تاریخ انتشار: جمعه 1401/11/07 - 12:13
کد خبر: 459312

اهتمام ویژه به تأمین نیازهای زیرساختی برای مراسم اربعین حسینی

اهتمام ویژه به تأمین نیازهای زیرساختی برای مراسم اربعین حسینی

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی بر اهتمام ویژه برای ایجاد زیرساخت‌های مراسم اربعین در عراق تأکید کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ علیرضا عباس زاده صبح جمعه در کمیته زیرساخت ستاد اربعین خراسان جنوبی گفت: از همه خیرین و مردم مؤمن و انقلابی استان در تأمین نیازمندی‌های ستاد اربعین استان و موکب‌های استان که در برگزاری مراسم اربعین امسال همکاری کردند، تقدیر می‌کنیم و امیدواریم با حضور و مشارکت مردم و مساعدت و اقدامات دستگاه‌های اجرایی با رفع کمبودها و کاستی‌ها، زمینه ارائه خدمات کمی و کیفی بهتر برای زائران عزیز در سال آینده را شاهد باشیم.

به گفته وی؛ خوشبختانه همه موکب‌های خراسان جنوبی به شکل متمرکز در سایت حرمین امامین (ع) در کاظمین قرار دارند که این موضوع سبب شده تا ارائه خدمات به زائرین به خوبی مدیریت شود.

وی با اشاره به اینکه دستگاه‌های خدمات رسان استان از هم اکنون باید با برنامه ریزی دقیق و برآورد نیازهای خود، پیگیری لازم را برای گرفتن امکانات مورد نیاز از ستادهای اربعین وزارتخانه‌های مربوط انجام دهند، گفت: باید تلاش شود تا از امکانات وزارتخانه‌ها برای این منظور تا جایی که امکان دارد، استفاده کنیم.

به گفته وی؛ در ارزیابی‌های که انجام شده خراسان جنوبی جزو بهترین استان‌های کشور در ارائه خدمات به زائران در مراسم پیاده روی اربعین بوده است.

معاون استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: با توجه به وجود مشکل در آنتن دهی در سایت خراسان جنوبی باید برای رفع این مشکل با کمک اپراتورهای عراق اقدام شود.

عباس زاده اظهار کرد: با توجه به اینکه رانندگان کامیون‌ها برای حمل و نقل امکانات از ایران به عراق به ما کمک بسیاری می‌کنند باید حداقل سوخت زمان خواب آنها در عراق تأمین شود که در این خصوص با ستاد اربعین کشور باید مکاتبه شود و برنامه‌ای برای تشویق رانندگان این خودروها در نظر گرفته شود.

وی عنوان داشت: مراسم پیاده روی اربعین به کنگره جهانی شیعیان تبدیل شده و فرصت مناسبی برای انتقال پیام امت اسلامی است که باید به بهترین شکل برگزار شود.

معاون استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: برای تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز بخش آب و فاضلاب سایت شهر مقدس کاظمین، خرید دو دستگاه یخ ساز، تأمین دو دستگاه بسته بندی آب، خرید ۵۰ کولر آبی و ۲۰ کولر گازی اقدامات لازم برای ارائه خدمات بهتر برای سال آتی است، که باید برنامه ریزی لازم انجام شود.

وی افزود: از امکانات و تجهیزات مربوط به مراسم اربعین و از ظرفیت موکب‌های اربعین حسینی در زمان بحران در استان می‌توانیم استفاده کنیم که نمونه موفق و مؤثر آن را در زلزله اخیر طبس و بشرویه و بحران افت فشار گاز در استان شاهد بودیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
ساعت کاری ادارات در ماه رمضان اعلام شد/ ساعت کاری بانک‌ها را ببینید
انجام پروژه متلب، کاربردهایی از زمین تا آسمان!
فیلم| به آتش کشیدن یک مرد مسلمان در بیرمنگام!
محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
درباره عقب ماندگی "برادران لیلا"
شورای همکاری خلیج فارس خواستار حل‌وفصل مسالمت‌آمیز اختلافات با ایران شد
توضیح باقری درباره مذاکره با سه کشور اروپایی/ هشدار نسبت به برخی سوءمحاسبه‌ها
روزگاری که کارگردان «شهرزاد» و «جیران»، سریال مناسبتی می‌ساخت
خبر خوش رئیس صندوق رفاه وزارت علوم به دانشجویان
برنامه زمانی برگزاری آزمون‌های سراسری سال ۱۴۰۲+ جدول
عکس | رفتار عجیب سردار آزمون بعد از عدم حضور در تیم ملی
دستگیری اعضای باند کپی کارت‌های بانکی
آیت‌الله صدیقی؛ خطیب نخستین نماز جمعه تهران در سال ۱۴۰۲
کدام جاده‌ها مسدود است؟
عکس| سعید آقاخانی علت بی کلام بودن تیتراژ سریال نون خ را اعلام کرد
عکس| خرابی‌های حافظیه شیراز در ساعات تحویل سال نو
از ماه مبارک رمضان برای توبه باید استفاده کرد
عکس| توئیت رونالدو برای آغاز ماه رمضان
در قفقاز چه خبر است؟!/ سیر تا پیاز تنش های آذربایجان ارمنستان و ایران
عکس | پیام جدید مهاجم برزیلی به پرسپولیسی‌ها/ تصمیم جدی جانشین لوکادیا برای ادامه فصل
شوک به هواداران پورتو با خبری که در پرتغال مثل بمب صدا کرد!/ جدایی سرمربی و طارمی؟
خبر خوش رئیس صندوق رفاه وزارت علوم به دانشجویان
برنامه زمانی برگزاری آزمون‌های سراسری سال ۱۴۰۲+ جدول
رتبه واقعی معلمان صادر اما پرداخت نشد!
جزئیات نخستین آزمون صلاحیت بالینی دندانپزشکی/ آغاز اجرا از ۱۴۰۲
جزئیات نخستین آزمون صلاحیت بالینی دندانپزشکی اعلام شد/ آغاز اجرا از ۱۴۰۲
"حقوق اسفند ماه فرهنگیان" هنوز هم به‌صورت کامل پرداخت نشده است!/ شخص وزیر باید پاسخگو باشد!
راهکارهای پژوهشگاه علوم انسانی جهاد دانشگاهی برای حل مشکل تورم
نامه سرگشاده به ریاست دانشگاه دریانوردی چابهار
سیاست‌های تحولی آموزش‌های عالی کوتاه‌مدت علمی‌کاربردی ابلاغ شد
واکنش دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به تحریمش توسط اتحادیه اروپا
سرنوشت حقوق پر سر و صدای معلمان در آخرین روز ۱۴۰۱/ زمان تعیین تکلیف معوقات معلمان تعیین شد
رستمی:  عزیزانمان عرصه‌های مختلف دانشگاه را باید بشناسند و در این عرصه ها ارتباط بگیرند
باقیمانده حقوق اسفند ماه فرهنگیان پرداخت شد
اظهارات وزیر علوم درباره عملکردش در سال گذشته
اشکال نرم‌افزاری در پرداخت حقوق اسفند معلمان/ واریز مابه التفاوت حقوق تا ساعاتی دیگر
عذرخواهی وزارت آموزش و پرورش از فرهنگیان
نظرسنجی
در حالی که شروع سال تحصیلی در ماه مهر است، آیا با برگزاری کنکور کارشناسی ارشد و دکتری در اسفند ماه موافق هستید؟




مشاهده نتایج
go to top