تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/07/09 - 11:26
کد خبر: 371804

تقویت ارتباط علمی و آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با دانشگاه های چینی

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: برنامه داریم ارتباط علمی، آموزشی و فناورانه خود را با دانشگاه های کشور چین تقویت کنیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر،  سید احمد معتمدی در اولین جلسه کارگروه ایران – چین گفت: برگزاری این جلسه گام مثبتی در راستای ارتباط علمی میان دو کشور ایران و چین خواهد بود.

تقویت ارتباط علمی و آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با دانشگاه های چینی

وی با اشاره به برنامه راهبردی دانشگاه افزود: در این برنامه ارتباطات بین الملی یکی از محورهای اصلی است که از جهات مختلف برای دانشگاه حائز اهمیت است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: این دانشگاه طی سال های گذشته در رتبه بندی های بین المللی رشد خوبی داشته است و درحال حاضر در 4 رتبه بندی معتبر که مورد تایید وزارت علوم است نیز حضور دارد این درحالی است که در مقطعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تنها در یک رتبه بندی بین المللی حضور داشت.

معتمدی اظهار داشت: این دانشگاه در رتبه بندی های بین المللی در رتبه های ۳۰۰ تا ۶۰۰ قرار دارد و هرساله رتبه دانشگاه ارتقا می یابد.

وی ادامه داد: همچنین این دانشگاه درمیان دانشگاه های صنعتی کشور براساس اعلام رتبه بندی های بین المللی از جایگاه بسیار خوبی برخوردار است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: این دانشگاه در حوزه مقالات و ارجاعات نیز جایگاه خوبی را کسب کرده و براساس رتبه بندی کیو اس این دانشگاه رتبه ۱۷ را در حوزه ارجاعات دارد.

معتمدی خاطرنشان کرد: ضعف عمده دانشگاه های کشور در ارتباطات بین المللی است که شامل جذب دانشجوخارجی، همکاری با اساتید خارجی، پروژه های مشترک بین المللی و غیره است که باید تقویت شود.

وی با بیان اینکه ارتباطات بین المللی اولویت دانشگاه صنعتی امیرکبیر است، گفت:  فعالیت ما در حوزه بین الملل خوب است و جز نادر دانشگاه هایی هستیم که از چندسال گذشته معاونت بین الملل دانشگاه را ایجاد کردیم این درحالی است که دیگر دانشگاه های کشور مدیرکل بین المللی دارند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه این دانشگاه با دانشگاه های کشورهای اروپایی ارتباط خوبی دارد، افزود: لازم است برای همکاری و ارتباط علمی و آموزشی با دانشگاه های آسیایی نیز برنامه ریزی کنیم.

معتمدی خاطرنشان کرد: کشور ایران با کشور چین روابط سیاسی قوی دارد اما دانشگاه های این دو کشور ارتباط علمی و آموزشی کمی بایکدیگر دارند که باید این امر تقویت شود.

وی عنوان کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر از میان کشورهای آسیایی بیشتر با دانشگاه های کشور ژاپن و کره ارتباط دارد که برنامه داریم ارتباط علمی و آموزشی خود را با دانشگاه های کشور چین نیز افزایش دهیم.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: این نشست می تواند همکاری علمی و تحقیقاتی ما را با دانشگاه ها و مراکز علمی خوب کشور چین تقویت کند.

اعطا گرنت آغازین دانشگاه صنعتی امیرکبیر به اساتید برای همکاری با دانشگاه های چینی

ابوالقاسم مسگرپور طوسی معاون بین الملل دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه توسعه ارتباطات بین الملل با دانشگاه های کشور چین از برنامه های این دانشگاه است گفت: برنامه داریم به اساتید فعال در این حوزه گرنت آغازین اعطا کنیم.

وی افزود: امضا تفاهم نامه ها میان دانشگاه های دو کشور موجب شکل گیری همکاری مختلفی در حوزه های آموزش، پژوهش و فناوری دارد و این دانشگاه نیز برنامه دارد در این حوزه ها با دانشگاه های کشور چین فعالیت کند.

