تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/02/21 - 03:25
کد خبر: 469846

برگزاری کنفرانس سالانه توسعه دهندگان گوگل

برگزاری کنفرانس سالانه توسعه دهندگان گوگل

شرکت اپن‌ای‌آی با معرفی ربات گفت‌و‌گوی چت‌جی‌پی‌تی، رقابت در زمینه هوش مصنوعی را در بین شرکت ها داغ کرد؛ از این رو انتظار می‌رفت که گوگل در رویداد سال جاری خود بیشتر محصولاتش را با محوریت هوش مصنوعی معرفی کند.

به گزارش سرویس فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، کنفرانس سالانه توسعه دهندگان گوگل، I/O، امروز در کالیفرنیا برگزار شد. گوگل در این رویداد فناوری هایی که تیمش طی یکسال گذشته روی آن ها کار می‌کردند را به نمایش گذاشت. در این رویداد ردپای محصولات مرتبط با هوش مصنوعی بسیار پررنگ بود.

گوگل در ابتدای این رویداد آهنگی را که توسط هوش مصنوعی مولد تولید شده بود را برای حضار پخش کرد و در ادامه به معرفی محصولاتش پرداخت.

گوگل لیست انتظار ربات گفت و گوی بارد را حذف می کند

گوگل در حال ارتقاء ربات گفت و گوی هوش مصنوعی (بارد) خود است و آن را به طور گسترده‌تر و با قابلیت‌های متنوعی در دسترس افراد قرار خواهد داد.

گوگل در ماه مارس، به کاربران ایالات متحده و بریتانیا اجازه داد تا بارد را آزمایش کنند. اکنون دسترسی برای عموم باز است و در بیش از 180 کشور و منطقه در دسترس است.

این شرکت بارد را به مدل جدید زبانی بزرگ PalM 2 مجهز کرده است تا پاسخ های هوشمندانه تری به سوالات کاربران ارائه دهد. مدل‌هایی مانند PalM 2 و GPT-4 بر روی مجموعه‌ای از داده‌های متنی آموزش دیده‌اند و می‌توانند به سؤالات و دستورات پاسخ‌هایی شبیه انسان بدهند.

گوگل به زودی 40 زبان را به بارد اضافه می کند که فارسی هم یکی از آن هاست. استفاده از تصاویر نیز به بارد اضافه خواهد شد و گوگل در چند ماه آینده ارسال تصاویر به چت بات را از طریق ابزار Google Lens آسان‌تر خواهد کرد. برای مثال، شخصی می‌تواند یک گوشی هوشمند را به سمت کشوی پر از لوازم هنری و صنایع دستی بگیرد و بپرسد که با آنها چه چیزی می‌توان درست کرد.

با گذشت زمان، بارد می‌تواند اطلاعاتی را از گوگل مپس، گوگل داکس، گوگل شیتس و جیمیل به مکالمات بیاورد. بارد همچنین می‌تواند با کمک ابزارهای شخص ثالث مانند Firefly پاسخ‌ها را نشان دهد.

دیگر ویژگی‌های بارد عبارتند از یک تم تیره طراحی شده برای راحت بودن چشم‌ها، و توانایی افراد برای صدور پاسخ‌ها به جیمیل، گوگل داکس، ابزار کدگذاری تعاملی Google Colab و برنامه برنامه‌نویسی مشارکتی شخص ثالث Replit.

گوگل نسل بعدی مدل زبانی بزرگ خود(PalM 2 ) را معرفی کرد

گوگل مدل‌های زبانی بزرگ را  در محصولات خود ادغام کرده که می‌توانند متن‌های روان و  تصاویر را تولید کنند. سوندار پیچای، مدیرعامل گوگل،PalM 2  را در کنفرانس توسعه‌دهندگان I/O معرفی کرد. 

این شرکت اعلام کرد که یک مدل زبان بزرگ همه منظوره جدید به نام PaLM 2 ساخته که می تواند متن های بسیار متنوعی شبیه انسان را در پاسخ تولید کند. این مدل در ریاضیات، توسعه نرم افزار و ترجمه زبان مهارت دارد. گوگل مدل لامبدا را در سال 2021 و مدل PalM  را در سال 2022 معرفی کرده بود.

PaLM 2 از تراشه‌های هوش مصنوعی سفارشی گوگل استفاده می‌کند و نسبت به مدل‌های قبلی کارآمدتر است. مدل جدید قادر است با بیش از 20 زبان برنامه نویسی از جمله فرترن و بیش از 100 زبان گفتاری کار کند.

اعلام شده که اکنون حدود 20 محصول گوگل از PalM 2 استفاده می کنند و نسخه سبک آن می تواند روی یک دستگاه تلفن همراه اجرا شود.

هوش مصنوعی در گوگل مپ

نمای همه جانبه به کاربران مپ راهی می‌دهد تا مسیر انتخابی خود را با اطلاعات تولید ‌شده توسط هوش مصنوعی ببینند. عملکرد جدید مبتنی بر هوش مصنوعی اطلاعات آب و هوا را به همراه خواهد داشت و مسیر انتخابی را برای کاربران بصری می کند. پیچای در این رویداد مسیر دوچرخه سواری منهتن را با پشتوانه هوش مصنوعی از ترافیک، آب و هوا و خود مسیر به نمایش گذاشت.

