تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/09/15 - 00:10
کد خبر: 452922

حقوق بشر میهمان شبکه‌ای که دعوت به خشونت می‌کند!

حقوق بشر میهمان شبکه‌ای که دعوت به خشونت می‌کند!

 «جاوید رحمان» پاکستانی که از سوی رئیس شورای حقوق بشر سازمان ملل به عنوان گزارشگر ویژه در امور ایران معرفی شده است، شب گذشته میهمان برنامه چشم‌انداز شبکه اینترنشنال وابسته به عربستان سعودی بود؛ برنامه‌ای که مجری‌اش سیما ثابت با گرایش‌های تجزیه‌طلبانه است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، «جاوید رحمان» پاکستانی که از سوی رئیس شورای حقوق بشر سازمان ملل به عنوان گزارشگر ویژه در امور ایران معرفی شده است، شب گذشته میهمان برنامه چشم‌انداز شبکه اینترنشنال وابسته به عربستان سعودی بود؛ برنامه‌ای که مجری‌اش سیما ثابت با گرایش‌های تجزیه‌طلبانه است.

این برنامه در هفته‌های گذشته نیز میزبان برخی سران احزاب کرد تجزیه‌طلب همچون عبدالله مهتدی دبیرکل حزب کومله کردستان ایران، ابراهیم علیزاده دبیر اول کومله سازمان کردستان حزب کمونیست ایران و خالد عزیزی سخنگوی حزب دموکرات کردستان ایران بوده است. این احزاب در سال‌های گذشته بارها بر تجزیه ایران تأکید کردند.

جاوید رحمان که در بین رسانه‌های فارسی‌زبان بیش از همه با شبکه اینترنشنال گفتگو کرده، شب گذشته از معترضان و اغتشاشگران حمایت کرد و گفت: «من تشویق می‌کنم شما را روحیه‌تان را حفظ کنید... من با شما هستم. همچنان با من تعامل داشته باشید.»

او همچنین به دفاع از شبکه اینترنشنال و کارکنان آن که وابسته به عربستان سعودی هستند، پرداخت. این در حالی است که شبکه اینترنشنال در روزهای گذشته بارها دعوت به خشونت و خون‌ریزی کرده است. به طور مثال دو روز پیش میهمان این شبکه کشتن یک مأمور پلیس را اخلاقی و نکشتن او را غیراخلاقی دانست.

در مهرماه سال 97 و پس از حمله گروهک تروریستی الاحوازیه به رژه نیروهای مسلح در شهر اهواز که تعدادی از نیروهای نظامی و مردم از جمله زن و کودک به شهادت رسیدند نیز سخنگوی این گروهک تروریستی روی آنتن تلویزیون اینترنشنال آمد و گفتگو کرد.

جاوید رحمان از آغاز ناآرامی‌ها در ایران تاکنون بارها سخنانی علیه ایران بیان و مواضعی اتخاذ کرده است. او در یکی از صحبت‌هایش مدعی شد که حقوق مردم کُرد در ایران همیشه نادیده گرفته شده است؛ مثلاً «ژینا» اسم کردی است اما هیچ‌وقت به مهسا امینی اجازه داده نشد از این اسم استفاده کند.

این ادعای وی مورد واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی قرار گرفت و سازمان ثبت احوال نیز پاسخ داد که انتخاب این نام یا تغییر به نام ژینا ممانعتی ندارد. هم‌اکنون در کل کشور 6 هزار و 268 نام ژینا وجود دارد و در کردستان 2 هزار و 18 و در سقز 297 اسم ژینا در سیستم ثبت احوال ایران به ثبت رسیده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top