تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/04/07 - 19:54
کد خبر: 436710

برنامه‌های متعدد مرکز پژوهش‌های مجلس برای استفاده از نخبگان

برنامه‌های متعدد مرکز پژوهش‌های مجلس برای استفاده از نخبگان

رئیس مرکز پژوهش های مجلس گفت: مرکز پژوهش‌های مجلس برنامه‌های متعددی برای استفاده حداکثری از ظرفیت نخبگان کشور در حوزه های مختلف را دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در افتتاحیه سلسله نشست‌های «گفتمان سیاستی» که به میزبانی دانشکده مدیریت، علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و با مشارکت مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی برگزار شد، افزود: برنامه های توسعه ای کشور عمدتا بدون توجه به ظرفیت های ژئوپلیتیکی و منطقه ای کشور تدوین شده است به صورتی که در نگاه اول می‌توان برنامه های توسعه ای تدوین شده را برای هر کشور دیگری هم در نظر گرفت بر همین مبنا ضروری است تا ملاحظات جغرافیای سیاسی و اقتصادی کشور در سیاست‌گذاری‌های آتی بیش از گذشته مدنظر قرار گیرد.  

نگاهداری به یکی از مهمترین مزیت های رقابتی کشور ایران اشاره کرد و یادآورشد : هاب منطقه ای از منظر وصل کریدور شمال به جنوب (اوراسیا تا خلیج فارس) و کریدور شرق به غرب (جاده ابریشم) یک از مهمترین مزیت های منطقه ای ایران است که می‌باید در طراحی سیاست هایی که برای کشور انجام می‌شود مورد توجه قرار گیرد. 

دکتر نگاهداری همچنین بر درهم تنیدگی اقتصادی با کشور های منطقه ای و تبادلات کالاها، خدمات و انرژی تاکید کرد و افزود :  این مهم باعث ثبات و ارتقاء امنیت کشوراست.  

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس ضمن اشاره به اقتصاد دانش بنیان به عنوان یکی از پنجره‌های فرصت در کشور گفت: با توجه به شکل‌گیری پلتفرم دانش بنیان در کشور، لازم است تا از این ظرفیت برای رفع نیازهای کشور استفاده جدی شود.

مهدی مجیدپور رئیس دانشکده مدیریت، علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در ادامه این نشست، ضمن استقبال از برگزاری این نشست، گفت:  برای پیشبرد اهداف در کشور نیازمند گفتمان سیاستی هستیم.  

مجیدپور افزود: اولین نشست از سلسله نشست‌های گفتمان سیاستی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حالی برگزار می شود که در کشور ظرفیت های بسیار زیادی وجود دارد، ولی نیازمند یک عقلانیت مفاهمه‌ای برای حل مسائل کلیدی کشور هستیم.  

وی اضافه کرد: نهادهای سیاستگذار، بنگاه های صنعتی، دانشگاه ها و تشکل های اقتصادی بایستی با گفتگوهای سازنده و تضارب آرا، مسیر پیشرفت کشور را بیش از گذشته باز نمایند.  

رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: قاعدتاً تصمیمات بزرگ در کشور مانند واردات خودرو باید با کرسی‌های نظریه پردازی همراه باشد و بدون چنین کرسیهایی نمی توان تصمیمات صحیح و با اقناع افکار عمومی گرفت.

در ادامه نشست بحث «واردات خودرو» با حضور میثم خسروی، مدیر گروه پولی و بانکی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، مهدی دادفر، دبیر انجمن واردکنندگان خودرو، امیرحسن کاکایی، عضوهیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران و مرتضی زمانیان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر بررسی شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
وعده صادق ابرقدرت
بعضی القاب، صفات انحصاری صهیونیست‌هاست
لیبرمن: در مسیر پیروزی نیستیم
واکنش امیرعبداللهیان به پاسخ ایران به حمله اسرائیل در اصفهان
دیده شدن یک قلاده پلنگ ایرانی در رودبار +فیلم
واکنش اتحادیه اروپا به حادثه اصفهان
اتحادیه اروپا دو نهاد و چهار صهیونیست را تحریم کرد
تماس مهم و فوری وزیر خارجه اردن با همتای ایرانی در نیویورک
انگیزه مهاجم کنسولگری ایران در پاریس چه بود؟
بیش از ۵۰درصد بارش سال آبی این استان در ۳ روز اتفاق افتاد
آخرین خبرها از سیل جنوب
این مار باستانی اندازه اتوبوس بوده است !
واکنش اردوغان به حادثه اصفهان
واکنش ایران به وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل متحد
موشک های اسرائیلی قبل از رسیدن به ایران توسط پدافند هوایی ایران در این نقطه از عراق منهدم شدند
علم الهدی: آیا بی حجابی به عنوان یک فسق آشکار از یک تخلف راهنمایی و رانندگی نازل تر است؟
ورود سامانه بارشی جدید و فراگیر به کشور
آخرین وضعیت تردد در جاده های کشور
بسته‌های غذایی برای مادران دارای فرزند شیرخوار؛ اعتبار تامین شد
رسانه های ضد ایرانی از رسانه های اسرائیلی جلو زدند!
هشدار به شکارچیان؛ از این منطقه خارج شوید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top