تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/10/14 - 10:44
کد خبر: 381371

فردا آخرین مهلت ثبت‌نام وام‌های دانشجویی

مهلت تمدیدشده ثبت نام برای دریافت وام های دانشجویی نیم سال جاری تحصیلی صندوق رفاه دانشجویان فردا پایان می یابد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مهلت تمدید شده ثبت نام برای دریافت وام های دانشجویی نیم سال تحصیلی جاری (۱۳۹۹-۱۴۰۰) صندوق رفاه دانشجویان فردا دوشنبه ۱۵ دی ماه جاری پایان می یابد.

مبالغ وام های دانشجویی در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ در پنج دسته وام های تحصیلی، ضروری، ویژه دکتری، مسکن و شهریه نشان می دهد دانشجویان همه مقاطع تحصیلی برای هر نیمسال تحصیلی می توانند یک میلیون و ۵۰۰ تا دو میلیون تومان وام تحصیلی دریافت کنند.

همچنین حداکثر سقف وام ضروری در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد ناپیوسته وام ضروری ۶ میلیون تومان و برای مقاطع کارشناسی پیوسته و دکتری تخصصی ناپیوسته غیربورسیه حداکثر تا سقف هشت میلیون تومان و همچنین برای مقاطع کارشناسی ارشد پیوسته، دکتری پیوسته و دکتری حرفه ای حداکثر تا سقف ۱۰ میلیون تومان تعیین شده است.

دانشجویان برتر، نمونه کشوری و مبتکر تا سقف سه میلیون، دانشجویانی که از حوادث و بلایای طبیعی آسیب دیدند تا سقف سه میلیون، دانشجویان قهرمان ورزشی تا سقف دو میلیون می توانند وام ضروری دریافت کنند. همچنین بر این اساس برای رویدادهایی نظیر ازدواج نیز تا سقف سه میلیون تومان وام ضروری پرداخت می شود،

اینکه دانشجویان می توانند تا سقف پنج میلیون تومان به عنوان تنخواه وام ضروری دریافت کنند، همچنین برای رویدادهایی نظیر تولد فرزند برای دانشجویان، فوت پدر، مادر، همسر یا فرزند دانشجو، حادثه دیده در سوانح و تصادفات و همچنین دانشجویان مبتلا به بیماری های خاص از سقف سه تا پنج میلیون تومان وام ضروری در نظر گرفته شده است.

دانشجویان دکتری تخصصی ناپیوسته می توانند از منابع صندوق رفاه و یا بانک توسعه تعاون به صورت هر ۶ ماه یک بار به مبلغ ماهیانه ۷۰۰ هزار تومان وام ویژه دکتری دریافت کنند. همچنین برای همه مقاطع تحصیلی در طول هر مقطع مبلغ ۲۵ میلیون تومان در شهر تهران، ۲۰ میلیون تومان در کلانشهرها و ۱۵ میلیون تومان نیز در سایر شهرها وام مسکن پرداخت می شود.

همچنین دانشجویان مقاطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته و پیوسته تا سقف یک میلیون، دانشجویان کارشناسی ارشد پیوسته و ناپیوسته، دکترای حرفه ای، دکترای پیوسته و دکترای تخصصی ناپیوسته نیز به میزان دو تا پنج میلیون تومان در هر نیمسال می توانند وام شهریه دریافت کنند.

صندوق رفاه دانشجویان برای حمایت بیشتر از دانشجویان مشمول دریافت وام ودیعه مسکن و بهره‌مندی حداکثری آنان از این وام و کاهش مشکلات ناشی از مراجعه به بانک و معرفی ضامن در نیم‌سال جاری، وام ودیعه مسکن متأهلی را از طریق خود این صندوق پرداخت خواهد کرد.

بر این اساس پرداخت وام شهریه به کلیه دانشجویان واجد شرایط دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی از سال تحصیلی جدید مستقیما از طریق صندوق رفاه دانشجویان انجام می گیرد و باید تقاضای دانشجویانی که قبلاً از خدمات بانک قرض الحسنه مهر ایران استفاده کرده و درخواست مجدد برای بهره مندی از خدمات آن بانک در سال تحصیلی جدید را دارند، طی لیستی جداگانه به صندوق ارسال شود.

همچنین پرداخت وام شهریه به دانشجویان شهریه‌پرداز شاغل پس از بهره‌مندی دانشجویان غیر شاغل امکان پذیر است. لذا دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی می توانند در صورت وجود اعتبار مازاد وام شهریه، پس از هماهنگی و أخذ مجوز از صندوق، درخواست دانشجویان شهریه پرداز شاغل را نیز طی لیست جداگانه‌ ارسال کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نشانه‌های کم‌آبی بدن
پایان قصه ۱۵ ساله حسینی با استقلال؛ شماره یک جدید کیست و از کدام کشور می‌آید؟
علت واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد- کوار مشخص شد
فوری؛ سیدحسین حسینی به سپاهان پیوست
واکنش ارمنستان به خبر توافق با آذربایجان درباره ایجاد کریدور زنگزور
ایران با سفر یک تیم فنی از آژانس به تهران موافقت کرد
موضع‌گیری وزیر اوکراینی علیه ایران در دیدار با مقام صهیونیست
تقدیر نماینده مجلس از عملکرد شهرداری تهران در بازسازی واحدهای مسکونی
مراقب مسمومیت‌های غذایی باشید
پای ویروس خطرناک جهان به ایران رسیده است؟
به غزه آب و غذا برسانید
احمد توکلی درگذشت
دفاع تمام قد وزیر خارجه آلمان از رژیم جنایتکار صهیونیستی
کاهش قیمت تیرآهن - ۳۰/۰۴/۱۴۰۴
صدا و سیما از پیام‌رسان‌های داخلی حمایت می‌کند
رئیس‌جمهور به زیارت حرم حضرت معصومه(س) مشرف شد
ورود بیش از نیم میلیون زائر پیاده به مشهدالرضا(ع)
راهنمای جامع و تخصصی خرید سیستم رندرینگ در سال ۱۴۰۴
یک استاد دانشگاه: جامعه دانشگاهی درباره جنگ با اسرائیل هشدار داده بود
پهپاد‌های الهام‌گرفته از مگس میوه با استفاده از فیزیک و کدنویسی از موانع عبور می‌کنند
ربات جدید نظافتچی می‌تواند به خودکارسازی کارهای خانه کمک کند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top