تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/04/02 - 12:45
کد خبر: 360598

ایران جزو ۵ کشور برتر نیروگاه‌ساز جهان شد

مدیرعامل شرکت مپنا با بیان اینکه ایران در ساخت نیروگاه جزو پنج کشور نخست دنیاست، گفت: ما تنوعی از ماشین‌ها، انواع توربین، ژنراتور و سیستم کنترل را می‌سازیم و هیچ تجهیز نیروگاهی نیست که برای ما غیرممکن باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از تسنیم ، عباس علی‌آبادی در حاشیه مراسم امضای تفاهم‌نامه احداث فاز دوم نیروگاه برق خرم‌آباد در بنیاد مستضعفان در جمع خبرنگاران گفت: به لطف خدا در تولید برق و تجهیزات مربوط به آن در وضعیت بسیار خوبی هم قرار داریم.

وی با بیان اینکه استان لرستان از جمله استان‌هایی بود که نیروگاه برق نداشت و گیرنده برق بود، گفت: لرستان از این پس به‌عنوان یک استان مولد، سهم شایان توجهی از نیاز برق خود را تأمین می‌کند و در برخی مواقع می‌تواند برق صادر کند.

علی‌آبادی اضافه کرد: با احداث واحد‌های جدید در استان لرستان، این استان به صادر‌کننده برق به شبکه سراسری تبدیل خواهد شد.

وی با بیان اینکه اگر منابع مالی تأمین شود بخش دوم فاز نخست نیروگاه خرم‌آباد، به پیک تابستان سال آینده می‌رسد، گفت: این یک اقدام جهادی است و امسال که سال جهش تولید است، ان‌شاءالله محقق خواهد شد.

علی آبادی با بیان "باید از هم‌اکنون تا تابستان سال آینده، سه واحد جدید را در خرم‌آباد راه‌اندازی کنیم" افزود: اقتصاد برق در کشور ما وضعیت خوشی ندارد، ما در کشور برق را به قیمت واقعی عرضه نمی‌کنیم؛ چرا‌که سیاست کشور تأمین برق برای مردم است و باید از سایر محل‌ها جبران شود.

وی با بیان اینکه واحد‌های بخار و گاز فاز دوم، در سال 1401 آماده بهره‌برداری خواهد بود، گفت: لرستان هم‌اکنون تأمین برق خود را تا 320 مگاوات انجام می‌دهد و این عدد بزرگی است.

علی‌آبادی ادامه داد: لرستان هم‌اکنون در بسیاری از ایام، برق خود را تولید می‌کند و در برخی روز‌ها نیز می‌تواند صادر کند؛ ضمن اینکه در بعضی ساعات اوج مصرف، ممکن است گیرنده باشد و با احداث فاز دوم، صادرکننده هم خواهد شد.

وی با بیان اینکه صنعت برق مقدمه و مبدأ همه توسعه‌هاست، گفت: با صنعت برق می‌شود توسعه‌های بعدی را در استان لرستان رقم زد.

علی‌آبادی با اشاره به منابع آبی خوب استان لرستان افزود: این موضوع به مردم لرستان فرصت می‌دهد که در موقعیتی بهتر نسبت به گذشته، به یک شرایط صنعتی ورود پیدا کنند.

وی با بیان اینکه در صنعت برق سرمایه‌گذاری بسیار بزرگی صورت گرفته است، گفت: سازمانی تشکیل‌ شده که امروز با بزرگان این صنعت در دنیا رقابت می‌کند.

مدیرعامل مپنا با بیان "تلاش می‌کنیم که در تعامل با دنیا عمل کنیم" افزود: در اقتصاد این صنعت اگر مانعی وجود نداشته باشد، در بخش فنی آن مانعی نیست.

علی‌آبادی گفت: بیش از 60درصد نیروگاه‌های کشور را مپنا ساخته است و این نیروگاه‌ها امروز در مدار تولید هستند.

وی با بیان اینکه مپنا در کشور‌های دیگر نیز نیروگاه ساخته است، افزود: در عمان، عراق، سوریه، اندونزی، پاکستان و نقاط مختلف دنیا نیروگاه ساخته‌ایم.

مدیرعامل مپنا اضافه کرد: این نیروگاه‌ها ایرانی هستند و پرچم جمهوری اسلامی بر فراز آن‌ها به اهتزاز درآمده است.

وی با بیان اینکه در ساخت نیروگاه، ایران در میان پنج کشور نخست جهان است، گفت: ما تنوعی از ماشین‌ها، انواع توربین، ژنراتور و سیستم کنترل را می‌سازیم و هیچ تجهیز نیروگاهی نیست که برای تأمین آن با مشکل مواجه شویم؛ ضمن اینکه تحریم هم هیچ مانعی به‌وجود نخواهد آورد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top