تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/03/09 - 14:05
کد خبر: 506397

در اولین رویداد ملی شبکه رسانه استادان دانشگاه‌های سراسر کشور مطرح شد؛

ماموریت شبکه ملی «راد»، گفتمان سازی در ساحت شاگرد پروری و تصمیم سازی اساتید است

ماموریت شبکه ملی «راد»، گفتمان سازی در ساحت شاگرد پروری و تصمیم سازی اساتید است

اولین رویداد ملی رسانه استادان دانشگاه ها (راد ۱) به همت مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از اساتید دانشگاههای سراسر کشور برگزار شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دکتر مرتضی فاضلی رئیس مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در افتتاحیه این رویداد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت عنوان کرد:

آیت الله شهید سید ابراهیم رئیسی شخصیتی بود که در هر مقام و مسئولیتی که به عهده می گرفت، آتش جنگ شناختی و رسانه ای دشمن در آن بخش را خاموش می کرد؛ امروز هم  آتش های زیادی در محیط رسانه و فضای روح و روان جامعه ما وجود دارد که نیاز به فرونشاندن آن ها احساس می شود و اساتید دانشگاه ها اگر در کنشگری رسانه ای توانمند باشند، می توانند نقش مهمی در خنثی کردن این آتش ها ایفا نمایند.

وی در ادامه افزود: رهبران فکری و گروه مرجع در هر محیطی متعدد و متنوع هستند؛ مثلا در مسجد، مدرسه و محیط های دانشگاهی و حتی در جمع های دوستانه، هر کسی از رسانه خوراک فکری می گیرد، آن را با مراجع فکری و رهبران فکری خودش به اشتراک می گذارد. این پدیده اثبات می کند، تاثیر پیام رسانه ها چند مرحله ای است و در این فرآیند، اساتید دانشگاه باید نقش خود را در بهره گیری هوشمندانه از رسانه ها به خوبی ایفا کنند.

دکتر فاضلی خاطرنشان کرد: پیام های رسانه در صورتی به ضمیر مخاطب می نشیند که مراجع فکری  آنها را تایید و تقویت نمایند لذا شبکه «راد» می تواند یک شبکه موثر در محیط دانشگاهی بوده و قدرت مواجه با  امواج رسانه ای را داشته باشد.

رئیس مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی عنوان کرد: اساتیدی می توانند کنشگری خود  در فضای رسانه را ارتقاء و گسترش دهند و با ایجاد یک صفحه مجازی، اثرگذاری حضور فیزیکی خود در کلاس را در محیط مجازی امتداد داده و میزان و عمق  اثرگذاری خود را افزایش دهند.

وی در ادامه تاکید کرد: ما در مرکز هم اندیشی استادان، روی تمام بیانات رهبر انقلاب در جمع استادان، نخبگان و دانشگاهیان، کار پژوهشی انجام دادیم که در قالب کتاب" راه را باید رفت" منتشر گردیده است. براساس این مطالعات، رهبر فرزانه انقلاب، چهار نقش برای اساتید قائل هستند که در حال حاضر دو بخش «آموزش و پژوهش» در حال انجام است ولی دو بخش «تصمیم سازی و شاگرد پروری» هنوز عملیاتی نشده است.

دکتر فاضلی گفت: سطوح تصمیم سازی استادان را در قالب طرح حکمرانی فرزانگان تعریف کرده ایم و شبکه رسانه استادان دانشگاه ها قرار است تا گفتمان تصمیم سازی و شاگرد پروری استادان را در فضای رسانه، تقویت و ترویج کند.  
وی افزود؛ یکی دیگر از اقدامات مهم نهاد، طرح دانش افزایی استادان است که بحمد الله اجرائی شده ولی هنوز به  گفتمان شاگرد پروری متصل نشده است و شبکه «راد» می تواند ماموریت اتصال  این طرح به گفتمان شاگرد پروری را به عهده بگیرد.

وی در پایان گفت: انتظار این است که شرکت کنندگان در رویداد ملی راد به این اجماع برسند که در کلاس های دانشگاه فقط به دنبال آموزش و پژوهش نباشند و حضور استادان در ساحت تصمیم سازی و شاگرد پروری را گفتمان سازی و عملیاتی کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top