تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/06/27 - 17:39
کد خبر: 516731

آیا استعفای ماکرون قریب‌الوقوع است؟

آیا استعفای ماکرون قریب‌الوقوع است؟

در حالیکه طرح استیضاح رئیس‌جمهور فرانسه کلید خورده است، رسانه‌ها گمانه‌زنی‌هایی را در خصوص احتمال استعفای وی مطرح کرده‌اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دفتر مجمع ملی فرانسه پیش‌نویس طرحی را به منظور آغاز فرایند استیضاح رئیس‌جمهور این کشور اروپایی امانوئل ماکرون تصویب کرده است.

در پی سخنرانی اخیر رئیس‌جمهور فرانسه در خصوص احتمال اعزام نیروی نظامی به اوکراین برای نبرد با روسیه، رهبر حزب میهن‌پرستان فرانسه فلوریان فیلیپو خواستار استیضاح ماکرون در پارلمان فرانسه شده بود.

خبرگزاری روسی اسپوتنیک گزارش کرد، پس از آغاز فرایند استیضاح رئیس‌جمهور آمریکا، متن این طرح بایدن به تأیید و تصویب کمیسیون قانونگذاری برسد.

گزارش‌ها حاکی از آن است که احزاب چپ در پارلمان فرانسه که طرح استیضاح را مطرح کردند، از مجموع 73 کرسی کمیسیون قانونگذاری، دارای 27 کرسی هستند.

پس از آن‌که طرح استیضاح درکمیسیون قانونگذاری به تصویب درآید، دو سوم مجمع ملی (385 معاون) باید ظرف دو هفته به طرح استیضاح رأی مثبت بدهند.

از طرف دیگر، این سند باید به تصویب سنای فرانسه دربیاید که البته چپ‌ها در سنا اکثریت را در اختیار ندارند.

در صورتیکه طرح استیضاح در سنا نیز به تصویب درآید، هر دو مجلس فرانسه باید نشست مشترکی را برگزار کنند و 617 نماینده از مجموع 925 نماینده پارلمان باید از طرح استیضاح ماکرون حمایت کنند و در چنین شرایطی، رئیس‌جمهور فرانسه باید از سمت خود کناره‌گیری کند.

نظامیان فرانسوی پیش از این حدود 10 هزار نظامی اوکراینی را در فرانسه و دیگر کشورهای ناتو آموزش داده‌اند. 
لیتوانی و استونی نیز علنی اعلام آمادگی کرده‌اند تا مربیان نظامی خود را در اوکراین مستقر کنند.این در حالی است که مقام‌های روسی به طور مکرر هشدار داده‌اند که هر پرسنل نظامی خارجی در خاک اوکراین، هدف قانونی حملات نیروهای روسیه قرار خواهد گرفت.

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top