تاریخ انتشار: جمعه 1401/09/11 - 07:30
کد خبر: 452508

جلوگیری از گسترش درگیری‌ها به خارج از اوکراین وظیفه ناتو است

جلوگیری از گسترش درگیری‌ها به خارج از اوکراین وظیفه ناتو است

«ینس استولتنبرگ» دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) امروز پنجشنبه در سخنانی اعلام کرد: وظیفه سازمان پیمان آتلانتیک شمالی جلوگیری از کشیده شدن جنگ به خارج از اوکراین است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، «ینس استولتنبرگ» دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) امروز پنجشنبه در سخنانی اعلام کرد: وظیفه سازمان پیمان آتلانتیک شمالی جلوگیری از کشیده شدن جنگ به خارج از اوکراین است.

دبیرکل ناتو در این خصوص گفت که وظیفه این ائتلاف نظامی حمایت از اوکراین در جنگ علیه روسیه و جلوگیری از کشیده شدن درگیر ی‌ها به خارج از اوکراین است.

به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، «ینس استولتنبرگ» ادعا کرد: روسیه زمستان را به عنوان سلاحی در جنگ با اوکراین استفاده خواهد کرد. ناتو طرف درگیری کنونی نیست. ما نمی‌خواهیم وارد جنگ با روسیه شویم. پیامی به مسکو می فرستیم مبنی بر اینکه از همه متحدان خود، به ویژه در سوی شرقی ائتلاف دفاع خواهیم کرد!

وی ساعاتی پیش نیز در کنفرانس امنیتی برلین گفته بود: نباید روسیه را دست‌کم بگیریم. موشک ها و پهپادهای روسیه غیرنظامیان و زیرساخت های حساس شهرهای اوکراین را هدف قرار داده و موجب بروز تراژدی‌ های بزرگ انسانی در زمستان می‌ شود. جنگی که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه علیه اوکراین آغاز کرد، صلح اروپا را بر هم زده است! این جنگ، امنیت جهانی را با امواج ضربه‌ ای مواجه کرده است! متحدین تسلیحات پیشرفته به اوکراین ارسال کرده و در میدان جنگ اقدامات مهمی را رقم زده‌ اند. ناتو به ارسال تجهیزات نظامی و پدافندهای هوایی پیشرفته به اوکراین ادامه خواهد داد. در این زمینه از حمایت مالی، منابع انسانی و نظامی آلمان ممنون هستیم. اروپا تنها با ارایه کمک‌ های مالی در جنگ تاوان (این رویداد را) پس می‌ دهد. اما تاوان اوکراینی‌ ها جانشان بوده است! نظام های استبدادی اگر بدانند که قدرت مورد ستایش قرار می‌ گیرد، این تاوان بیشتر خواهد شد. ممکن است جهان به جایی خطرناک برای ما تبدیل شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
توقف فروش روزانه طرح ترافیک در تهران
کشتارهای غزه، نتانیاهو را رسوای تاریخ کرد
تدوین۳۵ درصد انتشارات دانشگاه خوارزمی با همکاری مجامع بین المللی
«انسیه خزعلی» رئیس ستاد مرکزی تکریم مقام زن شد
خبرهایی از ساخت نسخه سینمایی «پایتخت»، سیمافیلم تکذیب کرد
افزایش قیمت انواع سکه و ثبات بهای دلار ‌در معاملات امروز
داور بازی پرسپولیس - الدحیل مشخص شد
باشگاه پرسپولیس مدعی پرداخت مطالبات رادوشوویچ شد
آتش‌بس در غزه به بن بست رسیده است
آمار جدید از جنگ غزه
اطلاعیه باشگاه پرسپولیس درباره بلیت‌های جعلی دیدار با الدحیل
سران سه قوه و مسئولین کشور ۱۶ آذر به کدام دانشگاه‌ها می‌روند؟
قوای سه‌گانه ‌دغدغه‌ای جز رسیدگی به مشکلات کشور را ندارند
کمیته انضباطی و استیناف منتظر یکدیگر برای صدور آرا!
تاسیس دانشکده حکمرانی دانشگاه شهید بهشتی
کاروان سپاهان عازم عربستان شد
جزئیات شهادت دو پاسدار در سوریه توسط رژیم صهیونیستی
این مقاطع تحصیلی فردا در تهران غیرحضوری شد
جغرافیای سیاسی جدید غرب آسیا
طلسم‌شکن کشتی ایران جایگزین غیرمنتظره حسن یزدانی
جزئیات درگیری نیروهای امنیتی عراق با داعش
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top