تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/02/19 - 15:23
کد خبر: 469681

خضریان: پرونده مالیاتی ۱۰۰ شخص با بیشترین معوقات مالیاتی در اختیار کمیسیون اصل نود قرار گرفته است

 خضریان: پرونده مالیاتی ۱۰۰ شخص با بیشترین معوقات مالیاتی در اختیار کمیسیون اصل نود قرار گرفته است

سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی بیان داشت: پرونده مالیاتی ۱۰۰ شخصیت حقوقی و حقیقی که بیشترین معوقات مالیاتی را دارند با جزییات و اعداد و ارقام در اختیار کمیسیون اصل نود قرار گرفته است و مقرر شد ابر بدهکاران مالیاتی به تفکیک استان به کمیسیون معرفی شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در تشریح جلسه این کمیسیون در خصوص وصول درآمدهای مالیاتی کشور و جلوگیری از فرار مالیاتی گفت: در این جلسه که با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی و مدیران سازمان امور مالیاتی کشور برگزار شد؛ در ابتدا آقای خاندوزی گزارشی از روش‌های نوین مالیات ستانی و برنامه‌های دولت برای تحقق درآمدهای مالیاتی به اعضای کمیسیون اصل نود ارائه کرد.

وی افزود: بر اساس گزارش وزیر اقتصاد درآمد مالیاتی کشور در دولت سیزدهم ۶۰ درصد رشد داشته است. اما آنچه واضح است اینکه همچنان شاهد معضل فرار مالیاتی‌ و یا عدم پرداخت مالیات توسط برخی از شرکت‌های بزرگ هستیم.

عضو هیأت رییسه کمیسیون اصل نود مجلس تصریح کرد: شرکت‌های صوری و غیر واقعی و کارت‌های بازرگانی بدون پشتوانه معضل اصلی مالیات ستانی در کشور است، همچنین برخی شرکت‌های بزرگ در کشور فرارهای مالیاتی بزرگی را داشته‌اند که گزارش آن به کمیسیون رسیده است و یکی از وارد کنندگان خودرو بر اساس گزارش وزیر اخیرا با برخورد به موقع اعمال قانون شده است.

خضریان با بیان اینکه کمیسیون اصل نود برای تحقق عدالت مالیاتی و برخورد با دانه درشت‌هایی که با درآمدهای کلان از عمل به قانون مالیات استنکاف می‌کنند حساسیت ویژه دارد، گفت: پرونده مالیاتی ۱۰۰ شخصیت حقوقی و حقیقی که بیشترین معوقات مالیاتی را دارند با جزییات و اعداد و ارقام در اختیار کمیسیون اصل نود قرار گرفته است و مقرر شد ابر بدهکاران مالیاتی به تفکیک استان به کمیسیون معرفی و برنامه‌های دولت برای جلوگیری تکرار مسأله فرار مالیاتی به کمیسیون ارایه شود و متخلفان از قانون به دستگاه قضایی معرفی خواهند شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top