تاریخ انتشار: جمعه 1401/04/31 - 14:50
کد خبر: 438893

آخرین آمار مبتلایان به تب کریمه کنگو در ایران

آخرین آمار مبتلایان به تب کریمه کنگو در ایران

سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: باتوجه به آمار وزارت بهداشت و درمان، از ابتدای سال جاری تا کنون ۵۷ نفر بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو شناسایی شده اند که متاسفانه ۵ نفر فوت شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل  از سازمان دامپزشکی کشور، در این اطلاعیه آمده است:  تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو در کشور مهیا است و در هر نقطه‌ای از کشور امکان انتقال نمونه و تشخیص نهایی بیماری وجود دارد.

تب کریمه کنگو بین انسان و دام مشترک می‌باشد و در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی، انسان مبتلا خواهد شد.

این بیماری با رعایت چند اصول ساده بهداشتی رو به افزایش نخواهد رفت.

سازمان دامپزشکی  توصیه کرد: دامداران مطلقا به کنه ناقل، که بر روی بدن دام زنده است دست نزنند و اقدام به له کردن آن نکنند چرا که از این طریق نیز بیماری قابل انتقال است.

حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام ها و سمپاشی و ضدعفونی نمودن اماکن دامی از جمله اقداماتی است که دامداران محترم بایستی انجام دهند.
 
این بیماری مشترک بین انسان و دام از طریق تماس خون و ترشحات دام آلوده با غشاهای مخاطی بدن نیز قابل انتقال است و بایستی با پوشاندن مخاط بدن (همانند عینک ، ماسک ، دستکش و...) به خصوص در هنگام ذبح ابتلا به این بیماری را به حداقل رساند .

 از کشتار دام در محلهای غیر مجاز به شدت خودداری شود و مطلقا از گوشت کنار جاده ها خریداری نشود و تهیه گوشت مورد نیاز از محلهای مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی و با مهر سازمان دامپزشکی باشد .

 لاشه ی دام تازه ذبح شده به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت و جگر نیز به مدت ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری گردد .

 این ویروس در برابر حرارت حساس است لذا پختن گوشت و جگر باعث از بین رفتن ویروس میشود به همین دلیل از خوردن جگر خام و نیم پخته و گوشت نیم پخته اجتناب گردد.

 در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعا به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه نمایید.

در صورت رعایت نکات بهداشتی اعلام شده توسط سازمان دامپزشکی کشور، مردم عزیز مطمئن باشند مبتلا به این بیماری نخواهند شد .

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نشانه‌های کم‌آبی بدن
پایان قصه ۱۵ ساله حسینی با استقلال؛ شماره یک جدید کیست و از کدام کشور می‌آید؟
علت واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد- کوار مشخص شد
فوری؛ سیدحسین حسینی به سپاهان پیوست
واکنش ارمنستان به خبر توافق با آذربایجان درباره ایجاد کریدور زنگزور
ایران با سفر یک تیم فنی از آژانس به تهران موافقت کرد
موضع‌گیری وزیر اوکراینی علیه ایران در دیدار با مقام صهیونیست
تقدیر نماینده مجلس از عملکرد شهرداری تهران در بازسازی واحدهای مسکونی
مراقب مسمومیت‌های غذایی باشید
پای ویروس خطرناک جهان به ایران رسیده است؟
به غزه آب و غذا برسانید
احمد توکلی درگذشت
دفاع تمام قد وزیر خارجه آلمان از رژیم جنایتکار صهیونیستی
کاهش قیمت تیرآهن - ۳۰/۰۴/۱۴۰۴
صدا و سیما از پیام‌رسان‌های داخلی حمایت می‌کند
رئیس‌جمهور به زیارت حرم حضرت معصومه(س) مشرف شد
ورود بیش از نیم میلیون زائر پیاده به مشهدالرضا(ع)
راهنمای جامع و تخصصی خرید سیستم رندرینگ در سال ۱۴۰۴
یک استاد دانشگاه: جامعه دانشگاهی درباره جنگ با اسرائیل هشدار داده بود
پهپاد‌های الهام‌گرفته از مگس میوه با استفاده از فیزیک و کدنویسی از موانع عبور می‌کنند
ربات جدید نظافتچی می‌تواند به خودکارسازی کارهای خانه کمک کند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top