تاریخ انتشار: پنجشنبه 1399/11/02 - 16:38
کد خبر: 383322

امیدواری روسیه و آلمان برای بازگشت آمریکا به برجام

«جنیفر ساکی» سخنگوی کاخ سفید در اولین کنفرانس خبری خود در آغاز دولت بایدن بدون اشاره به قصد بایدن برای بازگشت به برجام گفت: «رئیس‌جمهور از ابتدا به تشدید محدودیت‌ها بر برنامه هسته‌ای ایران و برطرف کردن دیگر نگرانی‌ها، از طریق دیپلماسی معتقد بوده است».

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از همشهری‌آنلاین، «هایکو ماس» وزیر امور خارجه آلمان در گفت‌وگو با شبکه آلمانی « SWR2 Aktuel» با اشاره به تمایل رئیس‌جمهور جدید آمریکا برای بازگشت به معاهدات بین‌المللی تصریح کرد: «تمامی این اقدام نمایانگر این است که ایالات متحده در صدد است بار دیگر یک نقش بین‌المللی را برعهده بگیرد و دیگر بر فشار و تحریک تکیه ندارد و بلکه تکیه آن بر گفت‌وگو و مذاکره است».

این دیپلمات ارشد آلمان همچنین با ابراز امیدواری درباره بهبود سریع روابط ترانس آتلانتیک در دولت جدید آمریکا تحت ریاست‌جمهوری بایدن گفت: «اینها سیگنال‌هایی است که در حال حاضر دریافت می‌کنیم».

وزیر خارجه آلمان همچنین تصریح کرد که انتظار دارد که ایالات متحده خیلی فوری به سازمان جهانی بهداشت و توافق اقلیمی پاریس بازگردد.

«جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا شب گذشته به وقت تهران ساعاتی بعد از مراسم تحلیف، در کاخ سفید ۱۷ دستور اجرایی را با هدف باطل کردن اقدامات «دونالد ترامپ» امضا کرد که از جمله مهمترین این دستورات اجرایی می‌توان به به لغو ممنوعیت مسافرتی و مهاجرتی از کشورهای دارای اکثریت مسلمان، بازگشت به توافق آب‌وهوایی پاریس، اجباری شدن استفاده از ماسک در مکان‌های عمومی و پایان وضعیت اضطراری در مرز آمریکا-مکزیک، اشاره کرد.

«جنیفر ساکی» سخنگوی کاخ سفید در اولین کنفرانس خبری خود در آغاز دولت بایدن بدون اشاره به قصد بایدن برای بازگشت به برجام گفت: «رئیس‌جمهور از ابتدا به تشدید محدودیت‌ها بر برنامه هسته‌ای ایران و برطرف کردن دیگر نگرانی‌ها، از طریق دیپلماسی معتقد بوده است».

وی همچنین درباره قصد بایدن برای گفت‌وگو درباره برجام با شرکای آمریکا توضیح داد: «ایران باید به تبعیت از محدودیت‌های هسته‌ای قابل توجه ذیل توافق بازگردد تا بتوانیم در این زمینه پیشرفتی داشته باشیم».

دولت بایدن به وعده خود برای بازگشت به برجام عمل کند

همچنین آناتولی آنتونف سفیر روسیه در آمریکا گفت: امیدواریم دولت جدید آمریکا به ریاست جو بایدن به وعده های انتخاباتی خود در وهله نخست در مورد بازگشت به برجام عمل کند.آنتونف امروز (پنجشنبه) در گفت و گو با خبرگزاری ریانووستی گفت: امیدواریم که دولت جدید آمریکا از حرب دمکرات به وعده هایی که که در دوره پیش از انتخابات داده است عمل کند و در وهله نخست این موضوع مربوط به بازگشت آمریکا به برنامه جامع اقدام مشترک و عمل به تعهدات خود در این توافق می شود.

وی افزود: انتظار داریم که این امر موجب ازسرگیری گفت و گوهای سیاسی و کاهش تنش ها در منطقه خلیج فارس شود. 

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در دوره انتخابات ریاست جمهوری این کشور وعده داده بود در صورت پیروزی در انتخابات و راه یافتن به کاخ سفید امکان بازگشت به برجام را بدون هرگونه پیش شرط بررسی کند. 

