به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دیروز دوشنبه 19 اردیبهشت، مراسم بزرگداشت استاد «مرتضی مطهری» با حضور حجتالاسلام والمسلمین مصطفی رستمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، علی مطهری نماینده سابق مجلس، حسن رحیم پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و حمیدرضا نقاشیان توسط بسیج دانشجویی دانشکده الهیات دانشگاه تهران برگزار شد.
نفوذ اندیشههای بیگانه باعث آسیب به انقلاب خواهد شد
حجتالاسلام والمسلمین رستمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در این همایش گفت: شهید مطهری کسی بود که خواست از اسلام دود و غبار را بزداید.
وی همچنین گفت: دو جبهه بود که شهید مطهری در مقابل آن ایستاد: 1. دستهای که اسلام را انزوا طلب و جامعهگریز میدانست، اسلامی که اگر در جامعه ظاهر شود چیزی جز نفوذ در پی نخواهد داشت. مانند داعش و القاعده و امثالهم. 2. اسلامی که از تفکری عمیق نشأت میگیرد و دنبال مدیریت جامعه است و مثل جامعه تسلیم و منفعل در اروپا نیست.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها افزود: شهید مطهری در این دو جبهه در حال دفاع از اسلام است. اسلام در ابتدا به ناحق در کنار مسحیتی قرار گرفته بود که ناکارآمد بود. مسیحتی که در دلش نه شریعتی وجود دارد و نه برای حل مشکلات مردم راهکاری ارائه داده است.
رستمی ادامه داد: اسلام با همان چوب و تقلید از رفتار اروپاییها زده شد و در ایران و کشورهای اسلامی هم این برخورد در مواجهه اسلام و روشنفکری رخ داد. شهید مطهری در جبهه مقابله با این نگاه بود.
وی با بیان اینکه ایشان در کتاب آینده انقلاب اسلامی، بر اساس مطالعه دقیق تاریخ، به آیندهنگاری اقدام میکند، گفت: جنس نگاه شهید، بر اساس آنچه در گذشته رخ داده و فهم گذشته، تلاشی برای طراحی آینده است.
حجتالاسلام والمسلمین رستمی گفت: تشیع و قرائت علوی از اسلام، به یک معنا، مجال اداره جامعه، جز دوره اندکی بعد امام علی(ع) و امام حسن(ع)، حکومتداری را تجربه نکرد. تا انقلاب اسلامی. این نکته برخلاف اهلسنت است که سالها حکومت کردند و شاهد تولید محتوای حکومتی در اهلسنت بودهایم.
وی افزود: بعد از انقلاب هم شاهد ترور اندیشمندان انقلاب اسلامی بودیم که با روشهای ناجوانمردانه و حذف فکر و سخن با اسلحه به شهادت رسیدند. در این آیندهنگری، شهید مطهری بیان می کند که ما نیازمند تربیت انسانهایی
مومن با رشد فکری و معتقد به انقلاب اسلامی هستیم و تاکید میکند که رهبران انقلاب باید به این موضوع توجه کنند و مراقبت داشته باشد.
رستمی در ادامه با بیان اینکه در مورد آسیبهایی که ممکن است انقلاب به آن دچار برسد یکی از مواردی که عنوان میکنند، مطرح کرد: مورد نفوذ اندیشههای بیگانه واقع شدن است. این مسئله از مهترین آسیبهایی هست که در تمدنهای دینی خصوصا در شرق، به آن دچار میشوند.
وی در پایان گفت: همچنین از دست دادن نیت مخلصانه برای ادامه حرکت را جزو خطرات میدانند. تاکید بر روی نیت به این جهت است که در جامعه اسلامی بدون نام خدا همه حرکات، ابتر است. ایشان حضور فقیه جامعه شناس را برای ادامه حیاط جامعه اسلامی ضروری میدانند. امروز ما شاهد این هستیم که برخی آرمان های را به مسلخ ببرند و انقلاب را فدای منافع شخصی خودشان کردهاند.