تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/07/27 - 14:38
کد خبر: 411340

عواقب نزدن واکسن برای کارمندان

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اجرای این طرح کارکنان دولتی، نهادهای مردمی و شرکت‌های خصوصی که کارت واکسن نداشته باشند باید برای حضور در محل کار هر ۷۲ ساعت یکبار تست پی‌سی‌آر بدهند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشرق، محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در گفتگو با برنامه تهران ما سلامت رادیو تهران درباره مصوبه روز دوشنبه ۲۶ مهرماه استانداری تهران مبنی بر لغو دورکاری کارمندان ادارات از روز سه شنبه ۲۷ مهرماه گفت: لغو دورکاری کارمندان ادارات استان تهران از روز ۲۷ مهر توسط مقامات استانداری اتخاذ شده است.

رعایت ضوابط ستاد ملی کرونا، شرط حضور در محل کار

وی افزود: اگر آمادگی در سطح کشور وجود داشته باشد مصوبات ستاد ملی با محوریت طرح مدیریت هوشمند محدودیت‌ها از اول آبانماه سال جاری برای کارکنان دولتی، نهادهای مردمی و شرکت‌های خصوصی اجرا می شود که ضمن لغو دورکاری، کارکنان برای حضور در محل کار باید کارت واکسیناسیون داشته باشند.

فرهادی با اشاره به  اینکه  استانداری و ستادملی مقابله با کرونا با یکدیگر رابطه طولی دارند گفت: مصوبات ستاد ملی کرونا برای کل کشور لازم الاجرا است و استانداری‌ها هم اختیاراتی دارند مثل تعطیلی روزهای خاص و جابجایی ساعت‌ها که احتمالا استاندار تهران از این اختیارات استفاده کرده‌اند. با این مصوبه دورکاری در استان تهران حتما لغو شده است

کارمندانی که واکسن نزده باشند باید هر ۷۲ ساعت یکبار تست دهند

وی آغاز مرحله لغو دورکاری و بازگشایی مدارس در کشور را نیازمند زیرساخت مناسب عنوان کرد و گفت: تمامی این فرآیندها نیازمند افزایش پوشش واکسیناسیون در کشور است و کارکنان موظف هستند کارت واکسن داشته باشند اگرچه واکسن زدن اجباری نیست و در صورتیکه فردی از کارکنان دولتی، نهادهای مردمی و شرکت‌های خصوصی کارت واکسن نداشته باشد باید هر ۷۲ ساعت یکبار تست پی سی آر بدهد. الزامات و اجبار قوانین مربوط به کارکنان، تحت اختیار مسئولان هر بخش و متفاوت از دیگر نهادها است.

رعایت پروتکل‌های بهداشتی؛ شرط اصلی حضور دانش آموزان در مدارس

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت بازگشایی مدارس را منوط به واکسیناسیون کامل معلمان و افزایش پوشش واکسیناسیون دانش آموزان عنوان کرد و اظهار داشت: علاوه بر واکسیناسیون حتما باید دستورالعمل‌های بهداشتی اعم از زدن ماسک و فاصله گذاری اجتماعی در مدارس رعایت شود.

وی با اشاره به شرایط مورد نیاز برای بازگشایی مدارس گفت : حدود ۱۳۴ هزار مدرسه در سراسر کشور داریم که تعدادی از آنها عشایری و تعدادی چندپایه روستایی هستند که برخی از آنها حدود ۲۰ دانش‌آموز دارند. پیش از این هم مدارس روستایی و عشایری به دلیل نداشتن امکانات اینترنتی و تلفن هوشمند و به جهت امکان رعایت فاصله گذاری اجتماعی به صورت حضوری برگزار می‌شدند و در حال حاضر هم به صورت حضوری هستند.

