تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/03/11 - 11:52
کد خبر: 472149

نقاط ضعف استقلال در داربی ۱۰۱

 نقاط ضعف استقلال در داربی ۱۰۱

پیشکسوت استقلال گفت: از نظر من نقطه ضعف استقلال نداشتن هافبک وسط خوب و دفاع چپ بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ پیشکسوت استقلال گفت: از نظر من نقطه ضعف استقلال نداشتن هافبک وسط خوب و دفاع چپ بود.

علیرضا اکبرپو درباره باخت استقلال مقابل پرسپولیس در فینال جام حذفی با نتیجه ۲-۱ اظهار کرد: به نظر من استقلال موقعیت‌های بیشتری داشت و فوتبال خوبی هم بازی کرد. اگر از موقعیت‌های خود استفاده می‌کرد برنده می‌شد. داربی بازی فرصت‌ها است و باید بهترین استفاده را از موقعیت‌ها کرد که پرسپولیس این کار را کرد.

نقاط ضعف استقلال مقابل پرسپولیس

او درباره نقاط ضعف استقلال هم اظهار کرد: نقطه ضعف استقلال دفاع چپ و هافبک وسط بود. کسی را نداشتیم که مهاجم‌ها را با پاس‌های آخر دقیق خوب تغذیه کند. بازیکنان زیاد زحمت می‌کشند ولی در وسط زمین کسی نیست که توپ آخر را به مهاجم‌ها تحویل بدهد.

پیشکسوت استقلال ادامه داد: چندین سال است که ما این نکته را می‌گوییم ولی متاسفانه گوش شنوایی نیست. قبلا بازیکنانی مثل مجتبی جباری را داشتیم که پاس آخر را دقیق می‌دادند اما اکنون کسی را نداریم.

ساپینتو باید بماند

او در پاسخ به این سوال که آیا با این نتایج ساپینتو باید در استقلال بماند؟ توضیح داد: استقلال فوتبال خوبی باز می‌کرد. به جز داربی‌ها که نتیجه نگرفتیم، ساپینتو نشان داد فوتبال روان و تماشاگر پسند، همراه با نتایج پر گل را در زمین می‌خواهد. به نظرم او باید بماند و نفراتی هم که استقلال نیاز دارد برای فصل بعد به تیم اضافه شوند.

اکبرپور گفت: امیدوارم داوری‌ها هم بهتر بشود. برای این بازی داور خارجی بهتر بود و می‌توانست بهتر سوت بزند. نمی‌خواهیم ارزش داورانمان را پایین بیاوریم، ولی اگر داور خارجی باشد دو تیم سوت‌ها را بهتر می‌پذیرند.

او در پایان گفت: فوتبال همین است و برد و باخت دارد. استقلال باید برای سال بعد تیم قدرتمندتری باشد و دل هواداران را شاد کند.

منبع: ایسنا

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
تصمیم مهم وزیر ورزش برای مدیریت استقلال و پرسپولیس
مجوز جذب ۲۵ هزار مربی پرورشی صادر شد
گران‌ترین گوشی موبایل جهان +فیلم
درخواست ۵۸ تشکل دانشجویی برای عزل «سلاح‌ورزی»
تجمیع کارت‌های بانکی و خدماتی در کارت ملی هوشمند
ترانزیت با اجازه میزبان، آری اشغال خاک ارمنستان، نه!
اعترافاتی که پشت پرده اغتشاشات سیستان را برملا کرد +فیلم
حکم قصاص قاتل شهید عبدالجبار مختوم‌نژاد اجرا شد
حضور متفاوت خواننده مطرح پاپ در مدرسه +فیلم
پایان کار ووشوی ایران در بازی‌های آسیایی با ۷ مدال
حذف زودهنگام تنها دختر تنیس روی میز ایران در بازی های آسیایی
فردا آخرین مهلت شرکت در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری پزشکی
قهرمان المپیکی ایران در رتبه ۲۶ قرار گرفت!
روزنامه سازندگی بازنشستگی «نیلی» را اخراج جا زد!
گفت و شنود/ گیج‌تر از بایدن!
صفحه نخست روزنامه‌های پنجشنبه ۶ مهرماه
دست رد شورای نگهبان بر مصوبه کنکوری مجلس
متنوع بودن موضوعات تا وجود ایرادات ویرایشی در نشریه
تنش در نوار مرزی میان لبنان و رژیم صهیونیستی
وزیران خارجه روسیه و جمهوری آذربایجان درباره تحولات قره‌باغ رایزنی کردند
سخنان انفعالی سفیر انگلیس در سازمان ملل درمورد تداوم جنایات شهرک‌نشینان صهیونیستی
نظرسنجی
عملکرد مسئولین از نظر خدماتی، امنیتی، حمل و نقل و ... را در اربعین حسینی امسال چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top