تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/10/21 - 12:32
کد خبر: 492952

امکان جذب ۲۰۰ نفر در سازمان زمین شناسی با بورسیه صنعت و مشاغل

امکان جذب ۲۰۰ نفر در سازمان زمین شناسی با بورسیه صنعت و مشاغل

معاون وزیر علوم گفت: در مرحله اول طرح شهید رجایی (بورسیه صنعت و مشاغل) پس از صدور مجوزهای قانونی، امکان جذب ۲۰۰ نفر در سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور فراهم خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ نشست هم اندیشی دکتر هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان و دکتر علیرضا شهیدی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور برگزار شد.

داداش‌پور در این نشست با اشاره به همکاری دو سازمان از تعریف ۳ نوع بورس در این زمینه خبر داد و گفت: اعطای بورس‌های تحصیلی یکی از راهکارهای کارآمد برای بکارگیری دانشجویان در دستگاه‌ها است.

وی اعطای بورسیه را از زمینه‌های مناسب تعامل این سازمان با سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در زمینه تأمین نیروی انسانی دانست و گفت: پیش از این بورس‌های تحصیلی عموماً برای تأمین اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها طراحی شده بود اما با هدف امیدآفرینی و افزایش انگیزه نخبگان برای ماندگاری و خدمت به کشور پایه‌های حدید بورس تحصیلی برای تأمین نیروی انسانی شرکتها و سازمان‌ها را طرح ریزی کرده ایم.

رئیس سازمان امور دانشجویان با بیان این‌که در این زمینه ۳ بورس جدید تحصیلی را فعال کرده ایم، بیان داشت: تفاهم‌نامه‌ای که با سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در حال انعقاد است در چهارچوب آئین نامه جامع اعطای بورس تحصیلی به دانشجویان ایرانی بوده است که شیوه نامه‌های مرتبط با آن نیز تدوین شده و مراحل نهایی قرار دارد.

معاون وزیر علوم با بیان اینکه یکی از بورس‌های تحصیلی جدید بورس صنعت و مشاغل است بیان کرد: در این قالب صنایعی که با سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور همکاری دارند، می‌توانند از ظرفیت‌های این بورس تحصیلی برای تأمین نیروی انسانی کارآمد استفاده کنند و از سوی دیگر با کمک این شرکت‌ها فرصت‌های شغلی برای متخصصان تضمین خواهد شد و نتایج امیدوار کننده‌ای در پی خواهد داشت.

داداش‌پور ادامه داد: همچنین بورس‌های تحصیلی برای بکارگیری نیروی انسانی در دستگاه‌های اجرایی نیز پیش بینی شده و سازمان می‌تواند از ظرفیت آن استفاده کند.

رئیس سازمان امور دانشجویان با تشریح بورس بنگاه‌های اقتصادی افزود: با کمک بورس بنگاه اقتصادی به سازمان زمین شناسی کمک می‌کند که از ظرفیت پایان نامه‌ها و رساله‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای انجام طرح‌های تحقیقاتی خود استفاده کند و این طرح‌های تحقیقاتی با همکاری دانشگاه و البته در سازمان مقصد یعنی سازمان زمین شناسی انجام خواهد شد.

وی با اشاره به تخصص‌های مورد نیاز در سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور و با اشاره به وجود ۸۰ رشته مرتبط در حوزه‌های زمین‌شناسی در دانشگاه‌ها خاطر نشان کرد: با بررسی‌هایی که انجام شده، فارغ‌التحصیلان رشته‌هایی چون ژیئومورفولوژی، عمران، جغرافیا، هیدرولوژی و اقلیم‌شناسی می‌توانند در خدمت این سازمان باشند.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: بهتر است این دسته از متخصصان از زمان دانشجویی به خدمت گرفته شوند و این مساله برای انتخاب مسیر بهتر شغلی به دانشجویان کمک می‌کند. همچنین آئین‌نامه جامع و شیوه‌نامه بورس صنعت و مشاغل (شهید محمدعلی رجایی) نیز تدوین شده و قرار است در فاز اول ۲۰۰ نفر در قالب این بورس در سازمان زمین‌شناسی جذب شود.

پیرو مذاکرات انجام شده به‌زودی تفاهم‌نامه‌ای میان سازمان امور دانشجویان و سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در زمینه اعطای بورس تحصیلی به دانشجویان ایرانی منعقد خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top