تاریخ انتشار: دوشنبه 1400/06/22 - 19:36
کد خبر: 407671

به سمت عدالت فراگیر در زمینه زنان و خانواده گام بر می‌داریم

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: هدف ما این است که به دور از نگاه سیاسی تا آنجا که ممکن است برای رفتن به سمت عدالت فراگیر در زمینه زنان و خانواده گام برداریم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ انسیه خزعلی معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده در نشست و دیدار با زنان فعال اصلاح طلب در حوزه زنان و خانواده با یادآوری اینکه این جلسه ششمین نشست معاونت در دوره جدید است، اظهار داشت: نشست با زنان سرپرست خانوار، نخبگان، سازمان‌های مردم نهاد و فعالان اجتماعی و سیاسی را داشتیم و امروز نشست با زنان اصلاح طلب فعال در حوزه زنان و خانواده داریم.

وی افزود: امیدواریم تجربیات همه فعالان این عرصه، بتواند راه را روشن‌تر و کمبودها و کاستی‌ها را بیشتر نشان دهد تا در مسیر برداشتن کاستی‌ها و افزایش نقاط قوت گام برداریم.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با تاکید بر اینکه اتفاق نظر داریم که جایگاه معاونت زنان و خانواده یا به طور کلی پرداختن به زن و خانواده هنوز در جایگاه مناسب خود قرار نگرفته است، خاطرنشان کرد: متأسفانه جنبه تشریفاتی آن بر جنبه کاربردی، تصمیم گیری و تأثیرگذاری جدی آن برتری دارد.

خزعلی با بیان اینکه نگاه سیاسی در همه دوره‌ها به جایگاه زنان باعث شده که از کارایی و تأثیرگذاری اجتماعی آن در رفع محرومیت و حرکت به سمت عدالت کاسته شود، یادآور شد: هدف ما این است که تا آنجا که ممکن است برای رفتن به سمت عدالت فراگیر در زمینه زنان و خانواده گام برداریم.

وی تاکید کرد: امیدواریم بتوانیم با همراهی، همکاری و مشارکت و هم افزایی جامعه زنان از هر قشر و گروهی که هستند و با این نگاه که همگی به دنبال اهداف مشترک هستیم از همه توانمندی‌ها استفاده کنیم.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با استمداد از خداوند برای راهنمایی و هدایت و توفیق برای برداشتن گام‌های هر چند کوچک در این مسیر تصریح کرد: امیدواریم با همه موانعی که وجود دارد و مشکلاتی که کشور با آن درگیر است بتوانیم در جهت حل مسائل زنان گام برداریم.

خزعلی تصریح کرد: در نشست‌های قبلی و در این نشست از میهمانان می‌خواهیم مطالبی که در سیاست‌های کلی اولویت است ارائه دهند و تجربیات هشت سال گذشته را عنوان کنند.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با تاکید بر اینکه در این جلسات شنونده نظرات، آرا و پیشنهادات هستیم گفت: یکی از جلسات خوب ما امروز است که موارد پیشرفت هشت سال گذشته و همین طور موارد منفی یا سلبی را که فعالان پیش رو داشتند در حوزه زنان می‌شنویم تا بتوان راهکارهایی برای آن اندیشید. ضمن اینکه اولویت‌ها و چشم اندازی که برای بانوان مدنظر دارند ارائه دهند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top