تاریخ انتشار: دوشنبه 1400/06/15 - 09:36
کد خبر: 406861

ثبت‌نام دانش‌آموزان حضوری است یا مجازی؟

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: والدین می‌توانند در صورت بروز برخی مشکلات در سامانه پادا (پرونده الکترونیکی دانش آموزی) برای ثبت‌نام به صورت حضوری به مدارس مراجعه کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایرنا، رضوان حکیم زاده روز دوشنبه افزود: سیاست آموزش و پرورش ثبت نام حداکثری در مدارس است، هیچ دانش‌آموزی نباید به دلیل مشکلات سامانه از ثبت نام جا بماند.

وی ادامه داد: اگر در فرایند ثبت‌نام مشکلی ایجاد شد، امکان مراجعه به مدارس وجود دارد. چنانچه برخی والدین نتوانستند از امکانات سامانه پادا استفاده کنند یا با مشکلات زیرساخت فناوری روبرو شدند ثبت نام فرزندان خود را به صورت حضوری در مدارس انجام دهند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره ثبت نام دانش آموزان هم گفت: ثبت نام با توجه به تمهیدات اندیشده شده، در حال انجام است و بیشتر دانش آموزان در ورودی پایه اول و میان پایه ثبت نام شده اند.

حکیم زاده یادآور شد: با توجه به هماهنگی با سازمان آموزش و پرورش استثنایی، درصد بسیاری از سنجش کلاس اولی‌ها انجام شده است.

سیدجواد حسینی رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی پیش از این درمورد سنجش سلامت نوآموزان گفت: تاکنون یک میلیون و ۲۹۲ هزار نوآموز بدو ورود به دبستان معادل حدود ۹۷ درصد در برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوبت‌گیری کرده‌اند که از این تعداد یک میلیون و ۱۱۱ هزار نفر معادل با ۸۱ درصد ارزیابی شده‌اند.

مشکلات سامانه سیدا برطرف شد

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش همچنین درخصوص ثبت نام نوآموزان پیش دبستانی گفت: مشکلاتی در سامانه سیدا (سامانه یکپارچه دانش آموزی) برای ثبت‌نام این نوآموزان وجود داشت که این مشکلات از هفته گذشته برطرف شده و آنها نیز می توانند ثبت نام کنند.

حکیم زاده افزود: در حال حاضر تمرکز ثبت نام روی پیش‌دبستانی‌ها است، چراکه بیشتر کلاس اولی‌ها سنجش سلامت نوآموزان را انجام داده اند.

وی با بیان اینکه امور ثبت نام به خوبی انجام می‌شود و مشکلی نسبت به سال گذشته وجود ندارد، خاطرنشان کرد: ثبت نام دانش آموزان کلاس اولی به صورت حضوری است، البته آنها هم می‌توانستند پیش ثبت‌نام را  در سامانه پادا انجام دهند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: ثبت‌نام سایر پایه‌های تحصیلی از درگاه پادا در سامانه سیدا انجام می‌شود و برای میان پایه‌ها به صورت اتوماتیک در سیستم ارتقا پیدا می کند، به جز در مواردی که دانش‌آموزی قصد تغییر مدرسه داشته باشد که مستلزم این است که پیگری‌هایی در این خصوص انجام دهد.

ثبت نام اولیه پایه اول ابتدایی از اول خردادماه به صورت حضوری در حال انجام است که پس از مراجعه دانش آموزان به پایگاه های سنجش در بدو ورود، ثبت نام آنها قطعی خواهد شد.

سایر دانش‌آموزان در مقاطع تحصیلی هم با مراجعه به نشانی اینترنتی http://pada.medu.ir می‌توانند فرایند ثبت‌نام را پیگیری کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نشانه‌های کم‌آبی بدن
پایان قصه ۱۵ ساله حسینی با استقلال؛ شماره یک جدید کیست و از کدام کشور می‌آید؟
علت واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد- کوار مشخص شد
فوری؛ سیدحسین حسینی به سپاهان پیوست
واکنش ارمنستان به خبر توافق با آذربایجان درباره ایجاد کریدور زنگزور
ایران با سفر یک تیم فنی از آژانس به تهران موافقت کرد
موضع‌گیری وزیر اوکراینی علیه ایران در دیدار با مقام صهیونیست
تقدیر نماینده مجلس از عملکرد شهرداری تهران در بازسازی واحدهای مسکونی
مراقب مسمومیت‌های غذایی باشید
پای ویروس خطرناک جهان به ایران رسیده است؟
به غزه آب و غذا برسانید
احمد توکلی درگذشت
دفاع تمام قد وزیر خارجه آلمان از رژیم جنایتکار صهیونیستی
کاهش قیمت تیرآهن - ۳۰/۰۴/۱۴۰۴
صدا و سیما از پیام‌رسان‌های داخلی حمایت می‌کند
رئیس‌جمهور به زیارت حرم حضرت معصومه(س) مشرف شد
ورود بیش از نیم میلیون زائر پیاده به مشهدالرضا(ع)
راهنمای جامع و تخصصی خرید سیستم رندرینگ در سال ۱۴۰۴
یک استاد دانشگاه: جامعه دانشگاهی درباره جنگ با اسرائیل هشدار داده بود
پهپاد‌های الهام‌گرفته از مگس میوه با استفاده از فیزیک و کدنویسی از موانع عبور می‌کنند
ربات جدید نظافتچی می‌تواند به خودکارسازی کارهای خانه کمک کند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top