تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/06/23 - 11:37
کد خبر: 407704

نظر پزشکیان درباره تیم اقتصای دولت

نماینده مجلس یازدهم با تاکید بر اینکه باید تکلیف سیاست خارجه کشور مشخص شود، گفت: تمام تاجران در دنیا تلاش می‌کنند هزینه مبادلات اعم از حمل و نقل، مبادلات پولی، جابجایی کالا و محصولات را کاهش دهند؛ اما وقتی ما این مسیرها را دور می‌زنیم یعنی هزینه را افزایش می‌دهیم و این به معنی آن است که تولید کنندگان و بازرگانان خودمان را از میدان رقابت دور می‌اندازیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایلنا، مسعود پزشکیان نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو، درباره اینکه رویکرد دولت با حضور محسن رضایی، مخبر، رهبر و خاندوزی در تیم اقتصادی به چه شکل پیش خواهد رفت، اظهار داشت: گفتنش سخت است؛‌ این تیمی که آقای رئیسی تعیین کرده و کنار هم قرار داده است، اگر قبله واحد و برنامه مشخصی برای رسیدن نداشته باشند، طبیعی است که هر کسی در آن می‌خواهد به صورت سلیقه‌ای پیش برود که در مسیر به تناقض با یکدیگر بر می‌خورند.

وی افزود: یک وقتی ما نقشه‌ای داریم و همه مهندسان جمع شده‌اند برای اینکه آن را اجرایی کنند و  یک وقت نیز هر مهندسی می‌خواهد نقشه خود را پیاده کند؛ آن وقت است که به اختلاف می‌خورند؛ مشکل ما نبود آن نقشه‌ای است که می‌خواهیم به طرفش برویم. در نتیجه ممکن است هر کدام از این آدم‌ها حرفی را بزنند که آبشان با یکدیگر در یک جوب نرود و فرصت‌ها و زمان را از دست دهند.

بدون گفت‌وگوهای برجامی و FATF ، رسیدن به توسعه سخت است/ اعضای تیم اقتصادی دولت برنامه واحد نداشته باشند، آب‌شان در یک جوب نمی‌رود

پزشکیان درباره مذاکرات و اینکه چه آینده‌ای خواهد داشت، گفت: بر اساس تجربه‌هایی که در طول تاریخ وجود دارد هیچ کشوری با بستن مرزهایش به جایی نرسیده و توسعه در این شرایط امکان‌پذیر نیست؛ ضمن اینکه تمام تاجران در دنیا تلاش می‌کنند هزینه مبادلات اعم از حمل و نقل، مبادلات پولی، جابجایی کالا و محصولات را کاهش دهند؛ اما وقتی ما این مسیرها را دور می‌زنیم یعنی هزینه را افزایش می‌دهیم و این به معنی آن است که تولیدکنندگان و بازرگانان خودمان را از میدان رقابت دور می‌اندازیم و آنها مجبور هستند برای رسیدن، مسیر طولانی‌تری را طی کنند در نتیجه آن کسی که زودتر می‌رسد، برنده‌تر است.

این نماینده مجلس یازدهم تصریح کرد: بنابراین با این ساختار و اینکه FATF را قبول نمی‌کنیم، اگر برجام و گفت‌وگوهای بعدی را نپذیریم و نتوانیم با دنیا گفت‌وگو کنیم و بعد بگوییم توسعه پیدا می‌کنیم، کار بسیار سختی است.

وی ادامه داد: حالا باید تیم جدید بروند وین ببینیم چه می‌کنند؛ یا باید بنشینند گفت‌وگو کرده و مسائل را حل کنند یا وقت تلف نکنند، آن چیزی را که می‌گویند، اجرا کنند که البته من نمی‌دانم چه هست.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
واکنش ایران به وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل متحد
موشک های اسرائیلی قبل از رسیدن به ایران توسط پدافند هوایی ایران در این نقطه از عراق منهدم شدند
علم الهدی: آیا بی حجابی به عنوان یک فسق آشکار از یک تخلف راهنمایی و رانندگی نازل تر است؟
ورود سامانه بارشی جدید و فراگیر به کشور
آخرین وضعیت تردد در جاده های کشور
بسته‌های غذایی برای مادران دارای فرزند شیرخوار؛ اعتبار تامین شد
رسانه های ضد ایرانی از رسانه های اسرائیلی جلو زدند!
هشدار به شکارچیان؛ از این منطقه خارج شوید
خدمات رسانی به ۱۰هزار حادثه‌دیده در پی سیل و آبگرفتگی
ترافیک سنگین در جاده چالوس
ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از طریق برنامه‌های فرهنگی
حکم قطعی محکومان پرونده کثیرالشاکی پروژه الماس مال صادر شد
اعمال محدودیت های ترافیکی راهپیمایی مردمی حمایت از اقدام سپاه
مدارس پنجشنبه و جمعه آخر هفته‌ها به خانواده‌ها اختصاص می‌یابد؟
ارتباطات استان سیستان و بلوچستان پایدار است
هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول است
به بهانه اختلال در کار؛ گوگل کارمندان معترض به همکاری با رژیم صهیونیستی را اخراج کرد
پلمب ۱۰ مؤسسه پایان نامه فروشی در روزهای آینده
۵۰۰ هزار متقاضی طرح نهضت ملی مسکن خانه‌دار شدند
پیگیری آخرین وضعیت وقوع سیل در سیستان و بلوچستان از سوی رئیسی
رئیسی: دولت در تامین مسکن خود را همراه جوانان می‌داند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top