تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/07/04 - 10:48
کد خبر: 482875

شروع سال تحصیلی با حضور ۴۵۰۰ دانشجومعلم در دانشگاه شهید رجایی

شروع سال تحصیلی با حضور ۴۵۰۰ دانشجومعلم در دانشگاه شهید رجایی

با شروع سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ بیش از ۴۵۰۰ دانشجو معلم و تعداد۳۲۰۰ مهارت آموز پذیرفته شده در آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲ تحصیلات خود را در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی از سر خواهند گرفت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ با شروع سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ بیش از ۴۵۰۰ دانشجو معلم و تعداد۳۲۰۰ مهارت آموز پذیرفته شده در آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲ تحصیلات خود را در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی از سر خواهند گرفت.

بر اساس این گزارش، علی پورکمالی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، از برنامه ریزی‌های صورت گرفته برای شروع پرصلابت سال تحصیلی جدید دانشگاه از سوم مهرماه و همزمان با هفته دفاع مقدس، خبر داد.

پورکمالی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی ضمن تبریک فرارسیدن هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی جدید، در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، به تشریح فعالیت‌های صورت گرفته در راستای تعریف گروه‌های درسی و ثبت نام دانشجویان برای شروع آموزش‌های رسمی در نیمسال اول سال تحصیلی جدید پرداخت.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، با اشاره به معرفی حدود ۸۵۰ دانشجوی نوورود به دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، اذعان داشت: فرآیند پذیرش تعداد ۹۰ دانشجومعلم دوره کارشناسی در رشته‌های آموزش ریاضی، آموزش فیزیک و آموزش شیمی در دانشکده علوم پایه پس از اعلام اسامی از سوی سازمان سنجش آموزش کشور در هفته دوم مهرماه سال جاری آغاز و از هفته سوم مهر در سر کلاس‌های خود حاضر خواهند شد.

وی افزود: تعداد ۶۰۰ دانشجو معلم نوورود در سایر رشته‌های تحصیلی از نیمسال دوم سال تحصیلی (بهمن‌ماه) به جمع دانشجو معلمان این دانشگاه افزوده خواهد شد و با توجه به برنامه ریزی‌های صورت گرفته، تعداد۳۲۰۰ مهارت آموز پذیرفته شده در آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲ نیز از آبان‌ماه سال جاری به مدت یک سال و در قالب ۹۰۰ ساعت، دوره آموزشی خود را در این دانشگاه طی خواهند کرد.

پورکمالی انارکی با اشاره به آمار ثبت نام و پذیرش شده دانشجویان در نیمسال جاری دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، گفت: با برنامه ریزی و زمان بندی‌های صورت گرفته از سوی معاونت آموزشی، از بین دانشجویان پذیرفته شده در دانشگاه شهید رجایی، تاکنون فرآیند ثبت نام و پذیرش ۲۰۰ دانشجو در نوبت روزانه، قریب ۱۵۰ دانشجو در نوبت دوم و تعداد ۹۰ دانشجوی شیوه آموزش مجازی به اتمام رسیده و انتظار می‌رود تا پایان زمان پیش بینی شده برای حذف و اضافه؛ سایر دانشجویانی که موفق به ثبت نام نشده اند، فرآیند ثبت نام حضوری خود را به پایان رسانده و همزمان با سایر دانشجویان آموزش‌های خود را آغاز نمایند.

عضو هیأت رئیسه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، فعالیت همکاران خود در معاونت آموزشی و یاوران علمی در دانشکده‌های تابعه را شایسته تقدیر خواند و افزود: برای شروع سال تحصیلی جدید، با همکاری و تلاش شبانه روزی همکارنم در معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و دانشکده‌های مختلف، ۱۴۸۷ گروه درسی برای تدریس ۱۹۰۴ واحد درسی در ۹۴۲ عنوان درس نظری و ۳۸۶ عنوان گروه درسی عملی و تعداد ۱۵۹ درس تئوری-عملی در سامانه گلستان تعریف شده است.

پورکمالی در ادامه ضمن اعلام آمادگی کامل برای شروع سال تحصیلی جدید در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، از فارغ التحصیلی تعداد ۶۲۵ دانشجوی دوره کارشناسی تا پایان شهریور ۱۴۰۲ خبر داد و افزود: در سال تحصیلی جاری تعداد ۶۲۵ دانشجوی فارغ التحصیل دوره کارشناسی، پس از قریب ۴ سال آموزش در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، برای تدریس در هنرستان‌های مناطق مختلف آموزشی کشور، به جمع هنرآموزان وزارت آموزش و پرورش می‌پیوندند.

