تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/11/26 - 22:32
کد خبر: 461584

ارسال پیام پس از مرگ توسط یک اپلیکیشن

 ارسال پیام پس از مرگ توسط یک اپلیکیشن

یک اپلیکیشن مکزیکی پیام‌ها و آخرین خواسته‌های کاربران را ذخیره می‌کند تا پس از مرگ آن‌ها، با عزیزانشان به اشتراک بگذارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایندیپندنت، کاربران با استفاده از پَست‌ پُست می‌توانند خواسته‌هایشان را به عزیزانشان بگویند یا پیام تبریکی بفرستند تا سال‌ها بعد شنیده شود.

یک اپلیکیشن مکزیکی پیام‌ها و آخرین خواسته‌های کاربران را ذخیره می‌کند تا پس از مرگ آن‌ها، با عزیزانشان به اشتراک بگذارد.

میگل فارل، سازنده اپلیکیشن پَست پُست (Past Post) می‌گوید: «مکزیکی‌ها به مرگ می‌خندند، اما صحبت درباره‌اش برایشان سخت است.»

او به خبرگزاری ای‌اف‌پی می‌گوید: «این اپلیکیشن به شما امکان می‌دهد همه کارهایتان را برای این لحظه که وقتی انتظارش را ندارید از راه می‌رسد، سروسامان داده باشید.»

در حالی که مکزیکی‌ها در جشنواره سالانه «روز مردگان» با خوشحالی جمجمه‌های کله‌قندی هدیه می‌گیرند، اغلب وقتی حرف این موضوع پیش می‌آید، به‌ویژه بحث میراث، چندان راحت نیستند.

این اپلیکیشن به‌عنوان مثال به پدری که در سلامت کامل به سر می‌برد امکان می‌دهد پیام‌های تبریک به فرزندانش ضبط کند تا آن‌ها سال‌ها بعد، در صورتی که او فوت کرده باشد، در مراسم فارغ‌التحصیلی‌شان بشنوند.

کاربران با استفاده از این اپلیکیشن می‌توانند خواسته‌هایشان را بگویند، به‌عنوان مثال مراسم تدفینی که ترجیح می‌دهند و نحوه مدیریت حساب‌های بانکی و صفحاتشان در رسانه‌های اجتماعی.

اپلیکیشن پَست پُست این محتوا را به‌شکل رمز غیرقابل‌معاوضه (ان‌اف‌تی) نگهداری می‌کند‌. ان‌اف‌تی سند مالکیت دیجیتال با استفاده از فناوری بلاک‌چین رمزارزهایی مانند بیت‌کوین است.

سازنده این اپلیکیشن تاکید می‌کند این برنامه، که سالانه ۱۹ دلار هزینه اشتراک دارد، جایگزین وصیت‌نامه نیست. البته به گزارش اتحادیه دفاتر اسناد رسمی مکزیکوسیتی، اکثر مکزیکی‌ها وصیت‌نامه ندارند.

فارل می‌گوید این محتوا «هیچ‌گونه ارزش حقوقی ندارد و اما ارزش نمادین بسیار مهمی دارد».

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top