تاریخ انتشار: شنبه 1401/03/28 - 17:32
کد خبر: 435646

شعیبی: افزایش مخاطب سینما در گرو کاهش بهاء بلیت

شعیبی: افزایش مخاطب سینما در گرو کاهش بهاء بلیت

بهروز شعیبی کارگردان فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی» در اکران مردمی این فیلم در پردیس سینمایی لوتوس از مسئولین درخواست کرد که برای ادامه حیات سینما بها بلیت را کاهش دهند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، عصر روز جمعه ۲۷ خرداد ماه نخستین اکران مردمی فیلم «بدون قرار قبلی» با حضور عوامل فیلم و هنرمندان در پردیس سینمایی لوتوس برگزار شد.

بهروز شعیبی ضمن ابراز خشنودی در بین مردم و مخاطبان فیلم، در سخنان کوتاهی عنوان کرد: خیلی خوشحالم که «بدون قرار قبلی» را برای تماشا انتخاب کرده اید و امیدوارم که فیلم را دوست داشته باشید. ما با افتخار نخستین اکران مردمی فیلم «بدون قرار قبلی» را از پردیس سینمایی لوتوس واقع در منطقه نازی آباد آغاز کرده ایم که در ادامه در دیگر سینماها نیز برنامه خواهیم داشت.

وی همچنین گفت: از همه‌ی سینماداران تشکر و قدردانی می‌کنم و به این عزیزان خسته نباشید می گویم که به دلیل شیوع پاندمی کرونا سال های سختی را گذرانده و تلاش کردند سالن های سینما را حفظ کنند.

کارگردان فیلم «بدون قرار قبلی» در پایان اظهار داشت: من از طرف مردم از مسئولین تقاضا دارم که اگر امکان دارد به نحوی برنامه‌ریزی کنند که قیمت بلیت سینماها کاهش یابد تا مخاطبان بیشتری بتوانند به سینما بیایند چرا که بقا حیات سینماها به حضور تماشاگران نیازمند است.

پگاه آهنگرانی، مصطفی زمانی،‌ الهام کردا، رضا صابری، امین میری‌، حامی ترابی و صابر ابر گروه بازیگران «بدون قرار قبلی» را تشکیل می‌دهند.

«بدون قرار قبلی» پنجمین فیلم بلند بهروز شعیبی به تهیه‌کنندگی محمود بابایی و محصول بنیاد سینمایی فارابی با مشارکت موسسه تصویر شهر است که از ۱۸ خرداد ماه در سینماهای سراسر کشور به نمایش در آمده است.

در این اکران مردمی علاوه بر بهروز شعیبی (کارگردان)، محمود بابایی (تهیه کننده) و عطا زاهد (تدوینگر) هنرمندانی چون؛ حامد کمیلی، مهدی جعفری و پاشا جمالی نیز حضور داشتند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رشد ۷۶ درصدی ورودی آب به سدهای کشور در سال آبی جاریرشد ۷۶ درصدی ورودی آب به سدهای کشور در سال آبی جاری
حمل و نقل عمومی رایگان تهران تا پایان دهه اول محرم تمدید شد
بخش دیگری از اموال علی کریمی توقیف شد+ تصویر
ایران با بازوبند مشکی مقابل مصر
افشای ضربه سنگین ایران به اسرائیل تنها طی ۱۲ ساعت
مصوبه افزایش حقوق اعضای هیئت علمی لغو نشده
آغاز ثبت نام آزمون کاردانی به کارشناسی از ۲۴ خرداد
بلیت تماشاگران ایرانی سلب شد
مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب پس از دهه اول محرم برگزار می‌شود
کریدور شمال-جنوب؛ میراث راهبردی دولت شهید رئیسی در ایمن‌سازی زنجیره تأمین کالاهای اساسی
امروز ایران قواعد جدید بازی را دیکته می‌کند
کوتاه نمی‌آییم و بر عهد خود پایبند میمانیم
صعود بورس به ۴.۵ میلیون واحد؛ سبزی ۹۵ درصد نمادها
مرجان ساتراپی؛ راوی تصویری یک‌جانبه از ایران یا قهرمان؟
یکصد‌شب اقتدار و بازدارندگی / حضور مردمی چگونه معادلات دشمن را دچار خطای محاسباتی کرد؟
کاریکاتور| نتیجه اعتماد جوزف عون به رژیم صهیونیستی
فیلم| خطای محاسباتی تفکیک آمریکا از رژیم صهیونیستی
مصطفی رحماندوست: ادبیات ایران شکست‌ناپذیر است
نشست «دوشنبه‌های دانشگاهی» با موضوع امنیت و تاب‌آوری ملی برگزار شد
ضرورت استفاده از همه ظرفیت‌ها برای حفظ امنیت غذایی کشور
حضور انگیزشی رئیس فدراسیون در کنار بلندقامتان والیبال
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top