تاریخ انتشار: شنبه 1401/12/27 - 21:29
کد خبر: 464958

طرح کشت یک میلیارد درخت در کشور درحال اجراست

طرح کشت یک میلیارد درخت در کشور درحال اجراست

معاون امور جنگل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور از اجرای طرح کشت یک میلیارد درخت در کشور خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» نقی شعبانیان صبح شنبه در سفر به سیستان و بلوچستان که به منظور تودیع مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان و معارفه سرپرست جدید این اداره کل، در جمع خبرنگاران حاضر شد و گفت: طرح کاشت یک میلیارد درخت در ایران، از اسفندماه جاری با هدف کاهش گازهای گلخانه‌ای، جلوگیری از تخریب منابع طبیعی و سرزمین و در راستای انجام تعهدات بین‌المللی برنامه‌ریزی و در حال اجراست.

وی با بیان این مطلب که منابع طبیعی بدون مردم حفظ نمی‌شود، افزود: ایران با داشتن هفت تا هفت و نیم درصد پوشش جنگلی به عنوان یکی از کشورها فقیر در عرصه جنگلی با خطرات محیط زیستی جدی مواجه است.

وی ادامه داد: واقع شدن کشور در کمربند خشک و نیمه‌خشک اکوسیستم آن را بسیار حساس کرده که این موضوع وظیفه ما را در حفظ جنگل‌ها سنگین‌تر می‌کند.

معاون امور جنگل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: یکی از اقدامات ارزنده در دنیا اجرای طرح جهانی کاشت یک تریلیون درخت تا سال ۲۰۳۰ است که با توجه به محدودیت منابع جنگلی در ایران این طرح در کشور با کاشت یک میلیارد درخت در بازده زمانی چهار ساله مورد توجه قرار گرفته است.

شعبانیان تصریح کرد: اجرای این طرح می‌تواند از بروز و ظهور معضلات و مشکلات زیست‌محیطی مانند ریزگردها، افزایش گازهای گلخانه‌ای، آلودگی آب و خاک با فلزات سنگین و فرسایش خاک جلوگیری کند.

وی در ادامه با بیان اینکه طرح کاشت یک میلیارد درخت دارای چهار بخش است، ادامه داد: بخش نخست احیا و غنی‌سازی جنگل‌های طبیعی، بخش دوم زراعت چوب، بخش سوم جلوگیری از گسترش بیابان‌ها و ریزگردها و بخش چهارم ارتقای سرانه فضای سبز در اطراف شهرها است.

معاون امور جنگل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: سهم استان سیستان و بلوچستان در اجرای این طرح کاشت ۱۴ میلیون اصله درخت در چهار سال است که با توجه به وضعیت اقلیمی خشک و نیمه خشک این منطقه اجرای این طرح می‌تواند اقدام مطلوب در جبران کمبودها در این بخش باشد.

شعبانیان تصریح کرد: استان سیستان و بلوچستان از نظر منابع طبیعی دارای اقلیم شکننده، تنوع اقلیمی ایرنی- تورانی و رویشگاههای عمانی بوده و تنوع گونه‌ای و عرصه گسترده آن این استان را از نظر منابع طبیعی ارزشمند کرده است.

شایان ذکر است پیش از ظهر امروز و طی مراسمی، «عبدالله بامری» به عنوان سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سیستان و بلوچستان معرفی و از زحمات «عبدالباسط پاکزاد»، مدیرکل اسبق اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تقدیر بعمل آمد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
شکایت ۵۵ نماینده مجلس علیه آموزش و پرورش/ جذب ۳ هزار سرباز معلم/ ۱۰ درصد بودجه دانشگاه‌ها، باید به خوابگاه‌های متأهلی اختصاص پیدا کند
فیلم| پیام تبریک بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران
هشدار دریایی سطح نارنجی برای استان های شمالی
آخرین حادثه سال ۱۴۰۱ تهران ۳ دقیقه پیش از سال تحویل/ چه اتفاقی رخ داد؟
آیا در ۱۴۰۲ استخدام کارکنان دولت ساماندهی خواهد شد؟
مرگ ناگهانی بازیگر جنگ ستارگان و هری پاتر/ علت فوت چه بود؟
عجیب ترین سلاح جاسوسی دنیا
پیشنهاد نجومی برای حفظ مهاجم آبی‌ها
این مربی بعد از تعطیلات اخراج می‌شود!
اسیران فلسطینی در آستانه اعتصاب غذای نامحدود
وضعیت آلودگی هوای تهران در نخستین روز سال ۱۴۰۲ / میزان آلاینده‌ها در چه شرایطی است؟
۶ دلیل اصلی خشک شدن گیاهان آپارتمانی
باقیمانده حقوق اسفند ماه فرهنگیان پرداخت شد
اسکوچیچ سکوی پرتاب کی روش شد/ پایان باز با امیر قلعه نویی
۱۲ نکته طلایی پلیس برای مسافران نوروزی
فیلم| نماهنگی از پیام نوروزی رهبر انقلاب به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۲
سفر غیرمنتظره نخست وزیر ژاپن به اوکراین/ تلاش برای میانجیگری
تامین امنیت تهران با ۱۰۰ درصد توان پلیس در نوروز ۱۴۰۲
تحولات جدید خاورمیانه به انزوای بیشتر اسراییل می‌انجامد؟
«نون خ» از امشب پخش می‌شود
قالیباف: مشکلات معیشتی مردم دغدغه مجلس است
باقیمانده حقوق اسفند ماه فرهنگیان پرداخت شد
اظهارات وزیر علوم درباره عملکردش در سال گذشته
اشکال نرم‌افزاری در پرداخت حقوق اسفند معلمان/ واریز مابه التفاوت حقوق تا ساعاتی دیگر
عذرخواهی وزارت آموزش و پرورش از فرهنگیان
جزئیات حضور دانشجویان در خوابگاه ها در ایام نوروز
نحوه ثبت اعتراض معلمان به نتایج رتبه‌بندی
اختصاص اعتبار برای تجهیز آزمایشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور
ممنوعیت فعالیت معلمان فاقد صلاحیت در مدارس غیردولتی از سال آینده
رتبه بندی۸۰۰ هزار معلم را نمی‌توان ظرف ۶ ماه انجام داد
انتقاد سخنگوی کمیسیون آموزش از نحوه رتبه‌بندی معلمان
پیام وزیر آموزش و پرورش در سال جدید از طریق شاد
در رتبه‌بندی معلمان سابقه و تجربه افراد در نظر گرفته شود
سهمیه «بومی» به کدام داوطلبان آزمون‌های استخدامی تعلق می‌گیرد؟
دغدغه جهاد دانشگاهی حل مسائل کشور است
فیلم| دیدار صمیمی مرحوم سید محسن شفیعی با دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز
مهمترین فعالیت‌های دانشگاه تهران در ۱۴۰۱
جدول تفصیلی کمک هزینه دانشجویان و دستیاران پزشکی سال ۱۴۰۲اعلام شد
تجدید نظر در احکام اخراج و محرومیت از تحصیل دانشجویان
نظرسنجی
در حالی که شروع سال تحصیلی در ماه مهر است، آیا با برگزاری کنکور کارشناسی ارشد و دکتری در اسفند ماه موافق هستید؟




مشاهده نتایج
go to top