میخائیل اولیانوف، نماینده دائمی روسیه در سازمان های بین المللی در وین، نیز امروز گفت: با توجه به عملگرا بودن دولت جدید آمریکا احتمال پیشرفت و بازگشت به توافق هسته ای ایران (برجام) وجود دارد.

اولیانوف در شبکه تلویزیونی روسیه-۲۴ تصریح کرد: نگرش ایالات متحده به توافق هسته ای ایران می تواند عمل گرایانه ارزیابی شود و این بدان معناست که احتمال پیشرفت وجود دارد.
آمادگی روسیه برای گفت و گو با آمریکا درباره ممنوعیت استقرار موشک های میان برد

آنتونف در بخش دیگری از سخنان خود گفت که روسیه برای گفت و گو با دولت جدید آمریکا درباره مساله موشک های هسته ای کوتاه و میان برد آمادگی دارد. 

وی افزود: اگر دولت جدید آمریکا علاقه مند برای جستجوی راهکارهای جدید برای حل اختلافات موشکی است، پیشنهاد مسکو برای منع متقابل استقرار این نوع موشک ها به قوت خود باقی است

پیمان اقدامات مربوط به کاهش و محدودیت بیشتر سلاح های استراتژیک تهاجمی برای حذف موشک‌های میان‌بُرد و کوتاه‌بُرد  پیمانی است که در سال ۱۹۸۷میلادی  بین ایالات متحده آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی (و پس از فروپاشی شوروی با روسیه) امضا شد.

این پیمان در واشنگنن دی. سی.  بین رئیس‌جمهوری ایالات متحده آمریکا رونالد ریگان و دبیرکل حزب کمونیست اتحاد جماهیر شوروی میخائیل گورباچف در ۸ دسامبر ۱۹۸۷ ( ۱۷ اذر ۱۳۶۶) امضا شد.  مجلس سنای ایالات متحده آمریکا این پیمان را در ۲۷ می ۱۹۸۸ میلادی (۲۷ اردیبهشت ۱۳۶۷) تصویب کرد. 

پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد همه موشک‌های هسته‌ای و متعارف و سکوهای پرتاب آن‌ها را تا فاصله ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ کیلومتر (کوتاه‌برد) و ۱۰۰۰ تا ۵۵۰۰ کیلومتر (میان‌برد). این پیمان، موشک‌های دریایی را پوشش نمی‌داد.  در می ۱۹۹۱، دو هزار و ۶۹۲ موشک نابود شدند.

امریکا در ماه اوت سال ۲۰۱۹ بطور یکجانبه از این پیمان خارج شد و به دنبال آن روسیه نیز پیمان موشکی را ترک کرد تا بطور کامل فسخ شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
سرهنگ ارتش آمریکا: پدافند هوایی اسرائیل قوی نیست
تقلای انگلیس برای تقویت روحیه نتانیاهو
تذکر جدی بی‌حجابی اثرگذاری اجتماعی فروانی دارد
فقط خودمان بودیم!
تصویر امروز ایران، در سخنان چهل سال پیش حضرت آقا
انزوای اسرائیل در حال تعلیق است
اعتراف در خصوص حمله اسرائیل؛ باید منتظر پاسخ فوری ایران باشیم
شهادت عضو دیگر حزب‌الله در جنوب لبنان
واتساپ با قابلیتی کاربردی برای مدیریت بهتر چت‌ها آپدیت شد
شلیک ۱۵۰ موشک از جنوب لبنان به اراضی اشغالی
معاون رئیس جمهور: دولت بر استفاده از نیروهای مؤمن و انقلابی تاکید دارد
امیرعبداللهیان: «وعده صادق» تعریفی نو از موازنه قدرت غرب آسیا ارائه کرد
پرسپولیس به ۴ بانک و استقلال به هلدینگ خلیج فارس واگذار شد
تیم ملی کشتی فرنگی مقتدرانه قهرمان آسیا شد
سردار حاجی زاده روز ارتش را تبریک گفت
رئیس جمهور قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی در آسیا را تبریک گفت
سند ملی «سبک پوشش اسلامی- ایرانی» تصویب شد
۹۵۰۰ فلسطینی در زندان‌های اسرائیل محبوس هستند
حزب‌الله شهرک‌ها و مواضع نظامی اسرائیل را موشک‌ باران کرد
تاکید بر تولید و واردات مناسب در جلسه شورای رقابت با وزیر صمت
صندوق بین‌المللی پول از بهبود نرخ بیکاری در ایران خبر داد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top