وی افزود: علاوه بر فارغ التحصیلان دوره کارشناسی، تعداد ۳۱۹ دانشجوی تحصیلات تکمیلی در مقطع کارشناسی ارشد و تعداد ۳۳ دانشجوی دوره دکتری در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ از این دانشگاه فارغ التحصیل شده اند.

علی پورکمالی، ضمن اشاره به برگزاری پودمان اول ۷۰۰ مهارت آموزی که در تیر و مرداد به دانشگاه معرفی شدند، افزود: در حال حاضر بیش از ۴۲۰۰ مهارت آموز در ۳۱ رشته از شهریور ۱۴۰۱ تا پایان تیرماه ۱۴۰۲ دوره یک ساله مهارت آموزی خود را در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به پایان رسانده و وضعیت آنان به وزارت آموزش و پرورش ابلاغ شده است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، از شروع کلاس‌های درس از سوم مهرماه خبر داد و افزود: دانشجویانی که مطابق برنامه اعلامی، تاکنون موفق به طی فرآیند ثبت نام نشده اند تا ۱۰ مهرماه ۱۴۰۲ فرصت دارند تا فرآیند ثبت نام خود را به انجام رسانند.

منبع: دانشجو

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
زندگی به سبک قارون توسط مولوی عبدالحمید +فیلم
پرتاب موفق جدیدترین کپسول زیستی ایران با پرتابگر سلمان
طهرانچی: دانشگاه‌های ما در سایه انقلاب اسلامی، راه استقلال را در پیش گرفته‌اند
اولین تصویر از شهید مرزبان در سراوان +عکس
پلیس ترکیه تتلو را تحویل ایران داد +جزئیات
آغاز مراسم گرامیداشت روز دانشجو با حضور رئیس جمهور در دانشگاه شهید بهشتی
آغاز ویژه برنامه روز دانشجو با حضور قالیباف در دانشگاه علوم و تحقیقات
رونمایی از اولین اسکناس طلا در دبی + فیلم
افزایش مراجعات بیماران با مشکلات قلبی و تنفسی در هوای آلوده
خیانت ؛ سرانجام عشق خیابانی در نوجوانی
پوتین رئیسی را به ناهار دعوت کرد
پست تامل برانگیز لیندا کیانی در اینستاگرام +عکس
عجیب‌ترین راه حل کمیته انضباطی در پرونده استقلال!
اولین خرید نیم فصل استقلال +جزئیات
وضعیت آلودگی هوای تهران در روز چهارشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۲
نهضتی که با خون آبیاری شد
نخبه‌های دانشجو، پشت سنگرهای دفاع/ چند دانشجو در دفاع مقدس شهید شدند؟
صفحه نخست روزنامه‌های چهارشنبه ۱۵ آذر
عرب: دهه ۹۰ دهه‌ افول و نزدیک به مرگ جنبش دانشجویی بود/ هویت‌سازی جریان دانشجویی در میدان کنشگری اتفاق می‌افتد
مجلس در انتصابات وزارت کشور چه نقشی دارد؟/ ماجرای عزل معاون سیاسی وزارت کشور چه بود؟
درویش:‌ پرسپولیس را رها کنیم بدتر از این‌ها می شود!
بلاتکلیفی داوطلبان برای ثبت‌نام در کنکور فرهنگیان
پرداخت ۳۰‌ درصد از پاداش فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۱ تا فردا
تصاویر| آئین روز دانشجو در دانشگاه امام حسین(ع)
تصاویر| برگزاری «زنگ فرهنگ» در شریف
افزایش سطح سواد سلامت دانشجویان در دانشگاه‌ها ضروری است
دستورالعمل برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه پیام نور اعلام شد
مهلت ثبت‌نام در نوبت اول آزمون سراسری۱۴۰۳ فردا به پایان می‌رسد
تعیین زمان ثبت درخواست نقل‌وانتقال دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی
سیاست های دانشگاه آزاد برای انتخابات مجلس اعلام شد
شرایط جذب امریه سربازی در دانشگاه تهران
فراخوان طرح کسری و جایگزین خدمت ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی
تقدیر از دانشجویان سرآمد دانشگاه علم و صنعت
گرامیداشت روز دانشجو با حضور شهردار تهران
هر آنچه که باید درباره المپیاد دانشجویی بدانید
رئیس‌جمهور فضای دانشجویی را فرصتی بزرگ برای کشور می‌داند
ابلاغیه ۲۰ بندی برنامه‌های ۱۶ آذر به دانشگاه‌ها ابلاغ شد
جزئیات حضور رئیسی در دانشگاه شهید بهشتی برای روز دانشجو
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top