گروه های خبری
آرشیو
ف
کد خبر: 411545

شورترین غذاهای فرآوری شده در جهان متعلق به مدام کشورهاست؟

دو رهبر جهان با بالاترین میزان نمک در گوشت فرآوری شده و محصولات ماهی در میان پنج کشور موردمطالعه قرار گرفته، ظاهر شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشرق، میزان بالای نمک در غذا یکی از عوامل اصلی فشار خون بالا و خطرات مربوط به آن برای بیماری‌های قلبی و کلیوی و مرگ است. سازمان بهداشت جهانی حداکثر مصرف ۲۰۰۰ میلی گرم نمک در روز را توصیه می‌کند، اما متوسط مصرف جهانی نمک در سال ۲۰۱۰ حدود دو برابر بیشتر بود.

سازمان بهداشت جهانی هدف خود را کاهش ۳۰ درصدی مصرف نمک در جهان تا سال ۲۰۲۵ عنوان کرده است. اگرچه پنج کشور در این مطالعه شیوه‌هایی برای کاهش مصرف نمک دارند اما میزان سدیم در گوشت فرآوری شده و محصولات ماهی در همه کشورهای منتخب بسیار زیاد بود.

محققان برچسب‌های تغذیه مواد غذایی ۲۶,۵۰۰ محصول در زنجیره‌های بزرگ سوپرمارکت‌ها در کشورها را بررسی کردند.

بر اساس این مطالعه، میزان نمک به طور کلی در چین (۱۰۵۰ میلی گرم در ۱۰۰ گرم) بود و پس از آن ایالات متحده، آفریقای جنوبی، استرالیا و بریتانیا (۴۳۲ میلی گرم در ۱۰۰ گرم) بیشترین میزان را داشتند.

فرآورده‌های گوشتی فرآوری شده شامل موارد زیر است: بیکن؛ کنسرو گوشت؛ گوشت منجمد؛ همبرگر گوشت؛ سالامی و گوشت پخته شده؛ سوسیس و کالباس؛ گوشت خشک؛ کباب؛ گوشت‌های طعم دار خام؛ ژامبون؛ و مرغ سرخ شده.

محصولات فرآوری شده ماهی شامل اقلام کنسرو شده، سرد، منجمد و موارد دیگر بود.

مرتبط ها
نظرات
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
تورهای مسافرتی آفری
  • نظرسنجی

    باتوجه به آموزش مجازی دانشگاه‌ها در طول ترم جاری، با کدام نوع از امتحانات پایان ترم موافق هستید؟

    امتحانات حضوری
    امتحانات غیرحضوری
    مشاهده نتایج