تاریخ انتشار: شنبه 1401/11/08 - 13:05
کد خبر: 459415

بیمه شدن هزینه های خدمات مشاوره برای زوجین دانشجو

بیمه شدن هزینه های خدمات مشاوره برای زوجین دانشجو

مدیرکل خانواده و ازدواج نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها از پیگیری ارائه خدمات مشاوره برای زوج های دانشجو خبرداد و گفت: همچنین طرح بیمه مشاوره برای ازدواج دانشجویی نیز پیگیری می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، حجت الاسلام محمد هاشمی با اشاره به موضوع مشاوره ازدواج دانشجویی گفت: یکی از مباحثی که توسط ستاد ازدواج دانشگاهیان پیگیری می شود، ارائه خدمات مشاوره برای زوج های دانشجو است تا سالانه بتوانند چند نوبت از خدمات مشاوره استفاده کنند.

وی ادامه داد: وقتی دانشجویی ازدواج می‌کند قطعاً به مشاوره نیز نیاز پیدا می‌کند و با توجه به بالا بودن هزینه خدمات مشاوره، ستاد پیگیری می‌کند تا دانشجویانی که ازدواج دانشجویی داشته‌اند برای مشاوره بیمه شوند.

مدیرکل خانواده و ازدواج نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها افزود: منتهی باید برخی از دستگاه ها در این زمینه همکاری کنند یا اینکه از خود دانشگاهیان مبلغی برای بیمه مشاوره اخذ شود.

وی افزود: طرح مذکور ارائه شده و در کمیسیون ستاد ازدواج دانشگاهیان مطرح خواهد شد، البته این موضوع منوط به این است که دستگاه های مختلف همکاری کنند تا بتوانیم این کار را پیگیری کنیم چون مستلزم یک سری هزینه است.

حجت الاسلام هاشمی افزود: دانشگاه ها می توانند سهم بیمه مشاوره برای ازدواج دانشجویی را از طریق رفاه دانشجویی تامین کنند و این موضوع در دانشگاه ها قابلیت اجرایی دارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
جدی عمل کنیم تورم به زیر ۳۰ درصد می‌رسد
دستگیری سارق آدم‌ربا در غرب تهران
«برج ایفل» و «کاخ ورسای» در پاریس به روی گردشگران بسته شد
جزییاتی جدید درباره نوبت دوم کنکور اعلام شد
حقوق فرهنگیان را پیگیری می‌کنیم
۲۲ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال دعوت شدند
موضوع نامه دادستان کل کشور درباره باشگاه استقلال تهران چیست؟
آغاز ثبت‌نام مدارس نمونه‌دولتی از ۱۵ فروردین
توزیع ۱.۲ میلیون بسته‌ افطاری سبک
تغییر رویکرد شهرداری تهران به روایت زاکانی
اعلام برنامه بازی‌های استقلال و پرسپولیس در جام حذفی
وام ودیعه مسکن تا اول پائیز امسال تمدید شد
برای اشتغال‌آفرینی در استان‌های دارای آمار بیکاری بالاتر اقدام شود
رئیس AFC قهرمانی ایران در فوتبال ساحلی آسیا را تبریک گفت
بهترین ترکیب تاریخ فوتبال از نگاه هوش مصنوعی +عکس
در صورت مسدودشدن کارت بانکی در سفر چه کنیم؟
شاخص بورس تهران رشد کرد
راهنمای دریافت هدیه ازدواج از ‌تامین اجتماعی
حضور رحمان عموزاد در وزن ۶۵ کیلوگرم رقابت‌های کشتی آزاد
ممنوعیت توئیتر، اینستاگرام و تیک تاک را برای کارمندان در فرانسه
احتمال سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی به آمریکا
نظرسنجی
در حالی که شروع سال تحصیلی در ماه مهر است، آیا با برگزاری کنکور کارشناسی ارشد و دکتری در اسفند ماه موافق هستید؟




مشاهده نتایج
go to top