسینی به سپاهان پیوست
واکنش ارمنستان به خبر توافق با آذربایجان درباره ایجاد کریدور زنگزور
ایران با سفر یک تیم فنی از آژانس به تهران موافقت کرد
موضع‌گیری وزیر اوکراینی علیه ایران در دیدار با مقام صهیونیست
تقدیر نماینده مجلس از عملکرد شهرداری تهران در بازسازی واحدهای مسکونی
مراقب مسمومیت‌های غذایی باشید
پای ویروس خطرناک جهان به ایران رسیده است؟
به غزه آب و غذا برسانید
احمد توکلی درگذشت
دفاع تمام قد وزیر خارجه آلمان از رژیم جنایتکار صهیونیستی
کاهش قیمت تیرآهن - ۳۰/۰۴/۱۴۰۴
صدا و سیما از پیام‌رسان‌های داخلی حمایت می‌کند
رئیس‌جمهور به زیارت حرم حضرت معصومه(س) مشرف شد
ورود بیش از نیم میلیون زائر پیاده به مشهدالرضا(ع)
راهنمای جامع و تخصصی خرید سیستم رندرینگ در سال ۱۴۰۴
یک استاد دانشگاه: جامعه دانشگاهی درباره جنگ با اسرائیل هشدار داده بود
پهپاد‌های الهام‌گرفته از مگس میوه با استفاده از فیزیک و کدنویسی از موانع عبور می‌کنند
ربات جدید نظافتچی می‌تواند به خودکارسازی کارهای خانه کمک کند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top