تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/11/22 - 17:48
کد خبر: 496226

چمران: مردم انقلابی در انتخابات ۱۱ اسفند نیز حماسه خواهند آفرید

چمران: مردم انقلابی در انتخابات ۱۱ اسفند نیز حماسه خواهند آفرید

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: همین مردمی که امروز ۲۲ بهمن تاریخ دیگری را به نام خود با موفقیت ثبت کردند، در انتخابات ۱۱ اسفند نیز حماسه خواهند آفرید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران ظهر امروز پس از مراسم راهپیمایی 22 بهمن در جمع مردم ورامین اظهار کرد: خدا را شاکر هستم که در چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در شهر شهید پرور و ولایتمدار ورامین مهمان شما هستم.

وی افزود: هر انقلاب بر سه اصل استوار است و اصل اول آن تفکر و فلسفه آن می باشد که انقلاب  ما برگرفته از تفکر و مکتب اسلام بوده و است و اولین شعارهای قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، استقلال و آزادی حکومت اسلامی بود و امام عزیز و بزرگوار در پانزده خرداد سال ۴۲ که ورامینی ها بخش اعظم این حماسه‌ بزرگ بودند، با همین شعار حرکت تاریخ ساز خود را آغاز کردند. 

رئیس شورای اسلامی شهر تهران دومین اصل را رهبری مدبرانه برای یک انقلاب با دوام عنوان کرد و گفت: امام خمینی(ره) یک شخصیت بزرگ، انقلابی و فقیه عالیقدر بزرگ بود و اصلا با رهبران سایر جنبش ها و انقلاب ها قابل قیاس نیست و ادامه دهنده راه ایشان امام خامنه ای هستند که یک مجتهد الهی و با نگرش حکیمانه در سیطره عالم هستند. 

چمران افزود: اصل سوم انقلاب ها استفاده از سلاح و جنگ است ولی انقلاب ما با قیام و شهادت مردم به پیروزی رسید و سلاح ما از پانزده خرداد سال ۴۲ پدیدار شد و تا به نسل امروز رسید که سرآمد آنها شهید سلیمانی می باشد که یک شخصیت کامل در جهان هستی می باشند. 

وی به نقش مردم دیار پانزده خرداد در پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: شهرستان ورامین در پانزده خرداد آغازگر نهضت بزرگ در تاریخ انقلاب اسلامی شد و این مسیر در مقاطع مختلف در طول انقلاب اسلامی نیز ادامه داشته و دارد. 

رئیس شورای اسلامی شهر تهران تفاوت انقلاب اسلامی با سایر انقلاب ها را همین شهادت مردم در راه تثبیت آن دانست و گفت: ما ملت امام حسین(ع) و عاشورا هستیم و توحید کلمه و کلمه توحید بعلاوه حفظ وحدت شعار و عمل ما است. 

چمران وعده رهبران انقلاب اسلامی را در نابودی اسرائیل محقق شده دانست و  بیان کرد: ما با حماسه آفرینی های مردم فلسطین و حمایت های جبهه مقاومت یقینا شاهد نابودی جبهه کفر خواهیم بود. 

وی با اشاره به توطئه های دشمنان بر علیه ایران اسلامی اظهار کرد: دشمنان داعش را بوجود آوردند که بساط انقلاب اسلامی را برچیدند ولی شهدای ما بساط آنها را برچیدند و اکنون همین دشمنان از سر ناچاری به یمن، سوریه، لبنان و جبهه مقاومت عراق حمله حمله می کنند که جبهه مقاومت را ناامید کنند ولی بدانند این ملت ها با حمایت های ایران قطعا پیروز خواهند شد. 

رئیس شورای اسلامی شهر تهران در پایان در خصوص انتخابات پایان سال جاری بیان کرد: در انتخابات پیش رو همین مردمی که امروز تاریخ دیگری را به نام خود با موفقیت ثبت کردند، باز هم حماسه خواهند آفرید و 22 بهمن طلیعه ای بر آغاز حماسه بزرگ انتخابات ۱۱ اسفند خواهد شد و با بهترین انتخاب ادای دین خود را به ساحت مقدس شهدا خواهند کرد و بدانیم شهدا از ما انتظار دارند که ما ادامه دهنده راهشان باشیم و قدرت و صلابت انقلاب اسلامی را این حضور در انتخابات تثبیت خواهد کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آقاتهرانی: با مذاکره مخالفم؛ نمی‌توان به آمریکا اعتماد کرد
ونس: جنگ ایران به باتلاقی مثل عراق و افغانستان تبدیل نمی‌شود
ساختار «ستاد ویژه ساماندهی و راهبری فضای مجازی کشور» اصلاح شد
دنیامالی: آینده بوکس ایران روشن است
فیفا در واکنش به اخراج داور جام جهانی: در کار آمریکا دخالت نمی‌کنیم!
هزینه طرح ترافیک امسال اعلام شد
قالیباف: درود بر مردمی که کشور را از دهان گرگ‌ها بیرون کشیدند
روسیه مقصد بازی‌سازان ایرانی
دنیامالی: از تک تک روزهای باقیمانده برای بهترین نتایج در ناگویا استفاده می‌کنیم
لندن: در هیچ عملیاتی علیه ایران مشارکت نداشتیم
بازگشت ۲۰ هزار زائر به کشور
بدرقه پیکر مطهر شهدای نیروی پدافند هوایی ارتش در تهران
انتشار کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه تهران توسط انتشارات الزویر
شرایط پذیرش دانشجوی بورسیه جهت تصدی منصب قضائی اعلام شد
پیشنهاد بی شرمانه بن گویر علیه زنان لبنانی با هدف فشار به حزب الله
جدیدترین تصمیم خصمانه تل آویو علیه لبنان
جنایتی که روایت نشد
تلاش طلای ۱۸ عیار برای ماندن در کانال ۱۸ میلیون تومانی
چرا ایران باید برای لبنان وارد جنگ شود؟
حمله شدید رژیم صهیونیستی به صور لبنان
برای شعور مردم خود احترام قائل باشید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top