تاریخ انتشار: جمعه 1401/05/14 - 11:31
کد خبر: 440290

۳ رویکرد تبدیل تهران به کلانشهر الگوی جهان اسلام

۳ رویکرد تبدیل تهران به کلانشهر الگوی جهان اسلام

رئیس سازمان زیباسازی شهر تهران «هویت‌بخشی شهری»، «مردمی‌سازی» و «هوشمندسازی» سازمان زیباسازی را سه رویکرد این سازمان در جهت حرکت به سمت چشم انداز تهران؛ کلانشهر الگوی جهان اسلام عنوان کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، رضا صیادی با تشریح اقدامات سازمان زیباسازی شهر تهران در راستای تحقق چشم انداز تهران؛ کلانشهر الگوی جهان اسلام گفت: شهری که قرار است به‌عنوان الگوی جهان اسلام باشد، طبعاً دارای ویژگی‌هایی است و در این خصوص سه محور در سازمان زیباسازی طراحی شده است.

رئیس سازمان زیباسازی شهر تهران «هویت‌بخشی شهری»، «مردمی‌سازی» و «هوشمندسازی» سازمان زیباسازی را سه رویکرد این سازمان در جهت حرکت به سمت چشم انداز تهران؛ کلانشهر الگوی جهان اسلام عنوان کرد و گفت: ذیل هر یک از این محورها، عملیات‌هایی تعریف شده است. در خصوص هویت‌بخشی شهری، مبادی ورودی شهر تهران می‌تواند نقطه‌ای باشد که تصویر این کلانشهر را مخابره کند و در حال حاضر این کار در دست انجام است.

وی اظهار کرد: در حوزه مردمی‌سازی، اقداماتی مانند جشنواره «محله زیبا» که بعد از ایام محرم برگزار می‌شود، می‌تواند اثرگذار باشد و در حوزه هوشمندسازی نیز سازه‌های هوشمند می‌تواند این قسمت از اهداف را تأمین کند و تلاش ما این است که به‌وسیله و با کمک مردم شهر تهران بتوانیم به سمت تحقق چشم‌انداز ترسیمی از سوی شهردار تهران حرکت کنیم.

صیادی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رویکرد سازمان زیباسازی در حوزه دیپلماسی با برخی از اکران‌ها اظهار کرد: ویدئومپینگ برج آزادی همواره یک پیام بین‌المللی بوده است؛ البته در دوره‌های مختلف دارای متولی‌های گوناگونی بوده است.

رئیس سازمان زیباسازی شهر تهران در ادامه اذعان کرد: این سازمان در برخی از مناسبت‌های ملی و مذهبی که برای مردم شاخص و نشانه است، حتماً ویدئومپینگ برج آزادی را قرار خواهد داد و در این راستا، برخی نگاه‌ها اتفاقاً بین‌المللی است؛ به‌طور مثال ششم فروردین ماه سال جاری دیوارنگاره شهدای یمن روی برج آزادی اکران شد و بازتاب بین‌المللی جدی پیدا کرد.

وی با تاکید بر این گزاره که در این حوزه گفتمان و دیپلماسی انقلاب اسلامی برای سازمان زیباسازی شهر تهران معیار است، گفت: در هر جا که لازم باشد که از این ابزار هنری بین‌المللی استفاده کنیم، در خدمت انقلاب اسلامی انجام خواهیم داد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
مذاکره کریمی با چند گزینه کارنامه‌دار برای هدایت استقلال
رشته‌های جدید در مقطع کارشناسی ارشد/ امکان تدریس «دانشجویان دکتری» دانشگاه آزاد / سهم معدل در پذیرش نهایی داوطلبان ارشد
غرب از تشکیل ائتلاف جدید دریایی ایران با کشور‌های منطقه عصبانی است
۷۰ درصد مدارس ابتدایی معلم ورزش ندارند!
ابراهیمی: پرسپولیس می‌تواند سال‌ها قهرمان شود
رئیسی: چرا بعضی‌ها نمی‌خواهند پیشرفت‌ها را ببینند؟ +فیلم
بنزما: دوست داشتم در کشوری مسلمان زندگی کنم
«ظریف» مقامات ارشد نظام را مقصرخسارت برجام می‌داند!
مالیات بخش عرضه محصولات حجاب و عفاف کاهش یابد
واکنش‌ها به حضور ساپینتو در قبرس!
تحقق عدالت فرهنگی در کشور اولویت وزارت فرهنگ است
طوفان ترافیک پایتخت را غافلگیر کرد
رئیس جمهور: تشکیل بنیاد ادبیات ترکی ایرانی پیگیری شود
تحریم‌های جدید آمریکا علیه شرکت ملی نفت ایران
لفاظی وزیر خارجه آمریکا علیه ایران
شماره جدید نشریه «صراط» منتشر شد+دانلود
تیم بعدی ریکاردو ساپینتو مشخص شد
عامل مهم در عدم تمدید قرارداد ساپینتو
انفجار در مجلس ختمی که مقامات ارشد طالبان در آن حضور داشتند
نسخه نهایی لایحه عفاف و حجاب منتشر شد
پذیرش دانشجویان شریف در مدرسه تابستانه هوافضا دانشگاه بائومان
نظرسنجی
عملکرد مجلس یازدهم را در آستانه ورود به سال چهارم چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top