تاریخ انتشار: شنبه 1401/11/15 - 12:22
کد خبر: 460254

واحدهای دروس عملی در تمام رشته ها افزایش و توسعه می یابد

واحدهای دروس عملی در تمام رشته ها افزایش و توسعه می یابد

سخنگوی وزارت علوم از تغییر سرفصل دروس دانشگاهی خبرداد و گفت: تعداد واحدهای دروس عملی ناظر به کسب مهارت در تمام رشته های دانشگاهی توسعه و افزایش می یابد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، علی شمسی پور درباره اقدامات وزارت علوم در راستای دستور رئیس جمهور مبنی بر افزایش میزان اشتغال دانش آموختگان و افزایش واحدهای درسی قابل ارائه در صنعت از قبیل کارورزی‌ها و کار آموزی گفت: افزایش واحدهای درسی کار آموزی جزء برنامه های مهم وزارت علوم است و دستور رئیس جمهور نیز به آن اضافه شده و وزارت علوم به جد پیگیر تغییر سرفصل دوروس است.

وی ادامه داد: درست است که حوزه آموزش عالی فقط به تربیت دانشجو و آموزش آن می پردازد و مسئولیت رسمی در قبال اشتغال فارغ التحصیلان ندارد، اما ما وظیفه داریم دانشجویان را به نحوی آموزش دهیم که این مهارت را داشته باشند یا شغلی برای خود ایجاد کنند، یا صنعت و جامعه به وجود آنها احتیاج داشته باشد و به سرعت جذب صنعت و بازار کار شوند.

سخنگوی وزارت علوم افزود: بنابراین حتماً تغییراتی در تغییر سرفصل های دروس خواهیم داشت، به عنوان مثال واحد های ارتباط با صنعت و واحدهای درسی کار آموزی را می توانیم توسعه دهیم، اکنون در رشته های فنی و مهندسی سه واحد بیشتر کارآموزی نداریم، بنابراین باید واحدهای کارآموزی را هم برای فنی و مهندسی ها و تمام رشته ها از جمله رشته های علوم سیاسی، علوم تربیتی، علوم انسانی و علوم اجتماعی توسعه دهیم تا دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی زمینه های کاری داشته و مهارت کسب کنند.

وی ادامه داد: یک دانشجوی علوم سیاسی زمینه زیادی برای کار در خبرگزاری ها و جاهای مختلف دارد بنابراین باید زمینه مسائل کاری مربوط به رشته تحصیلی خود را فراگیرد، و فقط به یادگیری تئوریک اکتفا نکنند.

شمسی پور افزود: بنابراین تعداد واحدهای دروس عملی ناظر به کسب مهارت باید افزایش یابد در حال حاضر ما دانشگاه هایی مانند دانشگاه فنی و حرفه ای را داریم که کاملاً ناظر به کسب مهارت هستند.

وی ادامه داد: بیشترین آمار اشتغال با فاصله بسیار زیاد مربوط به فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه ای است. این دانشجویان دست به آچار از دانشگاه خارج می شوند و دلیل آن نیز این است که این دانشگاه متمرکز بر مهارت آموزی است این باعث می شود این دانشجو بعد از فارغ التحصیلی برای خود حتی اشتغال شخصی ایجاد کند.

به گزارش مهر، براساس ابلاغیه ریاست جمهوری به وزارت علوم به منظور افزایش میزان اشتغال دانش آموختگان وزارت علوم تحقیقات و فناوری اقدامات لازم جهت افزایش کمی و کیفی واحدهای درسی قابل ارائه در صنعت و میدان عمل از قبیل کارورزی‌ها و کار آموزی‌ها باید انجام گیرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
برای کاهش تورم به کانال ۲۰ تا ۳۰ درصد برنامه داریم
شکست ژاپن، کره جنوبی و استرالیا در دیدارهای دوستانه
جدی عمل کنیم تورم به زیر ۳۰ درصد می‌رسد
دستگیری سارق آدم‌ربا در غرب تهران
«برج ایفل» و «کاخ ورسای» در پاریس به روی گردشگران بسته شد
جزییاتی جدید درباره نوبت دوم کنکور اعلام شد
حقوق فرهنگیان را پیگیری می‌کنیم
۲۲ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال دعوت شدند
موضوع نامه دادستان کل کشور درباره باشگاه استقلال تهران چیست؟
آغاز ثبت‌نام مدارس نمونه‌دولتی از ۱۵ فروردین
توزیع ۱.۲ میلیون بسته‌ افطاری سبک
تغییر رویکرد شهرداری تهران به روایت زاکانی
اعلام برنامه بازی‌های استقلال و پرسپولیس در جام حذفی
وام ودیعه مسکن تا اول پائیز امسال تمدید شد
برای اشتغال‌آفرینی در استان‌های دارای آمار بیکاری بالاتر اقدام شود
رئیس AFC قهرمانی ایران در فوتبال ساحلی آسیا را تبریک گفت
بهترین ترکیب تاریخ فوتبال از نگاه هوش مصنوعی +عکس
در صورت مسدودشدن کارت بانکی در سفر چه کنیم؟
شاخص بورس تهران رشد کرد
راهنمای دریافت هدیه ازدواج از ‌تامین اجتماعی
حضور رحمان عموزاد در وزن ۶۵ کیلوگرم رقابت‌های کشتی آزاد
نظرسنجی
در حالی که شروع سال تحصیلی در ماه مهر است، آیا با برگزاری کنکور کارشناسی ارشد و دکتری در اسفند ماه موافق هستید؟




مشاهده نتایج
go to top