تاریخ انتشار: شنبه 1402/03/13 - 18:11
کد خبر: 472278

یک پنجم صادرات گندم جهان با وجود تحریم دست روس‌ها است

یک پنجم صادرات گندم جهان با وجود تحریم دست روس‌ها است

وزارت کشاورزی روسیه اعلام کرد که این کشور به سمت صادرات محصولات کشاورزی به کشورهایی رفته که از تحریم‌های غرب علیه این کشور پیروی نمی‌کنند. درواقع ۸۷ درصد کل صادرات محصولات کشاورزی روسیه به همین کشورها بوده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، وزارت کشاورزی روسیه اعلام کرد که این کشور به سمت صادرات محصولات کشاورزی به کشورهایی رفته که از تحریم‌های غرب علیه این کشور پیروی نمی‌کنند. درواقع 87 درصد کل صادرات محصولات کشاورزی روسیه به همین کشورها بوده است.

بر همین اساس دیمیتری پاتروشف، وزیر کشاورزی روسیه، تأکید کرد که صادرات محصولات کشاورزی این کشور به چین، ترکیه، مصر، بنگلادش، الجزایر و پاکستان افزایش قابل توجهی را تجربه کرده است.

این وزیر روس افزود که تولید کنندگان روس به‌ طور مداوم در حال توسعه روابط با شرکای خارجی قابل اتکا و مسئولیت‌پذیر هستند.

روسیه توانسته در سال 2022 با صادرات 41.6 میلیارد دلار محصولات کشاورزی و واردات 35.7 میلیارد دلاری به یک صادرکننده صرف محصولات کشاورزی در جهان تبدیل شود.

این وزارتخانه اعلام کرده که یک پنجم کل عرضه گندم به بازار جهانی از منشأ روسیه است. این کشور همچنین در سال گذشته 2 میلیون تن شیلات و 730 هزار تن فرآورده‌های گوشتی به بازارهای جهانی صادر کرده و پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که برای سال جاری 50 تا 55 میلیون تن غلات به بازار جهانی عرضه کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
اعترافاتی که پشت پرده اغتشاشات سیستان را برملا کرد +فیلم
حکم قصاص قاتل شهید عبدالجبار مختوم‌نژاد اجرا شد
حضور متفاوت خواننده مطرح پاپ در مدرسه +فیلم
پایان کار ووشوی ایران در بازی‌های آسیایی با ۷ مدال
حذف زودهنگام تنها دختر تنیس روی میز ایران در بازی های آسیایی
فردا آخرین مهلت شرکت در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری پزشکی
قهرمان المپیکی ایران در رتبه ۲۶ قرار گرفت!
روزنامه سازندگی بازنشستگی «نیلی» را اخراج جا زد!
گفت و شنود/ گیج‌تر از بایدن!
صفحه نخست روزنامه‌های پنجشنبه ۶ مهرماه
دست رد شورای نگهبان بر مصوبه کنکوری مجلس
متنوع بودن موضوعات تا وجود ایرادات ویرایشی در نشریه
تنش در نوار مرزی میان لبنان و رژیم صهیونیستی
وزیران خارجه روسیه و جمهوری آذربایجان درباره تحولات قره‌باغ رایزنی کردند
سخنان انفعالی سفیر انگلیس در سازمان ملل درمورد تداوم جنایات شهرک‌نشینان صهیونیستی
برکناری دولت فعلی یمن به ریاست بن حبتور
وزیر تندروی صهیونیست تسلیم شد
بازداشت ده‌ها طرفدار یکی از نامزدهای رقیب السیسی
طالبانی در سمت ریاست اتحادیه میهنی کردستان عراق باقی ماند
تقویت روابط؛ محور رایزنی السیسی و دبیر شورای امنیت روسیه
وزیر امور خارجه اندونزی: سلاح های هسته‌ای باید به طور کامل نابود شوند
نظرسنجی
عملکرد مسئولین از نظر خدماتی، امنیتی، حمل و نقل و ... را در اربعین حسینی امسال چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top