تاریخ انتشار: شنبه 1403/06/10 - 19:05
کد خبر: 515107

ظرفیت بنیادهای نخبگان استانی به کمک کانون‌های مردمی نخبه‌پرور می‌آید

ظرفیت بنیادهای نخبگان استانی به کمک کانون‌های مردمی نخبه‌پرور می‌آید

قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان از بکارگیری ظرفیت بنیادهای نخبگان استانی در حمایت از بسط و توسعه کانون‌های مردمی نخبه‌پرور خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، سیدافقهی با اشاره به ضرورت حمایت از کانون‌های مردمی نخبه‌پرور و شناسایی استعدادها، گفت: کلیدواژه بزرگی به نام مردمی‌سازی داریم و تأکید ما بر مردمی‌سازی جریان نخبه‌پروری است.

وی با بیان اینکه جریان‌های نخبگی باید به کانون‌های مردمی نخبه پرور تبدیل شوند، گفت: بضاعت ما در اجرا به حدی نیست که بتوانیم در هر گوشه کشور نخبگان را تربیت کنیم و در چنین شرایطی تقویت جریان مردمی ضروری به نظر می‌رسد.

قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان از بکارگیری ظرفیت بنیادهای نخبگان استانی در حمایت از بسط و توسعه کانون‌های مردمی نخبه‌پرور نیز خبر داد و گفت: بنیاد ملی نخبگان در استان‌ها نیز نمایندگی دارد که این دفاتر وظیفه دارند تا با همه توان خود از کانون‌های مردمی حمایت کرده و بر نحو فعالیت آنها نظارت کنند.

سید افقهی با تاکید بر اینکه این کانون‌ها بستری در کنار مدرسه هستند، گفت: این کانون‌ها به کمک خود نخبگان ایجاد می‌شوند و در همه مناطق کشور، به ویژه در مناطق محروم به شناسایی استعدادهای برتر و پرورش نخبگان در سطوح دانش‌آموزی می‌پردازند.

وی با اشاره به اینکه تقویت ابعاد وجودی دانش آموزان تحت نظر مربی نخبه و نظارت بنیاد نخبگان استان، از اهداف تشکیل این کانون‌ها است، گفت: دانش‌آموزان در این کانون‌ها کلاس‌های علمی، تقویتی و المپیاد را در کنار کلاس‌های مهارتی می‌گذرانند که سبب تقویت ابعاد وجودی دانش‌آموزان خواهد شد.

قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان از کانون «دانش‌پژوهان نخبه پایگاه شهید علم‌الهدی» به عنوان یکی از نمونه‌های موفق این طرح نام برد و گفت: این کانون از کانون‌های مناطق جنوب تهران است که اتفاقا جزء مناطق کمتر برخوردار به شمار می‌رود و تاکنون ۴۰ مدال المپیاد علمی و جهانی دانش‌آموزی را در پنج دوره کسب و به رهبر انقلاب اهدا کردند.

به نقل از بنیاد ملی نخبگان، وی در ادامه به مدل‌های تدوین شده کانون‌های مردمی نخبه‌پرور اشاره کرد و گفت: کتاب‌هایی از جمله کتاب «تربیت ماندگار» در بستر کانون‌های مردمی در خصوص آنچه که باید درباره کانون‌ها و فعالان تربیتی نخبه‌پرور بدانیم، نوشته شده است.

سیدافقهی در پایان به بیان ضرورت ایجاد عدالت آموزشی پرداخت و افزود: اینکه نخبه چقدر رشد کند، به عزم و اراده و استعداد او بستگی دارد، اما بنیاد ملی نخبگان، دولت، نظام و حاکمیت نیز وظیفه بسترسازی دارند، یعنی ایجاد فرصت‌های برابر برای همه استعدادها در سراسر کشور و به ویژه شناسایی و هدایت استعدادها در مناطق محروم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
گفت‌وگو با «صبا معصوم‌نیا» دختر هرمزگانی تاریخ‌ساز در کنکور
عارف: باید رابطه‌ی کارگر و کارفرما بهبود یابد
تظاهرات گسترده حمایت از فلسطین در ۳ کشور اروپایی
سند راهبردی فضای مجازی باید تدوین شود
واکنش مالک به تغییر مدیرعامل باشگاه استقلال
آقای رئیس جمهور! هر قشری خوب و بد دارد
کماندار ایرانی به یک چهارم نهایی رسید
هدیه بنیاد ملی نخبگان به مدال‌آوران المپیادها
پشتیبانی از نتایج مطالعات اعضای هیات علمی در طرح «هسته‌های مساله‌محور»
ظرفیت بنیادهای نخبگان استانی به کمک کانون‌های مردمی نخبه‌پرور می‌آید
دفاع همتی از وام بانک‌ها به کارکنانشان موجب ناامیدسازی جوانان است
عکس/ سجده شکر ساره جوانمردی پس از کسب اولین طلای ایران در پارالمپیک
شغلم را زمانی از دست دادم که درباره فلسطین صحبت کردم!
بانک مرکزی ۵۰ همت برای تسهیلات ازدواج و فرزندآوری تخصیص می‌دهد
فیلم/ حرم امیرالمومنین سیاهپوش شد
شکایت باشگاه پرسپولیس از تراکتور رد شد
حذف ملی پوش ایران با وجود صعود به فینال
رکورد تاریخی زن ایرانی
واکنش متفاوت آذری جهرمی به حضور پسر عارف
معدل چقدر تاثیر دارد؟
گلایه عارف از قطعی برق و توقع رشد اقتصادی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top