تاریخ انتشار: جمعه 1400/01/20 - 09:44
کد خبر: 391478

طغیانی: نباید به تفاهم ایران و چین نگاه سیاسی داشت

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: جنس مسأله تفاهم ایران و چین سیاسی شده است و همین موضوع را درباره برجام دیدیم و عده‌ای فارغ از این که برجام چه چیزی به ما می‌دهد و چه چیزی را از ما می‌گیرد نگاه رو به غرب داشتند، در حالی که چنین نگاهی اگر فارغ از منافع ملی باشد آسیب‌زا است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در باره ابعاد اقتصادی تفاهم 25 ساله ایران و چین اظهار داشت: متأسفانه فارغ از این که این تعاملات آثاری را دارد، اما هم اکنون مباحث در جامعه در مورد تفاهم ایران و چین به سمت مسائل سیاسی رفته است و به هیچ وجه نگاه به منافع ملی و روابط اقتصادی نیست و چنین موضوعی بین جامعه به خوبی تبیین نمی‌شود.

وی افزود: چنین تفاهمی بین چین و خیلی از کشورهای دیگر منعقد شده است و حتی تفاهمی با عنوان یک کمربندی یک راه از سوی چینی‌ها انجام شده است و تعدادی از کشورهای اروپایی هم با این کشور تفاهم نامه امضا کرده‌اند و همکاری‌های خود را گسترش می‌دهند.

** نباید به تفاهم ایران و چین نگاه سیاسی داشت

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: جنس مسأله تفاهم ایران و چین سیاسی شده است و همین موضوع را درباره برجام دیدیم و عده‌ای فارغ از این که برجام چه چیزی به ما می‌دهد و چه چیزی را از ما می‌گیرد نگاه رو به غرب داشتند، در حالی که چنین نگاهی اگر فارغ از منافع ملی باشد آسیب‌زا است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس گفت:‌در تفاهم بین ایران و چین و انعقاد سند همکاری بین دو کشور در حال رفتار معکوس هستند و فارغ از این که ببینند این تفاهم چه دستاوردهایی برایمان دارند، مرتب بر طبل مخالفت بر نگاه به شرق می‌زنند و حتی درباره کلیات و جزئیات آن چیزی نمی‌دانند و متوجه نیستند این تفاهم، توافق است یا سند همکاری و یا یک سند سیاسی.

وی گفت: متأسفانه برخی‌ها در جامعه با موضوع تفاهم 25 ساله ایران و چین وارد دعواهای زمینه‌ای شده‌اند و عده‌ای از غرب‌گرایان بر عدم تمایل به شرق مطالبی را بیان می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند و عده‌ای از شرق گرایان به عدم تمایل به غرب.

طغیانی گفت: مهمترین دستاورد تفاهم ایران و چین تحریم شکنی است و وقتی ما بتوانیم نیازهای اصلی کشور را از قدرت دوم اقتصادی دنیا که در چند سال آینده به قدرت اول اقتصادی ارتقاء پیدا خواهد کرد، اثر تحریم‌ها از بین خواهد رفت.

وی گفت: تعاملات اقتصادی اگر با لحاظ کردن منافع ملی و منافع اقتصادی منعقد شود، خیلی می‌تواند به رشد اقتصادی کشور کمک کرده و منجر به جهش تولید شود. به شرطی که چارچوب‌هایی را برای آن در نظر گرفته و کورکورانه امضا نکنیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
با شاهکار مهندسان ایرانی در سریلانکا آشنا شوید
فرودگاهی در ایران برای خواستگاری! +عکس
همسر سید مصطفی خمینی درگذشت
بستری شدن آیت الله شیرازی در بیمارستان
نیروی دریایی ارتش به داد سیل زدگان سیستان و بلوچستان رسید +فیلم
پشت پرده سفر محرمانه ۲ مقام نظامی و امنیتی اسرائیلی به قاهره
رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه
یک تاکسی پر از گلهای تازه
تقدیر از رزمندگان عملیات حمله به اسرائیل
توماج صالحی حتما اعدام نمی شود اما...
به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
عملیاتی که صهیونیست‌ها را مضحکه تمام جهان کرده است
بارندگی‌های فراگیر اردیبهشتی تا کی ادامه دارد؟
اوضاع این رژیم حسابی بیخ پیدا کرده است
ایران دفعه بعد، ۳ هزار موشک و پهپاد به اسرائیل می‌زند، یا ۳۰ هزار؟
استعفای ناگهانی فرمانده یگان «اشباح» ارتش اسرائیل
بحران‌زده ترین قاره جهان از نظر بلایای طبیعی کجاست؟
دعوای کارشناسان ضدایرانی روی آنتن زنده!
حمله یمن به ناوشکن آمریکایی و کشتی اسرائیلی +جزئیات
پیام مهم سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکا در این مقطع
امام جمعه سابق دار فانی را وداع گفت
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top