تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/07/13 - 00:21
کد خبر: 445921

بررسی دلایل رخ داد حوادث اخیر در نشست فراکسیون آسیب‌های اجتماعی

بررسی دلایل رخ داد حوادث اخیر در نشست فراکسیون آسیب‌های اجتماعی

احمد نادری در تشریح نشست عصر امروز (سه‌شنبه ۱۲ مهر) فراکسیون آسیب‌های اجتماعی که با حضور معاون سیاسی وزیر کشور و جمعی از نمایندگان برگزار شد، گفت: ما در فراکسیون آسیب‌های اجتماعی به این نتیجه رسیدیم که بایستی در حوزه اجتماعی و ابعاد مختلف، این تحرکات، آشوب‌ها و اغتشاشات، را بررسی کنیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، احمد نادری در تشریح نشست عصر امروز (سه‌شنبه 12 مهر) فراکسیون آسیب‌های اجتماعی که با حضور معاون سیاسی وزیر کشور و جمعی از نمایندگان برگزار شد، گفت: ما در فراکسیون آسیب‌های اجتماعی به این نتیجه رسیدیم که بایستی در حوزه اجتماعی و ابعاد مختلف، این تحرکات، آشوب‌ها و اغتشاشات، را بررسی کنیم.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس یازدهم افزود: بر همین مبنا مقرر شد با مسئولان مرتبط سلسله نشست‌هایی در این زمینه داشته باشیم تا افراد صاحب نظر در مجلس نیز نقطه نظرات خود را در این سلسله نشست‌های هم اندیشی بیان کنند و نهایتاً به یک خروجی مشخص برسیم که چه باید کرد و سهم هر یک از قوا و دستگاه ها در این راستا مشخص شود.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این نخستین نشست فراکسیون آسیب‌های اجتماعی با حضور محمدرضا غلامرضا، معاون سیاسی وزیر کشور بود، تصریح کرد: بحثی که وی در خصوص اتفاقات اخیر داشت، در مورد چرایی و چگونگی رخ دادن مسائل اخیر بود که پس از این گزارش، برخی از نمایندگان نیز به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

نادری با اشاره به سخنان خود در این نشست اظهار کرد: ما در فراکسیون آسیب های اجتماعی معتقدیم که رویدادهای رخ داده ماهیت اصلی اش فرهنگی است. اگر رویدادهای سال های 78 و 88 را سیاسی تلقی کنیم و رویدادهای سال 96 و 98 را اقتصادی بدانیم، حوادث اخیر ماهیتی فرهنگی دارد، اگرچه ریشه های اقتصادی این اعتراضات نیز پررنگ است.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: این اغتشاشات از تمامی شکاف‌های طبقاتی موجود در جامعه ایران استفاده کرد، به طوری که از شکاف قومیتی، مذهبی، نسلی و منطقه‌ای بهره برد و این موضوع باید به طور ویژه بررسی شود.

وی اضافه کرد: اگر چه نباید در این اغتشاشات نقش ضدانقلاب را انکار کرد، چرا که هر کجا که اتفاقی رخ دهد، ضدانقلاب روی موج آن سوار خواهد شد و در واقع ما با نسلی مواجهیم که متفاوت می اندیشد و متفاوت کنشگری و هویت‌سازی می‌کند.

رئیس فراکسیون آسیب‌های اجتماعی مجلس با تأکید بر اینکه ما باید این نسل را بشناسیم و برای آن باید سیاستگذاری کنیم، گفت: امیدواریم با برگزاری این جلسات در هفته‌های آینده بتوانیم خروجی خوبی در راستای سیاستگذاری و اجرا به دلیل کم کردن آسیب‌های اجتماعی در این حوزه داشته باشیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
توصیف رهبر انقلاب درباره شهید مدرس +فیلم
مدرس؛ الگوی ماندگار انتخاب اصلح
از پوشک گربه استفاده کنیم یا خیر؟
آیا دمنوش آرامش بخش میتواند باشد ؟
بررسی طرح ساماندهی اجاره‌بهای مسکن در جلسات هفته آینده مجلس
کامیون‌های بشردوستانه در گذرگاه رفح مجدد متوقف شدند
وزارت بهداشت غزه: وقفه یک هفته‌ای نفعی برای بیمارستان‌های غزه نداشت
امیرعبداللهیان خطاب به صهیونیست‌ها و آمریکا: حملات به غزه را فورا متوقف کنید
اعضای اوپک بار دیگر برای کاهش عرضه نفت توافق کردند
واکنش قوه قضاییه به اظهارات سخنگوی دولت درباره لایحه عفاف و حجاب
رتبه‌بندی معلمان چگونه اجرا می‌شود؟
برادران و نابرادران
فیلم| انتقادات دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز به هزینه‌های همایش مبنا در حرم امام خمینی(ره)
اطلاعیه دفتر دبیرکل جبهه پایداری پیرامون انتشار مطالب کذب در برخی رسانه‌ها
برگزاری تمرین پرسپولیس در سالن بدنسازی
۶۸۰ هزار نفر تاکنون برای آزمون سراسری ثبت نام کردند
بازخوانی ۴ ویژگی نمایندگی مردم در مجلس از زبان رهبر انقلاب
قطر: مذاکرات فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها برای بازگشت به آتش بس ادامه دارد
۲۶ شهید و دهها زخمی از لحظه پایان آتش‌بس در غزه
افت تقاضای خودروهای مونتاژی
رشد اقتصادی در نیمه اول امسال ۷.۵ درصد شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top