تاریخ انتشار: جمعه 1402/12/04 - 10:52
کد خبر: 497196

جواد عزتی در نوروز خون به پا می کند !

جواد عزتی در نوروز خون به پا می کند !

اکران نوروزی ۱۴۰۳ فقط یک فیلم کمدی دارد که از حالا می‌توان گیشه را به نامش سند زد. اما جز این فیلم، ۶ فیلم دیگری روی پرده می‌روند می‌توانند برای سینماروها جذاب باشند؟

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ درحالی‌که به‌نظر می‌رسید ترکیب اکران نوروزی حداقل با ۲ کمدی پرامید گیشه بسته شود، در نهایت تصمیم بر این شد که فقط یک کمدی در نوروز ۱۴۰۳ روی پرده برود. براساس آنچه مدیرکل اداره نظارت بر نمایش فیلم سازمان سینمایی اعلام کرده این فیلم‌ها در اکران نوروزی به نمایش درمی‌آیند: «تمساح خونی»، «بی‌بدن» «آسمان غرب»، «پرویزخان»، «آپاراتچی» «نوروز» و «ایلیا در جست‌وجوی قهرمان». پیام آشکار این ترکیب وفاداری به وعده‌ای است که مدیریت سینما در اواخر آبان داد؛ اینکه اولویت اکران نوروزی با فیلم‌هایی است که در جشنواره فجر به نمایش درمی‌آیند. حالا از ۷ فیلم معرفی‌شده، ۶ فیلم در جشنواره امسال حاضر بوده‌اند. فیلم «ایلیا در جست‌وجوی قهرمان» هم ظاهراً با سهمیه سینمای کودک به اکران نوروزی راه یافته است.

تنهایی تمساح
«تمساح خونی» به‌عنوان جذاب‌ترین گزینه فهرست فیلم‌های نوروزی، بیشترین امید را برای فتح گیشه دارد؛ نخستین تجربه جواد عزتی در کارگردانی سینما که خودش هم در آن بازی کرده و نمایشش در جشنواره در مجموع موفقیت‌آمیز بود. «تمساح خونی» از معدود فیلم‌های جشنواره امسال بود که کارشناسان اکران برایش گیشه پررونقی پیش‌بینی کردند. موضوع ارتباط با مخاطب برای جواد عزتی در اولویت قرار داشته است. به‌طوری که او در نشست خبری فیلمش چنین گفت: «من می‌خواستم یک فیلم تماشاگرپسند بسازم و در وهله دوم حتما بخش سینما بودن فیلم برایم مهم بود. یعنی وقتی فیلم را می‌بینم، بین پلان‌های این فیلم و پلان‌های یک‌سریال تفاوت قائل باشم. یادم است روز اول که دور هم‌ جمع شدیم، گفتم من دوست دارم این فیلم را برای این بسازم که در هر بخش آن حتی یک پیشنهاد کوچک برای سینما داشته باشد.»
ظاهراً فیلم برای اکران عمومی تغییراتی خواهد کرد و این روزها برخی از بخش‌های تمساح خونی تدوین مجدد می‌شود تا نسخه‌ای خوش‌ریتم روانه اکران عمومی شود.

«بی‌بدن» برای طلسم‌شکنی می‌آید
فیلم «بی‌بدن» ساخته مرتضی علیزاده دیگر گزینه پرامید اکران نوروزی است؛ یک درام جنایی که حضور پرسروصدایی هم در جشنواره امسال داشت و ازجمله آثاری بود که مخاطبان از تماشایش رضایت داشتند. بازی درخور اعتنای الناز شاکردوست، حضور تحسین‌برانگیز گلاره عباسی و تصویرسازی موفق یک درام ملتهب، ۳نکته‌ای است که رسانه‌ها در مورد «بی‌بدن» به آن اشاره کرده‌اند. سال‌هاست کمدی‌ها در اکران، درام‌های اجتماعی را به حاشیه برده‌اند و حالا این امیدواری وجود دارد که «بی‌بدن» این روند را تغییر دهد. یکی از نکات حاشیه‌ای فیلم، ارجاع به پرونده جنجالی‌ای است که بازتاب رسانه‌ای گسترده‌ای هم داشت؛ نکته‌ای که البته کارگردان «بی‌بدن» اینگونه آن را تکذیب کرد: «آنچه می‌توانم به‌عنوان کارگردان «بی‌بدن» تأکید کنم این است که آن را براساس پرونده واقعی(آرمان و غزاله) نساخته‌ام.»

«پرویزخان» فیلم ستایش‌شده جشنواره
«پرویزخان» ازجمله فیلم‌های مهم جشنواره فجر است که به اکران نوروزی راه یافته است؛ فیلمی که چندین جایزه از جشنواره گرفت و حالا در راه اکران است. علی ثقفی در نخستین تجربه کارگردانی‌اش سراغ مقطعی از زندگی معلم اخلاق فوتبال، پرویز دهداری رفته و با گریم جالبی که روی سعید پورصمیمی نشسته، فیلمی درباره این مربی فوتبال جلوی دوربین برده است. بازی سعید پورصمیمی در نقش پرویز دهداری مهم‌ترین نکته این فیلم است. معمولا درام‌های ورزشی در اکران عمومی شکست می‌خورند ولی در مورد «پرویزخان» این امیدواری وجود دارد که مخاطب برای تماشای فیلمی که درباره یکی از چهره‌های مهم فوتبال ایران است بشتابد.

روایتی از زندگی شهیدشیرودی
روایتی از زندگی شهیدشیرودی با حضور میلاد کی‌مرام و امیرحسین آرمان، این چکیده یک‌جمله‌ای فیلم «آسمان غرب» است. درحالی‌که گفته می‌شد «مجنون» فیلم برگزیده جشنواره به اکران نوروزی می‌آید یک فیلم دفاع‌مقدسی دیگر برای این اکران انتخاب شد. آسمان غرب دومین ساخته محمد عسگری است که سال گذشته فیلم اتاقک گلی را در جشنواره داشت. داستان «آسمان غرب» در روزهای آغازین جنگ می‌گذرد و به لحاظ پروداکشن و تجهیزات نظامی اتفاقی جدید در سینمای ایران محسوب می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top