تاریخ انتشار: پنجشنبه 1401/08/26 - 13:56
کد خبر: 450817

عدم تمایل مردم به استفاده از پیام رسان های داخلی چیست؟!

عدم تمایل مردم به استفاده از پیام رسان های داخلی  چیست؟!

یکی از مهم‌ترین نمونه‌های نبود انتخاب آزادانه در کشور به اینترنت باز می‌گردد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بسیاری از مردم تصمیمات گرفته شده از سمت مسئولین را قبول ندارند و با آن مخالف هستند، هر دو طرف ماجرا هم دلایلی برای خود دارند اما مهم آن است که چه گروهی دلایل منطقی‌تر برای طرز تفکرات خود دارد.

یکی از مهم‌ترین نمونه‌های نبود انتخاب آزادانه در کشور به اینترنت باز می‌گردد، بخش‌ها، خدمات، سایت‌ها و اپلیکیشن‌های بسیاری در ایران فیلتر هستند و کشورمان از این نظر یکی از محدود‌ترین اینترنت‌ها را در جهان دارد.

کاری با دلیل و بهانه این فیلترینگ سنگین نداریم ولی مردم با بسیاری از ابعاد آن مخالف هستند، یکی از آن‌ها در جریانات اخیر و فیلتر شدن شبکه اجتماعی اینستاگرام و پیام‌رسان واتساپ خودش را نشان داده، چند سال پیش هم تقریبا بسیاری از مردم مخالف فیلترینگ تلگرام بودند، همچنین سال‌های قبلش مخالف فیلتر شدن وایبر!

از چند سال پیش گفتند حالا که پلتفرم خارجی را برای شما فیلتر کردیم، بیایید از پلتفرم داخلی استفاده کنید. نبود آزادی استفاده از پلتفرم‌های خارجی به معنای آن است که باید به پلتفرم داخلی مهاجرت کنیم، تا با مدیریت مراجع ذی‌صلاح، محتوای صیانت شده به دست مردم برسد و بسیاری از حق انتخاب کاربران از آن‌ها سلب شود.

چند سالی می‌شود که مردم به سمت پلتفرم‌های داخلی تشویق می‌شوند اما دلایل بسیار مهم و قابل تاملی وجود دارد که مردم دست از پلتفرم‌های خارجی بر نمی‌دارند.

این که مردم به استفاده از پیام رسان‌های خارجی علاقه دارند یک موضوع اثبات شده است، تلگرام با وجود فیلترینگ در حال حاضر یکی از دو پیام رسان محبوب ایرانی است و تعداد کاربران فعال در آن از تعداد کاربران حاضر در تمام پلتفرم‌های داخلی بیشتر است. وضعیت برای اینستاگرام و واتساپی که تازه فیلتر شدند نیز به همین شکل است.

حتی در دوره‌ای پس از فیلترینگ تلگرام، تمام کانال‌های دولتی فعالیت خود را در تلگرام پایان دادند و بخشی از مردم به استفاده از پیام رسان ایرانی و داخلی روی آوردند اما پس از مدتی تمام این افراد مجددا به تلگرام بازگشتند و حتی کانال‌های دولتی نیز مجددا در تلگرام فعال شدند، اما علت این اتفاق چیست؟ چرا مردم مدام میان پیام‌رسان‌های خارجی خانه به دوش هستند اما به پیام رسان داخلی نمی‌‌آیند؟ حتی بسیاری از مردم به استفاده از پیام‌رسان داخلی روی آورده‌اند اما رضایتی از این کار ندارند و می‌دانند که تلگرام یا وایبر انتخاب‌های بهتری بودند.

دلایل بسیار واضحی برای این نوع تفکر در عموم مردم جامعه وجود دارد که در ادامه 16 مورد آن را مرور خواهیم کرد، دلایلی که باعث می‌شود به جز عده‌ای خاص، بقیه مردم علاقه‌ای به حمایت از پلتفرم‌های بومی نداشته باشند

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
۵۰۰ هزار متقاضی طرح نهضت ملی مسکن خانه‌دار شدند
پیگیری آخرین وضعیت وقوع سیل در سیستان و بلوچستان از سوی رئیسی
رئیسی: دولت در تامین مسکن خود را همراه جوانان می‌داند
امیرعبداللهیان: هیچ دولتی در مقابل حمله به سفارت خود ساکت نمی‌نشیند
پرسپولیس صدرنشین شد
کاپیتان پرسپولیس مصدوم شد
اتفاقی عجیب در آبادان؛ پرسپولیس مقابل نفت هیچ هواداری در ورزشگاه نداشت
وزیر ارتباطات: ۵۰ درصد به سرعت اینترنت افزوده می‌شود
امیرعبداللهیان: با شدت بیشتری به هرگونه خطای محاسباتی رژیم اسرائیل پاسخ می‌دهیم
سخنگوی کابینه اسرائیل: حمله ایران به ما «بی‌سابقه» بود
دیدار و گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با وزیر خارجه مالت در نیویورک
گوترش: توقف درگیری‌ها در غزه از تنش‌های گسترده در خاورمیانه جلوگیری خواهد کرد
سیاستمدار اسرائیلی: در یک قدمی رسوایی هستیم، نه پیروزی
اعلام نتایج آزمون آموزگاری تا پایان فروردین
اصلاح احکام رتبه‌بندی ۱۰۰ هزار معلم بازنشسته
امدادرسانی به ۵۳۰۰ نفر در ۸ استان جنوبی
مدیرعامل شرکت واحد:جای خانم ها و آقایان در اتوبوس‌های BRT تغییر می‌کند
جلال ملکی: آتش سوزی در پایانه شرق نبود؛ انفجار صحت ندارد
فوری/ انفجار مرگبار در ترمینال شرق تهران/ چند نفر کشته شدند؟
حادثه در پایانه شرق تهران در اثر انفجار کپسول گاز
واکنش متفات معاون وزیر ورزش به گشت‌ ارشاد +عکس
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top