معاون بین الملل دانشگاه صنعتی امیرکبیر از اختصاص گرنت آغازین به اساتید این دانشگاه خبرداد و گفت: این گرنت به اساتیدی اختصاص می یابد که اقدام به همکاری با دانشگاه های کشور چین در علمی، آموزشی و فناوری می کنند.

مسگرپور طوسی خاطرنشان کرد: این طرح در هیات رئیسه دانشگاه تصویب شده و جزئیات آن در سایت دانشگاه قرار دارد.

گل رو مدیر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این جلسه گفت: براساس برنامه ریزی صورت گرفته قرار است برنامه هایی چون تبادل دانشجو، تبادل استاد و دوره های مشترک در حوزه آموزشی با دانشگاه های کشور چین پیگیری شود.

وی عنوان کرد: ارتباطات این دانشگاه با دانشگاه های کشور چین در حوزه پژوهشی در زمینه های انتشارات مشترک، آزمایشگاه مشترک، کنفرانس مشترک و استاد مشترک خواهد بود.

گل رو ادامه داد: همچنین در این نشست در حوزه فناوری نیز به انتقال فناوری،  تاسیس مراکز رشد مشترک و همکاری بین شرکت های دانش بنیان و شتاب دهنده های  هر دو کشور تاکید شد.

مدیرهمکاری های علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: برنامه استراتژیک همکاری اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بازه زمانی ۵ ساله تبیین و توصیف شد و از اساتید کارگروه ایران – چین خواسته شد در این راستا گام بردارند.

وی خاطرنشان کرد: در اولین جلسه کارگروه ایران – چین دانشگاه صنعتی امیرکبیربابک حسین خلج نماینده مرجع ملی همکاری های علمی با چین، مجیدرضا حریری رئیس اتاق بازرگانی و صنایع ایران و چین،  یوسف حجت رایزن سابق جمهوری اسلامی ایران در چین، ژاپن و کره، مهدی دانش دوست مدیر روابط بین الملل مرکز همکاری های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری، پیام پارسی زاده رئیس بخش روابط بین الملل و دیپلماسی علمی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور، مهدی نادی رئیس کمیته علمی انجمن دوستی ایران و چین، بهرام طاهری رئیس مرکز اچ اس ای و نکسوس بنیاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر و روح الله باقرزاده عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر حضور داشتند و به بیان نکاتی در خصوص همکاری های علمی و بین المللی با همتایان چینی پرداختند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
سامانه های پدافندی ایران در اصفهان در اثر حمله اسرائیل آسیب دید؟
انتخاب رشته دوره دکتری سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد آغاز شد
تایید صلاحیت خریداران استقلال و پرسپولیس
بورس سبز ماند/ افزایش ۷۷ هزار و ۶۴۳ واحدی شاخص کل
کمک نظامی چین به روسیه + جزئیات
مدافع استقلال به تراکتور می‌رسد
جزئیات جدید از افزایش حقوق بازنشستگان
دستگیری شهردار و عضو شورای یک شهر + جزئیات
جریمه سنگین ۴سلبریتی زن در عربستان
روشی دائمی برای خلاصی از ورود حشرات
علائم ایمنی چقدر ضروری است؟
خرید عسل؛ فرق تقلبی و اصلی را به سرعت متوجه شوید!
آیا رای دادگاه تجدید نظر قابل اعتراض است؟ شکستن رای در تجدید نظر امکان دارد؟
آیت‌الله خامنه‌ای: سعدی یکی از پایه‌های بنای استوار ادب پارسی است
اردن: نتانیاهو تنها کسی است که از تنش‌ها در منطقه سود می‌برد
با این وضعیت استقلال قید قهرمانی را بزند
خضریان: نباید فرصت میدان‌داری به افراد لابی‌باز در مجلس دوازدهم داده شود
شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل: ایرانی‌ها، ما را مسخره‌ می‌کنند
پرسپولیس رکورد لیگ را شکست
چرا اسماعیلی‌فر آن حرکت را انجام داد؟
خانم بازیگر کارگردان شد و جایزه بین‌المللی گرفت
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top