تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/05/25 - 23:43
کد خبر: 441278

کامپیوتر شریف در راس پر متفاضی ترین رشته های کنکور

کامپیوتر شریف در راس پر متفاضی ترین رشته های کنکور

رئیس دانشگاه شریف گفت: در حوزه مسکن نخبگان اقدامات خوبی را شروع کردیم و امیدواریم با همکاری بنیاد ملی نخبگان اولین مجتمع استاد-نخبه را در منطقه وردآورد تهران در منطقه ۲۲ ایجاد کنیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» رسول جلیلی در نشست خبری که عصر امروز در ساختمان ریاست دانشگاه برگزار شد، درباره ظرفیت پذیرش دانشجو در سال جدید گفت: ظرفیت ما در عمده رشته ها مثل سال گذشته است؛ فقط یک ظرفیت را به رشته کامپیوتر اضافه کردیم؛ چرا که برخلاف دو دهه گذشته که رشته برق شریف مورد قبول رتبه های زیر ۱۰۰ کنکور بود در حال حاضر کامپیوتر شریف جایگزین آن شده است.

رئیس دانشگاه شریف افزود: به همین جهت مهم بود که در ظرفیت این رشته یک تجدید نظر کنیم و ظرفیت ها را از ۶۰ نفر به ۱۲۰ نفر تغییر داده ایم؛ نسبت به سال های نسبت به رشته علوم کامپیوتر اقبال بیشتری صورت گرفته و دانش آموزانی که کنکور دارند، بعضی ها بعد از مهندسی کامپیوتر علوم کامپیوتر شریف را انتخاب می کنند؛ در حالی که پیش از این اولویت داوطلبان انتخاب رشته برق برق بود.

وی درباره ظرفیت خوابگاهی در دانشگاه شریف توضیح داد و گفت:ما امسال ظرفیت جدیدی را نسبت به چهار سال اخیر در خوابگاه نداشتیم؛ ولی اواخر دوره کرونا همه خوابگاه ها را بازسازی کردیم به جز مواردی که در دفترچه کنکور اعلام کردیم که به کدام دانشجویان خوابگاه تعلق نمی گیرد و به جز عزیزانی که در تهران و شهرهای حواشی تهران هستند به بقیه دانشجویان خوابگاه ارائه می دهیم.

جلیلی درباره اقدامات دانشگاه شریف برای نگهداشت نخبگان گفت: تعبیر نخبگی نسبت به دوره گذشته خیلی گسترده تر شده هم از لحاظ علمی هم محتوایی. تلقی من این است که خانواده ها بیش از سه یا چهار دهه قبل به بچه ها توجه دارند و به همین جهت استعداد، مجال بیشتری برای شکوفایی دارد و چگالی استعدادی ورودی به دانشگاه های برتر در مجموع بیشتر و پرورش یافته تر شده است.

وی ادامه داد: حجم فارغ التحصیلی که ما داریم با حجم نیازی که صنعت امروز دارد بیشتر است‌و قاعدتاً وقتی تقاضا بیشتر است، بخشی را باید صادر کنیم؛ این صادرات یا بعضا طبیعی است و یا در برخی موارد بیشتر است و خروج بخشی از فارغ التحصیلان ما به نسبت خروجشان از کشور بیشتر می‌شود.

رئیس دانشگاه شریف با اشاره به اینکه جذب نیروی نخبه در برخی رشته ها نسبت به برخی دیگر بیشتر است، گفت: در بحث مهاجرت، ملاحظات ممکن است مطرح باشد از جمله اینکه ما به دانشجوی دکتری حقوق نمی‌دهیم اما نرم دانشگاه های دنیا این است که حقوق می دهند. حقوق کاری در کشورهای دیگر زیاد است و فرد باید تعلقات خانوادگی و وطنی بالایی داشته باشد تا بازگشت به ایران پس از تحصیل را انتخاب کند.

