تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/09/26 - 11:54
کد خبر: 379465

معاون وزیر علوم به مهر خبر داد؛

نحوه برگزاری امتحانات و نمره دهی در ترم جاری

معاون آموزشی وزیر علوم گفت: امتحانات پایان نیمسال دانشگاه ها به صورت غیر حضوری و الکترنیکی برگزار شده و آزمون دروس عملی برگزار نمی شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، علی خاکی صدیق درباره نحوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال ترم جاری گفت: امتحانات به صورت غیر حضوری و الکترونیکی برگزار می‌شود.

نحوه برگزاری امتحانات و نمره دهی در ترم جاری

وی درباره نحوه برگزاری دروس عملی و اینکه آیا برای دانشجویان جدید الورد تسهیلاتی در امتحانات در نظر گرفته شده است یا خیرافزود: امتحانات دروس عملی برگزار نمی‌شود و تسهیلاتی برای امتحانات نداریم.

معاون آموزشی وزیر علوم افزود: حفظ سلامت دانشجویان اولویت اول وزارت علوم است، بنابراین در این ترم نیز آزمون‌ها به صورت غیرحضوری و الکترونیکی برگزار می‌شود، برنامه وزارت علوم برگزاری آزمون‌ها به صورت الکترونیکی و با کیفیت بالا است.

معاون آموزشی وزیر علوم افزود: در ابتدای ترم دستور العملی به کل دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی داده شده است که براساس آن در سیستم آموزش الکترونیکی نباید یک آزمون پایان ترم داشته باشیم و این به تنهایی عملکرد دانشجویان را ارزیابی و سنجش کند.

وی ادامه داد: در حال حاضر براساس گزارش‌هایی که ارائه شده، در اکثر دانشگاه‌ها و مؤسسات از همان ابتدای ترم ارزیابی دانشجویان به صورت آزمون‌های هفتگی، دو هفته یک بار یا سه هفته یک بار و همچنین براساس پروژه‌های درسی، تمرین‌ها، ارتباطات چهره به چهره الکترونیکی و میان ترم شروع شده است.

خاکی صدیق خاطرنشان کرد: این ارزیابی در کنار یک آزمون پایان ترم مبنای نمره آنها قرار می‌گیرد. یعنی امتحان پایان ترم امتحان اصلی صرفاً ارزیابی دانشجویان محسوب نمی‌شود بلکه مجموعه‌ای از ارزیابی‌ها نمره دانشجو را تعیین می‌کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نشانه‌های کم‌آبی بدن
پایان قصه ۱۵ ساله حسینی با استقلال؛ شماره یک جدید کیست و از کدام کشور می‌آید؟
علت واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد- کوار مشخص شد
فوری؛ سیدحسین حسینی به سپاهان پیوست
واکنش ارمنستان به خبر توافق با آذربایجان درباره ایجاد کریدور زنگزور
ایران با سفر یک تیم فنی از آژانس به تهران موافقت کرد
موضع‌گیری وزیر اوکراینی علیه ایران در دیدار با مقام صهیونیست
تقدیر نماینده مجلس از عملکرد شهرداری تهران در بازسازی واحدهای مسکونی
مراقب مسمومیت‌های غذایی باشید
پای ویروس خطرناک جهان به ایران رسیده است؟
به غزه آب و غذا برسانید
احمد توکلی درگذشت
دفاع تمام قد وزیر خارجه آلمان از رژیم جنایتکار صهیونیستی
کاهش قیمت تیرآهن - ۳۰/۰۴/۱۴۰۴
صدا و سیما از پیام‌رسان‌های داخلی حمایت می‌کند
رئیس‌جمهور به زیارت حرم حضرت معصومه(س) مشرف شد
ورود بیش از نیم میلیون زائر پیاده به مشهدالرضا(ع)
راهنمای جامع و تخصصی خرید سیستم رندرینگ در سال ۱۴۰۴
یک استاد دانشگاه: جامعه دانشگاهی درباره جنگ با اسرائیل هشدار داده بود
پهپاد‌های الهام‌گرفته از مگس میوه با استفاده از فیزیک و کدنویسی از موانع عبور می‌کنند
ربات جدید نظافتچی می‌تواند به خودکارسازی کارهای خانه کمک کند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top