تاریخ انتشار: چهارشنبه 1400/09/17 - 16:55
کد خبر: 416883

اجرای طرح نظام حمایتی دانشجویان در «علوم پزشکی شهیدبهشتی»

مدیر دفتر مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از آغاز اجرای طرح سیستم حمایت از دانشجویان در دانشگاه خبر داد و گفت: این طرح می تواند آسیب های روانی دانشجویان را کاهش دهد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکترجمال شمس با اشاره به این که سیستم حمایت از دانشجویان در اغلب دانشگاه های دنیا در دستور کار است، اظهار داشت: سیستم student support in با هدف بررسی و کمک به رفع مسائل و مشکلات درسی، اجتماعی و زندگی شخصی دانشجویان پایه ریزی و اجرا می شود.

وی با بیان این که کسب مهارت‌های لازم در زندگی روزمره دانشجویی از اولویت‌های راه اندازی این سیستم در دانشگاه است خاطرنشان کرد: در این برنامه اساتید گروه ابتدا در کلاس های آموزشی شرکت کرده و در ادامه بر اساس دستورالعمل های مشخص و تعیین شده، موارد لازم را به دستیاران منتقل می کنند.

به گفته استاد دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، هدف از اجرای برنامه منتورینگ، رشد و ارتقای دانشجو از طریق بینش و خودآگاهی است.

شمس ادامه داد: طرح نظام حمایتی، فرآیندی است که در آن یک فرد باتجربه، با دقت و همدل از طریق گوش دادن و صحبت کردن با حفظ اصول رازداری و محرمانگی موضوع، دانشجو را در رشد و تحول فردی، بازبینی ایده‌ها، یادگیری و رشد شخصی و حرفه ای راهنمایی می کند.

مدیر دفتر مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر این که منتورینگ مشاوره دادن هرگز به معنی نصیحت کردن و یا حمایت صددرصدی نیست خاطرنشان کرد: در این روش استاد یا منتور به دانشجوی خود کمک می کند تا وضعیت خود را مرور کرده و در مورد اقدامات مورد نظر به نتیجه برسد.

وی تاکید کرد: هدف اصلی برنامه منتورینگ مراقبت و حمایت چند بعدی از دستیاران و دانشجویان دانشگاه است. در حقیقت بسیاری از بحث های برنامه طرح منتورینگ با تمرکز بر برقراری تعادل بین کار و زندگی، حوزه های پیشرفت درآینده و مقابله با چالش های زندگی است.

شمس با بیان این که طرح نظام حمایتی از دانشجویان به صورت آزمایشی در گروه اطفال و ارتوپدی دانشگاه در حال اجراست اضافه کرد: بعد از هماهنگی‌های صورت گرفته و تهیه دستورالعمل برنامه منتورینگ و آشنایی اساتید با آن، تعدادی از اساتید این دو گروه به صورت داوطلبانه به عنوان منتور انتخاب شده اند.

وی گفت: آشنایی با اختلالات روانپزشکی، مهارت های ارتباطی همدلی و مدیریت هیجان از جمله موضوعاتی است که طی ۳۰ ساعت کارگاه آموزشی برای آموزش اساتید برگزار خواهد شد.

مدیر دفتر مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: سابق بر این نیز به صورت مقطعی سیستم های حمایتی تحت عنوان استاد مشاور در دانشگاه وجود داشت ولی در حال حاضر این مدل به صورت ساختارمند در دانشگاه اجرایی خواهد شد.

طرح نظام حمایتی دانشجویان توسط معاونت آموزشی دانشگاه و با همکاری دانشکده پزشکی، دفتر مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه (EDC)، مرکز مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اجرا می‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
اردن: نتانیاهو تنها کسی است که از تنش‌ها در منطقه سود می‌برد
با این وضعیت استقلال قید قهرمانی را بزند
خضریان: نباید فرصت میدان‌داری به افراد لابی‌باز در مجلس دوازدهم داده شود
شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل: ایرانی‌ها، ما را مسخره‌ می‌کنند
پرسپولیس رکورد لیگ را شکست
چرا اسماعیلی‌فر آن حرکت را انجام داد؟
خانم بازیگر کارگردان شد و جایزه بین‌المللی گرفت
۳دستور ضربتی رئیسی برای کمک به مردم سیستان و بلوچستان
آمریکا و تجاوز به حق وتو !
برای جلوگیری از بستری‌های بی دلیل بیماران چه باید کرد؟
روایتی تکان‌دهنده از اوضاع وخیم اسرای اهل غزه
نظریه‌پرداز برجسته آمریکایی: اسرائیل از حمله ایران شوکه شد
کدام مراکز مجاز به ارائه خدمات زالو درمانی هستند؟
واکنش سفارت ایران در لندن به اتهامات بی دلیل به سپاه
سرکرده فروش کوکائین در فضای مجازی دستگیر شد
ایران مالک یک پهپاد سنگین و قدرتمند است
خط و نشان ترامپ برای حسین وفایی
۹۵۶ هزار نفر در نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ ثبت‌نام کردند
درس اخلاق آیت‌الله جاودان درباره امان‌نامه +فیلم
یک سد دیگر سرریز شد
جزئیات برگزاری نوزدهمین حراج شمش طلا در مرکز مبادله
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top