تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/08/16 - 17:36
کد خبر: 413126

ترامپ: بایدن مقابل ایران کوتاه آمده

رئیس‌جمهور سابق آمریکا در گردهمایی لابی صهیونیستی ضمن افتخار به دوستی نزدیک دولتش با رژیم صهیونیستی، جو بایدن را به سر فرود آوردن در مقابل ایران متهم کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس؛ «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا روز شنبه در مراسمی سخنرانی کرد و در آن ضمن اشاره به سابقه حمایت دولت خود از رژیم صهیونیستی، دولت کنونی آمریکا را به دلیل آنچه «پشت کردن» به متحد این کشور (اسرائیل) خواند، مورد سرزنش قرار داد.

ترامپ: بایدن مقابل ایران کوتاه آمده

ترامپ در یک سخنرانی ویدیویی از پیش ضبط شده در گردهمایی سالانه لابی صهیونیستی «ائتلاف یهودیان جمهوری‌خواه» در لاس‌وگاس در روز شنبه گفت: اتحاد بین ایالات متحده و اسرائیل هرگز، هرگز قوی‌تر از این نبود (در اشاره به زمان حضور خود در قدرت). تحت رهبری من ما پایتخت ابدی اسرائیل را به رسمیت شناختیم و سفارت آمریکا را در اورشلیم (قدس اشغالی) افتتاح کردیم. ما همچنین حاکمیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را به رسمیت شناختیم. ما یک فرستاده ویژه برای مبارزه با آفت یهودی‌ستیزی منصوب کردیم و از شورای حقوق بشر فاسد و متظاهر سازمان ملل که به طرزی شرم‌آور علیه ایالات متحده و اسرائیل تعصب دارد، خارج شدیم.

وی سپس با بیان این که «هیچ رئیس‌جمهوری هرگز دوست بهتری برای اسرائیل نبوده و من به آن مفتخرم»، افزود: «شاید مهم‌تر از همه، ما از توافق ناعادلانه و یک‌جانبه هسته‌ای ایران خارج شدیم و سخت‌ترین تحریم‌ها را علیه رژیم اعمال کردیم.»

ترامپ با متهم کردن دولت بایدن و «دموکرات‌های چپ رادیکال» به تلاش «سیستماتیک و عمدی» برای برچیدن «موفقیت‌های» دولت خود، با گزافه‌گویی علیه ایران مدعی شد که بایدن «در برابر دیکتاتوری ایران و (در قبال) ایمنی و امنیت اسرائیل به شکلی بی‌سابقه کوتاه آمده است».

به گزارش «اسپوتنیک»، وی در ادامه ادعاهای خود، ظاهراً با اشاره به جنگ مه ۲۰۲۱ غزه افزود: «ضعف باورنکردنی [بایدن] در برابر رژیم ایران مستقیماً حمله موشکی به غیرنظامیان اسرائیلی را برانگیخت. هزاران موشک شلیک می‌شود.»

رئیس‌جمهور سابق آمریکا سپس از ائتلاف یهودیان جمهوری‌خواه خواست تا تلاش‌های خود را در سال آینده برای کمک به انتخاب «تعداد بی‌سابقه جمهوری‌خواهان در هر سطح از دولت در انتخابات میان‌دوره‌ای سال آینده» تثبیت کند و افزود: شما می‌بینید که در کنگره در رابطه با نفرت برخی از این نمایندگان دموکرات کنگره از اسرائیل چه می‌گذرد. ما نمی‌توانیم اجازه دهیم که این روند ادامه پیدا کند.

«مایک پنس» معاون ترامپ در هنگام حضور وی در کاخ سفید هم انتقادات رئیس سابقش از بایدن را تکرار کرد و او را متهم کرد که به اسرائیل پشت کرده و از اعلام قصدش برای پیوستن به برجام انتقاد کرد.

«نیکی هیلی» سفیر پیشین آمریکا در سازمان ملل متحد هم روز شنبه در همین کنفرانس حمایت دولت جدید آمریکا از راهکار دو دولتی در فلسطین و توافق هسته‌ای با ایران را محکوم کرد.

