تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/09/30 - 12:27
کد خبر: 491444

توافق تبادل زندانیان بین آمریکا و ونزوئلا

توافق تبادل زندانیان بین آمریکا و ونزوئلا

رسانه‌ها امروز پنجشنبه از توافق دولت جو بایدن با نیکلاس مادورو برای تبادل زندانیان بین آمریکا و ونزوئلا خبر دادند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ خبرها از توافق تبادل زندانیان بین آمریکا و ونزوئلا حکایت دارد که طبق آن در ازای آزادی یکی از متحدان نیکلاس مادورو، ۱۰ شهروند آمریکایی از کاراکاس آزاد می‌شوند.

رسانه‌های آمریکایی از قبیل «هیل» و «رادیو ملی آمریکا»، از توافق تبادل زندانیان بین دولت جو بایدن و دولت نیکلاس مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا خبر دادند.

بنا بر این گزارش، قرار شده که یک گروه از آمریکایی‌های زندانی در ونزوئلا آزاد شوند و در ازای آن، واشنگتن «الکس ساب» متحد نزدیک مادورو را که سال ۲۰۲۰ بازداشت شد، آزاد کند.

الکس ساب که یک تاجر کلمبیایی است، ۱۲ ژوئن ۲۰۲۰ (۲۳ خرداد ۱۳۹۹) هنگام توقف هواپیمایش در کیپ ورد (دماغه سبز) برای سوخت گیری با درخواست آمریکا بازداشت و به آمریکا تحویل داده شد.

دولت بایدن بنا بر مفاد توافق تبادل زندانیان با ونزوئلا، پذیرفت که «آلکس ساب» چهره نزدیک به رئیس‌جمهور ونزوئلا را مورد عفو قرار دهد.

این توافق همچنین شامل استرداد «لئونارد فرانسیس» تاجر آمریکایی از ونزوئلا به آمریکا است. این تبعه آمریکایی که متهم به فساد است، از آمریکا به ونزوئلا فرار کرده بود.

به گزارش رسانه‌های امریکایی، توافق تبادل زندانیان آمریکا و ونزوئلا با میانجیگری چند ماهه قطر بین مقام‌های ارشد کاخ سفید و دولت مادورو انجام شده است.
 
دولت بایدن با انتشار یک بیانیه ضمن ابراز خرسندی از توافق تبادل زندانیان با ونزوئلا به شهروندان آمریکایی هشدار داد که از سفر به ونزوئلا پرهیز کنند چرا که امکان بازداشت آنها توسط دولت ونزوئلا وجود دارد.

به گفته یک مقام‌ آمریکایی، قطر نقش مهمی در زمینه توافق با ونزوئلا داشت. او قطر را «شریک مهم ایالات متحده» خواند و افزود: «آنها همچنان به مساعی جمیله خودشان ادامه داده‌اند».

بنا بر گزارش رسانه‌های آمریکایی، دولت مادورو همچنین با آزادی ۲۰ «زندانی سیاسی ونزوئلایی» موافقت کرده است اما این موضوع بخشی از «توافق باربادوس» نیست.

در ماه اکتبر سال جاری بود که نمایندگان دولت ونزوئلا و مخالفان این دولت در نشستی به میزبانی نروژ، برای برگزاری انتخابات در سال ۲۰۲۴ در ونزوئلا به توافقی رسیدند که به «توافق باربادوس» موسوم شد.

یک مقام آمریکایی می‌گوید که آزادی ۲۰ مخالف مادورو از زندان در ونزوئلا بخشی از توافق باربادوس نیست اما «ما را به خطوط (توافق) باربادوس برمی‌گرداند».

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top