تاریخ انتشار: پنجشنبه 1401/04/02 - 00:13
کد خبر: 436213

کاربران رسانه‌های اجتماعی از چه سنی هستند؟

کاربران رسانه‌های اجتماعی از چه سنی هستند؟

در سراسر جهان افراد بین ۲۰ تا ۲۹ سال بزرگترین کاربران رسانه‌های اجتماعی هستند و گروه سنی ۶۰ سال به بالا، کمترین تعداد کاربران فعال را دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، نزدیک به چهار میلیارد کاربر در سراسر جهان وجود دارد و در چنین حالتی نمی‌توان قدرتی را که رسانه‌های اجتماعی در رشد یک تجارت دارند، انکار کرد. ایجاد یک برنامه بازاریابی موثر رسانه‌های اجتماعی مستلزم درک جزئیات دقیق کاربران آن است؛ بنابراین جدا از دانستن محبوب‌ترین پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی، با دانستن سن جمعیتی کاربران رسانه‌های اجتماعی، می‌توان فهمید آن کاربران چه کسانی هستند.

در ایالات متحده، استفاده از رسانه‌های اجتماعی در میان کاربران ۱۸ تا ۲۹ ساله بیشتر است اما در سطح جهانی چطور؟ وب‌سایت اوبرلو، به جمعیت‌شناسی سن رسانه‌های اجتماعی کاربران پرداخته است.

طبق تحقیقات اخیر، در سراسر جهان مصرف‌کنندگان جهانی بین ۲۰ تا ۲۹ سال بزرگترین کاربران رسانه‌های اجتماعی هستند که بی‌شباهت به جمعیت سنی رسانه‌های اجتماعی در ایالات متحده نیستند. افرادی که در این گروه سنی قرار دارند، تقریباً یک سوم (۳۲.۲ درصد) از کل کاربران رسانه‌های اجتماعی در سراسر جهان را تشکیل می‌دهند. اکثر این کاربران مرد هستند که ۱۸.۱ درصد از کل کاربران رسانه‌های اجتماعی این گروه سنی را تشکیل می‌دهند، در مقایسه با کاربران زن ۲۰ تا ۲۹ ساله، که ۱۴.۱ را تشکیل می‌دهند.

کاربران ۳۰ تا ۳۹ ساله با ۲۲.۲ درصد دومین گروه بزرگ را تشکیل می‌دهند. مانند گروه سنی جوان‌تر، کاربران مرد اکثریت این گروه سنی را تشکیل می‌دهند. از کل کاربران شبکه‌های اجتماعی در سراسر جهان، ۱۲.۱ درصد را مردان ۳۰ تا ۳۹ ساله تشکیل می‌دهند، در حالی که ۱۰.۱ درصد را زنان از همان گروه سنی تشکیل می‌دهند.

داده‌های تجزیه و تحلیل جمعیت سنی رسانه‌های اجتماعی کاربران جهانی در سراسر جهان نشان می‌دهد که سومین گروه سنی بزرگ ۴۰ تا ۴۹ سال است. آنها ۱۴.۴ درصد از کل تعداد کاربران فعال رسانه‌های اجتماعی در سراسر جهان را تشکیل می‌دهند.

پس از آن کاربران ۱۳ تا ۱۹ ساله هستند، که ۱۳.۱ درصد جمعیت را تشکیل می‌دهند و افراد ۵۰ تا ۵۹ ساله، ۹.۸ درصد از کل کاربران رسانه‌های اجتماعی را تشکیل می‌دهند. گروه سنی با کمترین تعداد کاربر فعال شبکه‌های اجتماعی، ۶۰ سال به بالا است و فقط ۸.۴ درصد از کاربران جهانی در این گروه سنی قرار دارند.

این تحقیق جمعیت‌شناسی سن رسانه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که در سال‌های پس از نوجوانی، هرچه سنین کاربران بیشتر باشد، احتمال کمتری وجود دارد که در رسانه‌های اجتماعی فعال باشند. به گفته کارشناسان، این موضوع ممکن است به این دلیل باشد که بزرگسالان جوان تمایل دارند از رسانه‌های اجتماعی به عنوان منبع اطلاعاتی استفاده کنند. از سوی دیگر، نسل قدیمی‌تر معمولا شکاک‌تر است و ترجیح می‌دهد برای کسب اطلاعات به رسانه‌های سنتی مانند تلویزیون تکیه کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
روشی دائمی برای خلاصی از ورود حشرات
علائم ایمنی چقدر ضروری است؟
خرید عسل؛ فرق تقلبی و اصلی را به سرعت متوجه شوید!
آیا رای دادگاه تجدید نظر قابل اعتراض است؟ شکستن رای در تجدید نظر امکان دارد؟
آیت‌الله خامنه‌ای: سعدی یکی از پایه‌های بنای استوار ادب پارسی است
اردن: نتانیاهو تنها کسی است که از تنش‌ها در منطقه سود می‌برد
با این وضعیت استقلال قید قهرمانی را بزند
خضریان: نباید فرصت میدان‌داری به افراد لابی‌باز در مجلس دوازدهم داده شود
شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل: ایرانی‌ها، ما را مسخره‌ می‌کنند
پرسپولیس رکورد لیگ را شکست
چرا اسماعیلی‌فر آن حرکت را انجام داد؟
خانم بازیگر کارگردان شد و جایزه بین‌المللی گرفت
۳دستور ضربتی رئیسی برای کمک به مردم سیستان و بلوچستان
آمریکا و تجاوز به حق وتو !
برای جلوگیری از بستری‌های بی دلیل بیماران چه باید کرد؟
روایتی تکان‌دهنده از اوضاع وخیم اسرای اهل غزه
نظریه‌پرداز برجسته آمریکایی: اسرائیل از حمله ایران شوکه شد
کدام مراکز مجاز به ارائه خدمات زالو درمانی هستند؟
واکنش سفارت ایران در لندن به اتهامات بی دلیل به سپاه
سرکرده فروش کوکائین در فضای مجازی دستگیر شد
ایران مالک یک پهپاد سنگین و قدرتمند است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top