هیلی در سخنرانی خود گفت: «یک چیز را درباره آیپک متوجه نمی‌شوم و حرفی که اینجا می‌زنم چیزی نیست که به رهبران آن‌ها نگفته باشم. چرا آن‌ها سیاست‌مدارانی را در کنفرانس خود دعوت می‌کنند که قویاً از توافق هسته‌ای با ایران حمایت می‌کنند؟»

این مقام تندرو جمهوری‌خواه افزود: «اگر یک سیاست‌مدار از توافق فاجعه‌بار با ایران حمایت کند، با انتقال سفارت آمریکا به اورشلیم مخالف باشد و مورد استقبال ضدیهودهایی قرار گرفته باشد که از حامیان جنبش بی‌دی‌اس (بایکوت، عدم سرمایه‌گذاری و تحریم [اسرائیل]) هستند، یک گروه حامی اسرائیل نباید هیچ کاری با چنین فردی داشته باشد».

ایران  در سال ۲۰۱۵ به توافقی با کشورهای موسوم به گروه ۱+۵ برای حل و فصل تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای خود دست پیدا کرد. علی‌رغم اذعان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به پایبندی ایران به تمامی تعهداتش، دولت ترامپ در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد.

دولت آمریکا در راستای اهداف خصمانه خود علیه جمهوری اسلامی اسلامی ایران و پیشبرد جنگ اقتصادی علیه این کشور تحریم‌هایی را به بهانه‌های مختلف وضع کرده است. واشنگتن شرکت‌های آمریکایی و شرکت‌های مستقر در کشورهای ثالث را به تبعیت از این تحریم‌ها ملزم می‌کند.

دولت جو بایدن، علی‌رغم اعتراف به شکست سیاست فشار حداکثری علیه ایران از انجام اقداماتی که برای بازگشت به برجام ضروری بوده خودداری کرده و عملاً پیگیری سیاست ترامپ را علیه ایران در دستور کار قرار داده است.

بایدن و مشاورانش گفته‌اند قصد دارند آمریکا را به برجام بازگردانند، اما می‌خواهند از بازگشت به برجام به عنوان «سکویی برای قوی‌تر و طولانی‌تر کردن» این توافق استفاده کنند.

جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده با توجه به اینکه آمریکا طرفی بوده که توافق را نقض کرده این واشنگتن است که باید با رفع تحریم‌ها به توافق بازگردد و لازم است اجرای تعهدات آمریکا مورد راستی‌آزمایی قرار گیرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
وعده صادق ابرقدرت
بعضی القاب، صفات انحصاری صهیونیست‌هاست
لیبرمن: در مسیر پیروزی نیستیم
واکنش امیرعبداللهیان به پاسخ ایران به حمله اسرائیل در اصفهان
دیده شدن یک قلاده پلنگ ایرانی در رودبار +فیلم
واکنش اتحادیه اروپا به حادثه اصفهان
اتحادیه اروپا دو نهاد و چهار صهیونیست را تحریم کرد
تماس مهم و فوری وزیر خارجه اردن با همتای ایرانی در نیویورک
انگیزه مهاجم کنسولگری ایران در پاریس چه بود؟
بیش از ۵۰درصد بارش سال آبی این استان در ۳ روز اتفاق افتاد
آخرین خبرها از سیل جنوب
این مار باستانی اندازه اتوبوس بوده است !
واکنش اردوغان به حادثه اصفهان
واکنش ایران به وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل متحد
موشک های اسرائیلی قبل از رسیدن به ایران توسط پدافند هوایی ایران در این نقطه از عراق منهدم شدند
علم الهدی: آیا بی حجابی به عنوان یک فسق آشکار از یک تخلف راهنمایی و رانندگی نازل تر است؟
ورود سامانه بارشی جدید و فراگیر به کشور
آخرین وضعیت تردد در جاده های کشور
بسته‌های غذایی برای مادران دارای فرزند شیرخوار؛ اعتبار تامین شد
رسانه های ضد ایرانی از رسانه های اسرائیلی جلو زدند!
هشدار به شکارچیان؛ از این منطقه خارج شوید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top