جلیلی با تاکید بر اینکه ما باید حداقل حقوق، مسکن و محیط آموزش و پژوهشی خوبی را برای این افراد آماده کنیم، گفت: برای تجهیز آزمایشگاه ها نیاز به بودجه عمرانی خوبی داریم و امیدواریم وامی را از بانک توسعه اسلامی بگیریم؛ درباره مسکن هم اقدامات خوبی را شروع کردیم امیدواریم با همکاری بنیاد ملی نخبگان اولین مجتمع استاد-نخبه را در منطقه وردآورد ایجاد کنیم؛ مجوزهای لازم را هم از شهرداری گرفته ایم و شهردار و معاون علمی رئیس جمهور در این زمینه بسیار به ما کمک کردند.

وی درباره اقدامات دانشگاه برای امن سازی محیط اطراف دانشگاه گفت: ‌بعید می‌دانم مشکلاتی که در حال حاضر به وجود می آید، بتوانیم آن را به صفر برسانیم؛ در این زمینه نیاز است به دانشجویان آموزش دهیم که در فلان ساعت تردد نکنند. یکی از اقداماتی که انجام دادیم، این بود که بین خوابگاه های اصلی در منطقه طرشت از ساعتی به بعد برای تردد دانشجویان مینی بوس گذاشته ایم. همچنین از ظرفیت کلانتری محل برای مقابله با زورگیری ها و مشکلاتی که برای دانشجویان پیش می آید، همکاری خواهیم کرد.‌ از طرفی در حال رایزنی با شهرداری هستیم که در محل بیرون دانشگاه بتوانیم دوربین نصب کنیم.

وی ادامه داد: در شمال دانشگاه به زودی پاراکلینیک ایجاد می کنیم که این کار با کمک خیران انجام می شود و خدمات فرهنگی مسجد و استخر دانشگاه نیز در اختیار مردم ناحیه قرار می گیرد.

وی با اعلام اینکه میزان بودجه جاری دانشگاه ۴۲۷ میلیارد تومان و ۶۰ میلیارد تومان بودجه عمرانی در سال ۱۴۰۱ است، عنوان کرد: امسال تخصیص بودجه عمرانی برای ما صفر درصد بوده است، اما امیدواریم که به ما اعتبار تخصیص دهند. ما باور داریم که سفره آموزش عالی بسیار گسترده شده و بودجه آموزش عالی توان تامین هزینه های این سفره را ندارد. تعداد صندلی های خالی دانشگاه های دولتی سطح ۲ و ۳ و دانشگاه آزاد بسیار زیاد است و در برخی دانشگاه های شهرهای بزرگ صندلی خالی بسیاری هست اما استاد و کارمند و امکانات وجود دارد، به همین جهت حتما باید یک آمایش جدید برای آموزش عالی اتفاق بیفتد و سفره آموزش عالی کوچک شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
وعده صادق ابرقدرت
بعضی القاب، صفات انحصاری صهیونیست‌هاست
لیبرمن: در مسیر پیروزی نیستیم
واکنش امیرعبداللهیان به پاسخ ایران به حمله اسرائیل در اصفهان
دیده شدن یک قلاده پلنگ ایرانی در رودبار +فیلم
واکنش اتحادیه اروپا به حادثه اصفهان
اتحادیه اروپا دو نهاد و چهار صهیونیست را تحریم کرد
تماس مهم و فوری وزیر خارجه اردن با همتای ایرانی در نیویورک
انگیزه مهاجم کنسولگری ایران در پاریس چه بود؟
بیش از ۵۰درصد بارش سال آبی این استان در ۳ روز اتفاق افتاد
آخرین خبرها از سیل جنوب
این مار باستانی اندازه اتوبوس بوده است !
واکنش اردوغان به حادثه اصفهان
واکنش ایران به وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل متحد
موشک های اسرائیلی قبل از رسیدن به ایران توسط پدافند هوایی ایران در این نقطه از عراق منهدم شدند
علم الهدی: آیا بی حجابی به عنوان یک فسق آشکار از یک تخلف راهنمایی و رانندگی نازل تر است؟
ورود سامانه بارشی جدید و فراگیر به کشور
آخرین وضعیت تردد در جاده های کشور
بسته‌های غذایی برای مادران دارای فرزند شیرخوار؛ اعتبار تامین شد
رسانه های ضد ایرانی از رسانه های اسرائیلی جلو زدند!
هشدار به شکارچیان؛ از این منطقه خارج شوید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top