تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/06/23 - 16:56
کد خبر: 370140

امکان ترخیص خودرو خارجی از گمرک با استعلام مراجع قضایی

گمرک اعلام کرد ترخیص خودروهای خارجی مانده در گمرک با استعلام و هماهنگی مراجع قضایی امکان پذیر است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس؛ چندی پیش مهدی میراشرفی رئیس کل گمرک از بسته شدن پرونده خودروهای وارداتی خبر داد.

وی گفته بود که به غیر از آنهایی که در محاکم قضایی باید تعیین تکلیف شوند که تعداد این دستگاه ها کمتر از ۳ هزار خودرو است، پرونده خودروهای وارداتی در گمرک بسته شد.

در 2.5 سال اخیر به دلیل تشدید تحریم ها و کمبود ارز، واردات خودرو ممنوع شد و بسیاری از خودورهای خارجی با درهای بسته گمرک و مصوبات دولت روبرو شدند. با این وصف گمرک ایران در بخشنامه اخیر خود اعلام کرده که هرگونه ترخیص خودروهای رسوب کرده که بخشی ازآنها مشکلات قضایی دارند، با هماهنگی دستگاه قضایی میسر است.

در این بخشنامه آمده است: پیرو بخشنامه های شماره ۹۷/ ۱۱۴۴۴۱۹ مورخ ۹۷/۹/۲۰ دفتر حقوقی و ۹۷/۱۱۸۷۶۸۴ مورخ ۹۷/۹/۲۸ این مرکز و با توجه به مفاد دستور قضایی موضوع شماره ۱۳۹۷۱۶۸۰۰۲۶۳۱۱۵۰ مورخ ۹۷/۹/۱۷ بازپرس محترم شعبه پنجم دادسرای ناحیه ۲۸ کارکنان دولت تهران تصویر پیوست و تاکید مؤکد ایشان مبنی بر جلوگیری از ترخیص خودروهای متعلق به شرکت ها و اشخاص حقیقی مندرج در نامه فوق تأکید می گردد؛ در صورت تمدید کارت بازرگانی شرکت ها و اشخاص حقیقی مورد اشاره در نامه مورخ ۹۷/۹/۱۷ بازیرس محترم، صرفا می توانند نسبت به ترخیص کالا غیر از خودرو اقدام نمایند و در صورت درخواست ترخیص خودرو، چنانچه شماره ثبت سفارش و کوتاژ وارداتی جزو فهرست نهایی (۲۷۳ فقره ثبت سفارش تأیید نشده) ارسالی توسط مرجع محترم قضایی - که طی بخشنامه شماره ۹۹/۵۴۳۰۸ مورخ ۹۹/۱/۲۷ (شناسه ۷۴۷۳۹۹۲) این مرکز ابلاغ گردیده است - باشد، خودروی مورد نظر قابلیت ترخیص نداشته و چنانچه در خواست مربوط به خودروهای موضوع ثبت سفارش و کوتاژ غیر از مفاد فهرست نهایی ارسالی توسط مرجع محترم قضایی مربوط به اشخاص و شرکت های مورد اشاره باشد، قبل از هرگونه اقدام لازم است از شعبه پنجم دادسرای ناحیه ۲۸ (کارکنان دولت) تهران استعلام بعمل آید و از این حیث لازم است مراتب به این مرکز منعکس شود.

بدیهی است مسؤولیت قانونی اجرای مفاد دستور مرجع محترم قضایی و بخشنامه های صادره از این مرکز بر عهده بالاترین مقام اجرایی گمرکات و همکاران محترم ذیمدخل خواهد بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top