تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/05/09 - 23:20
کد خبر: 477556

رکورد شکنی جمعیت زندانیان در فرانسه

رکورد شکنی جمعیت زندانیان در فرانسه

آمارهای رسمی در فرانسه نشان‌ می‌دهند جمعیت زندانیان این کشور با افزایشی بی سابقه یک رکورد جدید را ثبت کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، فرانسه مدتهاست از مشکل مزمن شلوغی بیش از حد زندانهایش رنج برده اما از ابتدای سال 2023 این مشکل ماه به ماه بدتر شده و حالا طبق آمارهای رسمی جمعیت زندانیان فرانسه به رکورد جدید 74513 نفر رسیده است.

به نوشته پایگاه یورونیوز، از ابتدای سال 2022 جمعیت زندانیان در فرانسه تقریبا ماه به ماه رکورد شکسته و رقم جدید نیز ششمین رکورد جدید جمعیت این زندانیان است که در سال 2023 ثبت شده است.

مقام‌های فرانسه روز دوشنبه جدیدترین آمار تعداد زندانیان محبوس در زندانهای این کشور را که 74513 نفر است اعلام کردند؛‌ رقمی که 2446 نفر در مقایسه با زمان مشابه در سال گذشته میلادی بیشتر است.

همچنین تعداد فعلی زندانیان فرانسه 15818 نفر بیشتر از تعدادی است که در زمان همه‌گیری کووید ثبت شد چون این همه‌گیری به کاهش شدید تعداد زندانیان منجر شد.

جمعیت زندانیان در فرانسه به تدریج به سطح جمعیت قبل از همه گیری کووید برگشته اما ماه آوریل گذشته برای نخستین بار تعداد زندانیان در این کشور از رقم 73000 نفر عبورکرد. مدتی بعد از آن نیز جمعیت زندانیان در فرانسه از رکورد 74000 نفر گذشت.

به نوشته یورونیوز،‌ به دنبال افزایش بیش از حد جمعیت زندانیان در فرانسه حالا 2478 نفر از آنها از تخت محروم بوده و مجبور به خوابیدن روی تشک در کف سلول خود هستند. سه سال پیش این رقم 422 نفر بود و در اول ژوئیه 2022 نیز 1872 نفر بود.

فرانسه یکی از بدترین عملکردها را در اروپا در زمینه رفع مشکل جمعیت بیش از حد زندانیانش نشان داده و دادگاه حقوق بشر اروپا در ژانویه 2020 انتقادات شدیدی را از مقام‌های فرانسوی به خاطر این مشکل مطرح کرد.

به رغم این وضعیت، مقام‌های فرانسوی هیچ نشانی از تلاش برای رفع این معضل نشان نداده اند.

دولت فرانسه بعد از اعتراضات خشونت آمیزی که در واکنش به قتل «نائل ام.» نوجوان 17 ساله فرانسوی توسط پلیس در 27 ژوئن گذشته (ششم تیر) در حومه پاریس اتفاق افتاد از آنچه که «پاسخ محکم، سریع و نظام‌مند» به این ناآرامی ها خواند حمایت کرد.

وزارت دادگستری فرانسه با انتشار آمارهایی اعلام کرد، در نتیجه این ناآرامی‌ها 742 نفر حکم مجازات حبس دریافت کردند و «بیش از 600 نفر» در بازداشت قرار گرفتند.

انجمن «دیده‌بان بین‌الملل زندان‌ها» هشدار داده،‌ معضل جمعیت بیش از حد زندانها در فرانسه احتمالا در ماه‌های آینده با نزدیک شدن زمان بازی‌های المپیک بدتر از این خواهد شد.

پارلمان فرانسه در 19 ژوئیه (28 تیر)در گزارشی بر وجود «نیاز فوری» به اجرای یک مکانیزم تنظیمی برای زندانهای این کشور تاکید کرد. به رغم انتشار این گزارش، مقام‌های فرانسوی هیچ قدمی در این راستا بر نداشته‌اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top