فرهادی درخصوص بازگشایی مدارس در کلان‌شهرها توضیح داد: مدارس شهرهای بزرگی مثل تهران باید بتوانند فاصله اجتماعی ۱.۵ تا ۲ متر مربعی را به همراه تهویه مناسب برای دانش آموزان فراهم کنند. با توجه به اینکه بسیاری از مدارس در این شهرها امکان فراهم کردن تمامی این شرایط را ندارند پس باید کلاس‌ها تلفیقی از آموزش حضوری، مجازی، کارگاهی و آزمایشگاهی باشد که تصمیم گیری چگونگی برگزار کردن آن بر عهده مدرسه است. در هر صورت ما هیچ کلاس شلوغی مثل دوره قبل از کرونا نخواهیم داشت. برنامه ریزی برای آن سخت است اما طی برگزاری جلسات متعدد با آموزش و پرورش پروتکل بهداشتی ۰۷ به مدارس اعلام شده و نکات کلیدی در آن قید شده است.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت رعایت پروتکل‌های بهداشتی را شرط اصلی بازگشایی مدارس عنوان کرد و گفت: دستور این است که واکسیناسیون دانش آموزان انجام شود اما واکسیناسیون شرط اصلی حضور دانش آموزان در مدارس نیست.

فرهادی با تایید اظهارات دکتر مرندی مبنی بر اینکه" تا ۸۰ درصد جامعه واکسینه نشود؛ بازگشایی مدارس منطقی نیست".ضمن اینکه با کاهش ایمنی، نیاز به تزریق دُز سوم واکسن نیاز است؛ اظهار داشت: باید برای واکسیناسیون سراسری با شتاب پیش برویم ضمن اینکه برخی با ورود سوش‌های جدید، قائل به پوشش ۸۵ درصدی واکسیناسیون عمومی هستند. ایمنی بخشی این واکسن مثل واکسن‌های سرخک و ب ث ژ نیست که ایمنی  حدودا ۱۰۰ درصدی داشتند. تاکید بر واکسیناسیون در جهت کاهش بستری‌ها و مرگ و میرها صورت می‌گیرد.

واکسیناسیون سالمندان و بیماران خاص پس از واکسیناسیون ۸۰ درصدی

فرهادی تزریق دُز سوم برای افراد سالمند و دارای بیماری زمینه ای را توصیه کرد و اظهار داشت: اگر پوشش واکسیناسیون به بالای ۸۰ برسد دُز سوم برای افراد سالمند و دارای بیماری زمینه‌ای توصیه می‌شود. ما باید در شرایطی بازگشایی‌ها را انجام دهیم که احساس کنیم تمام کشور قرمز است و نباید شرایط زرد و آبی را در نظر بگیریم . باید احساس کنیم همیشه خطر ابتلا وجود دارد. باید پروتکل‌های بهداشتی ماسک‌زدن، شستشوی دست‌ها، فاصله گذاری اجتماعی و تهویه مناسب رعایت شود همانطور که تمام دنیا بر این ۴ فاکتور برای پیشگیری از کرونا تاکید دارند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
غوغای طوفان فلسطین در دانشگاه‌‍‌های آمریکا؛ چرا واشنگتن نگران حمایت از فلسطین هستند؟
حضور ایران در میدان رقابت قدرت های جهان در شبه‌ قاره
عملیات وعده صادق قدرت پوشالی رژیم صهیونیستی را نمایان کرد
مستشاران ایرانی از سوریه خارج شدند؟
اولین تصاویر از امضای توافقنامه امنیتی بین ایران و روسیه
دلار ریخت
ازبکستان حریف ایران شد
آیین واگذاری مالکیت تیم‌های استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی
۳۰ کشور آفریقایی برای همکاری اقتصادی به ایران می آیند
بیش از ۳۰۰ جنازه از گورهای جمعی در غزه پیدا شده
محکومیت بدوی توماج صالحی به اعدام
اگر اسرائیل به رفح حمله کند فلسطینی ها به خواسته ۷۰ سال خود می‌رسند
روابط تجاری ترکیه با اسرائیل متوقف شد
اسرائیل دیر یا زود محو خواهد شد
استخوان‌ها هنوز شهادت می‌دهند!
اعلام رسمی حضور حمید مطهری در کادر فنی تراکتور
پلیس اصراری به انتقال خودروهای توقیفی با جرثقیل ندارد
این خودرو ۵۵ میلیون تومان ارزان شد
ببینید | ماجرای شکایت جالب همسر محسن قرائتی نزد رهبر انقلاب
سال گذشته میانگین سن پدر و مادر در اولین فرزندآوری چقدر بود؟
چشم پوشی سفارت ایران در پاریس از پیگیری قضایی فرد حمله کننده
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top