تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/01/21 - 08:29
کد خبر: 429154

ترامپ: احتمالاً‌ در انتخابات ۲۰۲۴ شرکت می‌کنم

ترامپ: احتمالاً‌ در انتخابات ۲۰۲۴ شرکت می‌کنم

رئیس‌جمهور جنجالی سابق آمریکا در جمع هواداران خود در ایالت کارولینای شمالی اعلام کرد که احتمالاً در دور بعدی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شرکت خواهد کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور جنجالی سابق ایالات متحده آمریکا روز گذشته (شنبه) در جمع هواداران خود در «سلما» ایالت «کارولینای شمالی» بار دیگر از احتمال شرکت در دور بعدی انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا خبر داد.

ترامپ از هواداران خود سؤال پرسید: «حقیقت این است که من دوبار شرکت کردم، دوبار پیروز شد. بار دوم در مقایسه با دور اول عملکرد بهتری داشتم و هم‌اکنون، احتمالاً مجبور شویم بار دیگر این کار را انجام دهیم. آیا اینجا کسی هست که تمایل داشته باشد بار دیگر مشارکت مرا (در انتخابات ریاست‌جمهوری آتی آمریکا) شاهد باشد؟»

رئیس‌جمهور جنجالی سابق آمریکا که معتقد است «جو بایدن» رئیس‌جمهور فعلی آمریکا با تقلب گسترده انتخاباتی پیروز شده است، بار دیگر بایدن را به «تسلیم ننگین یکی پس از دیگری» متهم کرد و گفت که اگر رئیس‌جمهور آمریکا بود، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه به اوکراین حمله نمی‌کرد.

ترامپ همچنین در جمع هواداران خود تأکید کرد که ایالات متحده قدرتمندترین توانایی‌های هسته‌ای را در اختیار دارد. در پایان ماه مارس (ماه گذشته میلادی)، ترامپ به شبکه «فاکس بیزنس» گفته بود که اگر رئیس‌جمهور آمریکا بود، روسیه را با زیردریایی‌ اتمی تهدید کرده بود.

ترامپ از زمان شکست در انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده آمریکا، بارها از تریبون مختلف از تمایل خود برای شرکت مجدد در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا سخن به میان آورده است اما تاکنون رسماً نامزدی خود برای ریاست‌جمهوری بعدی آمریکا را اعلام نکرده است.

نتایج نظرسنجی‌ که وبگاه «هیل» وابسته به کنگره آمریکا اخیراً‌ منتشر کرده بود، ترامپ در رقابت‌های فرضی ریاست‌جمهوری انتخابات ۲۰۲۴ از هر دو نفر یعنی بایدن و «کامالا هریس» معاون بایدن جلوتر قرار گرفته است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top