استفاده از هوش مصنوعی برای کمک به نوشتن جیمیل

گوگل برای کمک به گسترش سریع ایمیل‌ها به نام «Help Me Write»، هوش مصنوعی مولد را در جی‌میل ادغام می‌کند. جیمیل تنظیماتی برای طولانی‌تر یا کوتاه‌تر کردن متن ایجاد شده دارد و از متن پیام‌های قبلی برای کمک به نوشتن استفاده می‌کند.

ورود مستقیم هوش مصنوعی مولد به موتور جستجو

گوگل ویژگی های هوش مصنوعی مولد را با محصولی به نام Converse به موتور جستجو وارد می کند. این ویژگی می‌تواند نتایج جستجو را با پرس‌و‌جوهای پیچیده ترکیب کند، اگرچه مشخص نیست چه کاربرانی می‌توانند به آن دسترسی داشته باشند یا چه زمانی عرضه می‌شود.

هوش مصنوعی مولد برای تصاویر پس زمینه سفارشی در اندروید

گوشی‌های اندرویدی به زودی می‌توانند به فناوری هوش مصنوعی مولد گوگل برای تولید تصاویر پس زمینه سفارشی‌شده بر اساس درخواست‌ها و پیشنهادات تکیه کنند. طبق نسخه نمایشی، این محصول پاییز امسال وارد بازار می‌شود و درخواست‌های مختلفی را ارائه می‌دهد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
متن بیانیه‌ی اساتید دانشکده علوم اجتماعی پیرامون ماجرای دفاعیه یک عنصر تجزیه‌طلب مکشوفه در دانشگاه تهران
اقدام آموزنده امام جمعه بهمئی در مدرسه دخترانه + عکس
تکلیف وزارت اقتصاد برای ارائه سالانه برنامه تامین مالی رشد اقتصادی کشور
۱۱ هزار معلم پرورشی در سال تحصیلی جدید جذب می‌شوند
کمبود آب و غذای سالم در جهان امروز
خوش آمدگویی جالب پرسپولیسی ها به بازیکن جدید
اجرای یک میلیون و ۷۵۹ هزار واحد نهضت ملی مسکن در سراسر کشور
ابوترابی: مجمع تشخیص، دولت و قوه قضائیه را از طرح شفافیت مستثنی کرد
مخبر: سپاه کارهایی فراتر از تصور انجام داد
دلیل تمرکز وزارت جهاد کشاورزی روی کشت کلزا
دانشجویان دانشگاه علامه ۷ رتبه برتر المپیاد علمی کسب کردند
حملات هوایی تل‌آویو به شرق غزه
اعلام نحوه رسیدگی به شکایات داوطلبان آزمون آموزگاری
قیمت نفت از ۹۳ دلار عبور کرد
تقابل تیم ملی والیبال با میزبان برای رسیدن به طلا
اعتصاب۴ روزه شد/اعتراض بازیکنان استقلال به بی پولی ادامه پیدا کرد
برنامه روز سوم کاروان ایران در بازی‌های آسیایی اعلام شد
ایران سومین کشور دنیا در تولید ماده اولیه داروی ضد سرطان خون
ایران، دومین کشور موفق دنیا در تولید داروی سکته مغزی شد
رئیسی: برخی بانک‌ها در ارائه تسهیلات مسکن عملکرد قابل قبول ندارند
رسانه‌های بیگانه چگونه در اغتشاشات از سلبریتی‌ها بهره‌کشی می‌کنند؟
۱۱ هزار معلم پرورشی در سال تحصیلی جدید جذب می‌شوند
دانشجویان دانشگاه علامه ۷ رتبه برتر المپیاد علمی کسب کردند
اعلام نحوه رسیدگی به شکایات داوطلبان آزمون آموزگاری
تحویل آنی کارت بلیت دانش‌آموزی و دانشجویی
تصاویر| اولین روز سال تحصیلی در دانشگاه صنعتی شریف
کسب ۹ مدال المپیاد علمی از سوی دانشجویان شریف
همکاری‌ علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با یک دانشگاه تایلندی
انتصاب رضا آزاد به عنوان معاون امور روابط عمومی و حوزه وزارتی وزارت علوم
آیین غبارروبی و تجدید میثاق با شهدا در دانشگاه علوم پزشکی اهواز +عکس
تجدید میثاق دانشگاهیان دانشگاه محقق اردبیلی با شهدای گمنام +عکس
همکاری‌ علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با یک دانشگاه تایلندی
کتب معارفی دانشگاه با توجه به تغییر نسل‌ها نیاز به بازنویسی دارند
دانشجویان دانشگاه شریف در المپیاد علمی کشور ۹ مدال کسب کردند
خوابگاه‌های دانشگاه تهران بهسازی و آماده ورود دانشجویان شد
فرصت انتخاب رشته در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری پزشکی آغاز شد
نفرات برتر المپیاد دانشجویی برای معرفی به دانشگاه درخواست دهند
دانشجویان الکترونیکی حاضر غایب می شوند
آغاز حذف و اضافه ترم مهر دانشگاه آزاد استان تهران
ثبت‌نام بورسیه دانشجویان مستعد دانشگاه تهران آغاز شد
بهره‌برداری از خوابگاه۲۰۰ نفری دانشگاه خواجه نصیر
حملات به سایت وزارت علوم دفع شد
نظرسنجی
عملکرد مسئولین از نظر خدماتی، امنیتی، حمل و نقل و ... را در اربعین حسینی امسال چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top