به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ وی در مصاحبه با شبکه «الجدید» لبنان که ضدحزبالله است گفت: مسائل سوریه باید مطابق خواست مردم سوریه پیش برود نه دخالت ایران، حزبالله و دیگر نیروهای نیابتی خارجی.
احمدینژاد که در این مصاحبه تلاش کرد وانمود کند مردم سوریه همان کسانی هستند که علیه دولت این کشور میجنگند، حضور قانونی حزبالله و نیروهای ایرانی در سوریه که به دعوت دولت این کشور صورت گرفته است را «دخالت» نامید.
این سخنان احمدینژاد موجب شد دشمنان حزبالله برای او کف زدند و در فضای مجازی با گستردگی از این سخنان استقبال کردند.
مرتبط ها
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزههای دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.