تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/05/15 - 20:07
کد خبر: 513019

واکنش حماس به جنایت فجیع تل آویو علیه پیکرهای شهدای فلسطینی

واکنش حماس به جنایت فجیع تل آویو علیه پیکرهای شهدای فلسطینی

جنبش حماس اعلام کرد: رژیم اشغالگر امروز بیش از ۸۰ پیکر شهید را در حالت تجزیه کامل بدون امکان تعیین هویت آنها تحویل داده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از خبرگزاری شهاب، حماس به تحویل پیکر هشتاد فلسطینی از سوی رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد و تاکید کرد: اقدام رژیم صهیونیستی در تحویل بیش از ۸۰ پیکر شهدای فلسطینی در حالت تجزیه کامل، نشان دهنده سطح بی سابقه جنایات این رژیم است.

جنبش مقاومت اسلامی حماس طی بیانیه‌ای اعلام کرد که تحویل اجساد متلاشی شده بیش از ۸۰ شهید فلسطینی توسط ارتش اشغالگر صهیونیستی که تعیین هویت آنها ممکن نیست، وحشی‌گری ارتش نازی صهیونیستی و اوج جنایات بی‌سابقه آن در تاریخ بشریت در زمینه قتل و کشتار غیرنظامیان در بیمارستان‌ها و مراکز اسکان آوارگان و ربودن اجساد شهدا، نبش قبور و انتقال اجساد شهدا به مراکز صهیونیستی را می‌رساند.

در این بیانیه آمده است که این جنایات فجیع در راستای جنگ نسل‌کشی وحشیانه و تلاش‌های رژیم فاشیستی صهیونیستی برای نابودی تمامی نشانه‌های حیات در غزه از طریق ارتکاب جنایات وحشیانه و مضاعف نمودن درد و رنج‌های خانواده‌های شهدا و مفقودین که به دنبال کشف سرنوشت فرزندانشان یا دفن شایسته آنان هستند، انجام می‌گیرد.

حماس تاکید کرد که جامعه جهانی باید با محکوم کردن این جنایات موضعی واضح و روشن در برابر آن اتخاذ کند و در تلاش برای بازخواست و مجازات سران رژیم صهیونیستی به خاطر این جنایات غیر انسانی و فجیع باشد.

رژیم اشغالگر امروز پیکر ۸۰ نفر شهید فلسطینی مدفون در خان یونس را تحویل دادند.ارتش اشغالگر صهیونیستی از ماه‌ها پیش اجساد این شهدا را ربوده و خانواده‌هایشان را از وداع با آن‌ها و دفنشان محروم کرده بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نشانه‌های کم‌آبی بدن
پایان قصه ۱۵ ساله حسینی با استقلال؛ شماره یک جدید کیست و از کدام کشور می‌آید؟
علت واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد- کوار مشخص شد
فوری؛ سیدحسین حسینی به سپاهان پیوست
واکنش ارمنستان به خبر توافق با آذربایجان درباره ایجاد کریدور زنگزور
ایران با سفر یک تیم فنی از آژانس به تهران موافقت کرد
موضع‌گیری وزیر اوکراینی علیه ایران در دیدار با مقام صهیونیست
تقدیر نماینده مجلس از عملکرد شهرداری تهران در بازسازی واحدهای مسکونی
مراقب مسمومیت‌های غذایی باشید
پای ویروس خطرناک جهان به ایران رسیده است؟
به غزه آب و غذا برسانید
احمد توکلی درگذشت
دفاع تمام قد وزیر خارجه آلمان از رژیم جنایتکار صهیونیستی
کاهش قیمت تیرآهن - ۳۰/۰۴/۱۴۰۴
صدا و سیما از پیام‌رسان‌های داخلی حمایت می‌کند
رئیس‌جمهور به زیارت حرم حضرت معصومه(س) مشرف شد
ورود بیش از نیم میلیون زائر پیاده به مشهدالرضا(ع)
راهنمای جامع و تخصصی خرید سیستم رندرینگ در سال ۱۴۰۴
یک استاد دانشگاه: جامعه دانشگاهی درباره جنگ با اسرائیل هشدار داده بود
پهپاد‌های الهام‌گرفته از مگس میوه با استفاده از فیزیک و کدنویسی از موانع عبور می‌کنند
ربات جدید نظافتچی می‌تواند به خودکارسازی کارهای خانه کمک کند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top