تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/11/02 - 10:38
کد خبر: 494073

دارایی‌های دیجیتال در معرض انقراض را بشناسید

دارایی‌های دیجیتال در معرض انقراض را بشناسید

داده‌ها نشان می‌دهند دارایی‌های دیجیتالی در معرض انقراض، دارایی‌هایی هستند که در دوره‌های صعودی راه‌اندازی شده‌اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بر اساس تجزیه و تحلیل جدید این هفته شرکت کوین گکو، بیش از ۵۰ درصد از تمام ارزهای رمزپایه فهرست شده در این پلتفرم از سال ۲۰۱۴ تاکنون شکست خورده‌اند و بسیاری از مواردی که از بین رفته‌اند در طول دوره‌های صعودی بازار ظاهر شده بودند.

داده‌ها نشان می‌دهد از ۲۴ هزار توکنی که تاکنون بر روی این پلتفرم ظاهر شده‌اند، ۱۴ هزار و ۳۹ توکن، دیگر فعال نیستند.

کوین گکو از سه معیار برای در نظر گرفتن توکن مرده استفاده کرده که شامل این موارد است؛ هیچ گونه فعالیت تجاری در ۳۰ روز گذشته ثبت نکرده است، پروژه‌هایی که به‌عنوان کلاهبرداری مشخص شده‌اند و مورد آخر، درخواست غیرفعال شدن پروژه اعلام شده است.

اکثر دارایی‌های دیجیتال مرده در طول دوره صعودی ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱ ظاهر شدند و ۷۵۳۰ ارز دیجیتال منسوخ شده که در این دوره راه‌اندازی شدند، ۵۳.۶ درصد از کل ارزهای دیجیتال کوین گکو را تشکیل می‌دهند. در مقایسه، در طول بازار صعودی ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸، کمی بیش از ۱۴۵۰ پروژه از حدود ۳۰۰۰ پروژه راه‌اندازی شده در آن زمان تعطیل شده‌اند.

کوین گکو اظهار کرد «تعداد بالای سکه‌های مرده در دوره ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱ را می‌توان به سهولت در استقرار توکن‌ها و افزایش محبوبیت میم‌کوین‌ها نسبت داد، با این حال، بسیاری از پروژه‌های میم ‌کوین بدون محصول راه‌اندازی و اکثریت آنها پس از مدت کوتاهی رها می‌شوند».

نتایج این تحقیق نشان داد که ارزهای رمزپایه راه‌اندازی شده در سال ۲۰۲۱ با بدترین نرخ شکست مواجه شده‌اند، به‌طوری‌که ۵۷۲۴ ارز قبلا از بین رفته‌اند و این بدترین سال برای عرضه بوده است.

در سال بعد، نرخ شکست کریپتوها ۶۰ درصد بود و ۳۵۲۰ پروژه منقرض شدند. تاکنون تنها ۲۸۹ مورد از بیش از ۴۰۰۰ ارز رمزنگاری شده فهرست شده در سال ۲۰۲۳ غیرفعال شده‌اند که نشان دهنده نرخ شکست کمتر از ۱۰ درصد است، با این حال، باید دید که آیا این نرخ با گذشت زمان ادامه خواهد یافت یا خیر.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top