به گزارش سرویس باشگاه نشریات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ نشریات دانشجویی را میتوان یکی از مهمترین راههای ارتباطی تشکلها، کانونها و انجمنهای دانشجویی با بدنه دانشگاهی دانست. چرا که عملا این نشریات هستند که به عنوان رسانهی مکتوب نقش ایفا میکنند و میتوان آنرا از جریان ساز ترین رسانه ها در فضای دانشگاهی قلمداد کرد اما تا حدودی این رسانه ها در عصر حاضر و چندین سال اخیر کار را به پیام رسان ها و پلتفرم های اجتماعی داده اند. حال هر از چند گاهی این ارتباط روندی نزولی و حتی صعودی هم داشته است، اما نشریات دانشجویی نشان دادهاند در صورتیکه بتوانند ذائقه دانشجویان را بهخوبی شناسایی کنند، با استقبال دانشجویان رو به رو خواهند شد.
از این رو در ادامه به بررسی نشریات دانشجویی در تیر ماه پرداختیم که نشریات دانشجویی در ماه گذشته بیشتر بر چه موضوعاتی تمرکز داشته اند:
نقد به رویکرد کاهش اختیارات شورای صنفی در تلنگر
گاهنامه صنفی فرهنگی سیاسی تلنگر به صاحب امتیازی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در شماره بیست و پنجم خود سعی کرده بر اساس هویت این نشریه به موضوعات سیاسی و فرهنگی و همچنین مسائل صنفی دانشگاه خود بپردازد. در این شماره از نشریه به موضوعاتی همچون نقد به رویکرد کاهش اختیارات شورای صنفی، مصاحبه با سید حامد ترابی پیرامون مذاکرات و برجام، جهاد تبیین و همچنین بررسی تجارب نزدیک به مرگ از منظر پزشکی اشاره شده است.
در بخشی از یادداشتی با عنوان«جنگی که بود؛ راهی که هست.» با محوریت مسئله جهاد تبیین و ضرورت شفافیت آرا در مجلس میخوانیم: «این جوانان هستند که قرار است در آینده برای پاسداری از انقلاب اسلامی شمشیر بزنند. تبیین یعنی آگاهی و روشنگری؛ تا زمانی که فرد آگاه به مسائل نباشد، چگونه دیگران را آگاه خواهد کرد؟ بنابراین جوان دانشجو برای اینکه بتواند جهاد تبیین انجام دهد باید از خود شروع کند و آگاهی به مسائل در هر زمینهای، به خصوص سیاست، نیاز به شفافیت دارد.»
جزئیات بیشتر را در فایل نشریه (دانلود) بخوانید.
مولفههای قرآنی اتحاد ملی و انسجام اسلامی در نشریه امت واحده
فصلنامه امت واحده به صاحب امتیازی کانون مهدویت دانشگاه علامه طباطبائی(ره) در شماره سوم خود به طور ویژه، عید سعید قربان را محور اصلی نشریه قرار داده و در ادامه به مسئله مهدویت نیز وارد شده است. در این شماره از امت واحده، به موضوعاتی همچون پاسخگویی به شبهات حول محور عمر طولانی امام زمان(عج)، تبیین مفهوم اقناع، مولفههای قرآنی اتحاد ملی و انسجام اسلامی در آرمان شهر مهدوی و همچنین ایدههایی برای نزدیک شدن به امام زمان(عج) پرداخته شده است.
در بخشی از یادداشتی با عنوان«مولفههای قرآنی اتحاد ملی و انسجام اسلامی در آرمان شهر مهدوی» میخوانیم: «اتحاد ملی و انسجام اسلامی، رمز پیروزی و ماندگاری جامعه بشری در همه عرصهها است و اختلاف و تفرقه، عامل انحطاط و شکست آنان است؛ زیرا در قرآن کریم، تمام بشریت، امت واحد، قلمداد شده و داستان و تاریخ امتهای پیشین زمینه و عبرتی کارساز برای اهل خردبه شمار آمده است، تا از تفرقه بپرهیزند.»
جزئیات بیشتر را در فایل نشریه (دانلود) بخوانید.